Horoscop Varsator Februarie 2016

Este adevarat ca tranzitul lui Neptun este extrem de rar, se incheie la inceputul acestei luni, este un tranzit care v-a facut poate cunostinta multora dintre voi cu propriul vostru suflet si cu propria voastra constiinta, indemnandu-va sa alegeti mai ales in functie de inima voastra, de inspiratie si de intuitie, de sensibilitate si dorinta de armonie, pace si frumos, in functie de nevoia voastra de pace, de calm si de vindecare in jurul vostru si nu sa alegeti in functie de ambitia voastra, competitie, nevoie de a dovedi ceva celorlalti, de a triumfa asupra celorlalti. 

Este un tranzit care vorbeste in special de empatie, de duiosie, tandrete si de dragoste. Sperand ca ati invatat aceasta lectie a lui Neptun si v-ati deschis inima, acest astru se hotaraste sa intre in sfarsit in zona castigurilor mari, ce sunt ambudente, dar nu foarte clare in sensul ca puteti suferi de acum incolo pentru urmatorii zece ani multe fluctuatii financiare si dorinta de a ajuta multe persoane din jurul vostru. Poate ca aceasta tendinta ati manifestat-o si pana acum pentru ca este foarte aproape de zodia voastra insa, si cu acest aspect planetar ce se repeta o data la o suta saptezeci si patru de ani, cu atat mai mult poate veti dori sa va mearga bine, sa fiti prosperi ca sa puteti ajuta si pe altii. 

Prosperitatea pe care o puteti castiga din 3 Febuarie pentru urmatorii ani are legatura cu talentele, cu harurile voastre, cu o activitate pe care o faceti sub inspiratie pentru ca va place foarte mult munca respectiva in sine si nu neaparat pentru castigurile care vin de pe urma ei. Sigur ca nu sunt de neglijat, dar in primul rand va face placere ceea ce faceti. Inima este deschisa, inspiratia curge in voie, bucurati de fiecare clipa pe care o petreceti in exercitiul functiunii.

 Este foarte posibil sa alegeti din multele activitati pe care le faceti sau multele lucruri la care va pricepeti doar pe acelea care va incanta intr-adevar. Acolo unde timpul dispare, nu mai simtiti trecerea secundelor, nu simtiti ca obositi, ci dimpotriva, fiecare actiune in care va implicati va incarca bateriile. 

Este de asemenea, un tranzit care se incheie si care poate l-ati simtiti si la nivel fizic pentru ca Neptun adesea disipeaza energiile si daca, pe parcursul ultimilor ani, ati avut momente in care v-ati simtiti slabiti, iata ca lucrul acesta dispare si aveti toate sansele sa va recapatati vigoarea de alta data sau sa va recapatati fortele, avand in vedere contextul pe care-l aveti in prezent. 

Un aspect foarte frumos de asemenea, in a doua jumatate a lunii este instalarea lui Mercur in zona banilor. Bani foarte negociati in jurul datei de 15 Februarie, au loc multe discutii legate de bani. Initial, 10-15 Februarie se adreseaza planurilor si proiectelor, ca dupa aceea sa se discute despre buget, resurse materiale si conditii de lucru. Discutiile sunt absolut extraordinare, sustinute foarte bine de Saturn retrograd in Sagetator, gasiti in sfarsit cadrul potrivit pentru voi, orarul potrivit pentru voi, etapele intermediare se clarifica, astfel incat sa puteti sa va atingeti obiectivele, sa stiti cum trebuie sa vi le atingeti. 

De asemenea, este foarte posibil sa gasiti intre 10 si 20 Februarie persoanele care va sprijina, va faciliteaza arderea unor etape, atingerea unor obiective, intalnirea cu diverse persoane de care depindeti in acest moment sau de la care asteptati raspunsuri oficiale, asa ca luna Februarie poate veni cu multe rezolvari, pe de o parte legate de un proiect si de o actiune pe care o intreprindeti si pe de alta parte, legata de bani si de castigurile pe care urmeaza sa le obtineti. 

Nu uitati ca este in continuare Marte retrograd in Fecioara, va atrage atentia asupra sanatatii si asupra faptului ca trebuie sa renuntati la ceva din obiceiurile voastre alimentare sau de viata, ceva ce este deja nepotrivit sau chiar toxic. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti