Horoscop Varsator Ianuarie 2016

Prima luna din an incepe destul de lent pentru voi, spre deosebire de celelalte zodii. Multe planete in Capricorn va ajuta mai curand sa faceti bilantul, sa analizati contextul, sa nu va repeziti sa actionati sau sa faceeti alegeri majore, ci mai mult sa cantariti situatiile si oamenii. Poate fi un moment foarte bun pentru a strange date, pentru o documentare foarte serioasa. 

Pana pe 20 Ianuarie conjunctia Mercur-Pluto va ajuta sa observati tot ceea ce se intampla si sa va creati o strategie in mintea voastra, astfel incat sa stiti care sunt mutarile pe care trebuie sa le faceti mai tarziu, spre final de luna, si mai ales, in Februarie. Daca asteptati informatii vesti, date sau implicarea celorlalti, este bine sa nu va grabiti sa faceti pasii decisivi pentru ca aceste miscari ale celorlalti sau asteptand ca ei sa se mobilizeze in aceasta etapa, puteti avea diverse surprize si este bine sa le lasati sa se produca si sa va adaptati la ele. Asa ca depindeti de altii in aceasta luna sau in mare parte din aceasta luna, pana pe 20 Ianuarie in special, si tocmai de aceea, e mai bine sa stati un pic pe margine, sa fiti foarte buni observatori, sa va analizati propriile trairi si reactii, dar nu neaparat sa le dati curs intotdeauna, ci doar sa le constatati. Este o luna a autoanalizei, cenzurii, a neimplicarii, dar a observarii atente. 

Conjunctia Venus-Neptun pana pe 15 Ianuarie va confera farmec, gratie, sensibilitate, duiosie, puterea de a ierta, de a tolera, de a ingadui, de a intelege tot ce este uman si este de asemenea, o conjunctie care va confera suplete sufleteasca la care de multe ori veti apela, mai ales cand este vorba de dezamagiri si de testul iertarii. Marte va intra in retrogradare dupa 23 Ianuarie pana pe 14 Aprilie si vorbeste de un pasaj in care trebuie sa va priviti interesele din alta perspectiva si sa vegheati spre interesele voastre din alta perspectiva. Marte cere implicare, dar si suplete in acelasi timp si o reconfigurare a scopurilor voastre materiale si financiare. 

Depindeti de destul de multi factori externi, asa ca trebuie sa fiti cu atat mai mult adaptabili si chiar versatili, cu cat depindeti mai mult de altii sau de diverse conjuncturi care asteptati sa se creeze, cu atat voi puteti sa va dovediti mai capabili sa va adaptati la conjuncturile externe. Daca depindea numai de voi, puteati sa fiti foarte bine cimentati pe linia voastra. 

Marte retrograd in Fecioara poate vorbi de modelarea onorariilor, de modelarea felului in care stiti sa colaborati cu diverse persoane de care stiti ca aveti nevoie, de a invata sa mai asteptati dupa aceste persoane, sa va acomodati mai bine la nazurile, slabiciunile si ritmul lor, de asemenea sa invatati sa motivati, sa scoateti la suprafata tot ceea ce au mai bun oamenii cu care colaborati pentru a va oferi intr-adevar experienta lor profesionala, atuurile lor ca persoane si calitatile lor morale. Se pare ca veti reusi, dar mai intai observand foarte atent ce se intampla in jurul vostru, invatand sa intelegeti, sa tolerati si sa iertati, si apoi sa invatati sa-i motivati pe cei din jur sa dea tot ce au mai bun. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti