Horoscop Varsator Martie 2016

Luna martie aduce multe planete in Pesti iar pe harta voastra lucrul acesta poate insemna bani sau un mod foarte inspirat si aproape ghidat al felului in care va folositi talentele si atuurile profesionale. In prima jumatate a lunii este vorba de beneficii, de avantaje, de castiguri la care puteti ajunge imediat prin munca voastra. Pentru multi dintre voi poate fi o luna in care se semneaza un contract, va sunt apreciate talentele, primiti propuneri si oferte profesionale, nu fara capcane sau fara dificultati pe care trebuie sa le depasiti. 

In general planetele in Pesti pot fi lacome, asa ca atentie la onorariile pe care le aveti in aceasta luna. Trebuie sa probati cu date tehnice sau abilitati verificate tot ceea ce spuneti ca stiti sa faceti. Pe de alta parte, trebuie sa echilibrati cumva pretentiile voastre finaciare cu ceea ce se intampla la nivel economic sau pe piata in acest moment. 

Vi se recomanda sa nu va exagerati meritele, mai ales dupa 9 martie cand Mercur se instaleaza in transantul Berbec. Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca se pot scoate profituri din mai multe activitati. Asa ca primiti oferte interesante in luna martie. Atentie insa la onorariile pe care vi le puneti si nu va limitati la o singura oportunitate sau oferta. Dupa 9 martie, Mercur se instaleaza in Berbec. Se poate vorbi de contracte, de negocieri, de pretentii, exigente profesionale sau vis-a-vis de un proiect cu desfasurare pe termen lung care depinde de felul in care va intelegeti cu alta persoana. O persoana mai in varsta, cu o pozitie mai inalta decat voi sau care stie mai bine decat voi mecanismele unei institutii sau mecanismele ce functioneaza intr-un sistem profesional in care si voi sunteti prinsi. 

S-ar putea ca luna martie, mai ales dupa 9 martie sa vina cu gandul sau dorinta de a termina studiile sau de a incepe niste studii. Oricum se impune o diploma! Cert este ca Mercur in Berbec este dornic sa va verifice si unele cunostinte. Daca ele sunt corecte atunci va ajuta sa le promovati, sa va pregatiti discursul, sa invatati sa va transmiteti valoarea. 

Intre 16-30 martie este important sa analizati cum raspund oamenii la mesajul vostru si cat de clar este acest mesaj, asta pentru ca in aprilie, cand Mercur va retrograde, va da ocazia sa corectati mesajul astfel incat dupa aceea sa mergeti cu acest mesaj mai departe. Poate fi mesajul profesiei voastre sau poate fi unul de credinta, de convingere sau o lege interioara pe care vreti s-o respectati si vreti s-o ilustrati prin atitudinea si gesturile voastre. 

Luna Noua care se formeaza in Pesti pe 4 martie poate vorbi de o schimbare de atitudine si de conduita in plan profesional, cu recul in plan finaciar. Cu alte cuvinte, implicandu-va mai mult se poate produce in jurul datei de 4 martie o schimbare radicala de atitudine. Poate sa va intereseze mai mult cat contribuiti, cat daruiti, calitatea muncii voastre, pe cine impactati, ce transformare aduceti, ce bine reusiti sa faceti prin actiunea voastra iar banii vor veni de la sine si nu trebuie sa va mai preocupati de asta. Intre 4 martie si 19 martie pe Luna Plina sub marcajul Pestilor se produce aceasta transformare de atitudine, de gandire vis-a-vis de modul in care obtineti bani. Nu inseamna ca veti depune mai putin efort, ci ca veti pune mai mult accentul pe talent si pe efort si mai putin pe bani, considerand ca banii vin de la sine. Si asa este! 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti