Horoscop Varsator 2016 Cariera

Horoscop Vărsător Bani 2016 

horoscop varsator 2016 cariera si profesieBanii au fost influentati major in ultimii ani de tranzitul lui Neptun prin Pesti, care nu s-ar zice că e unul profitabil pentru tine. El te-a făcut mai degrabă să visezi la ziua când vei avea bani, să faci planuri mărete cu bani pe care nici nu ii aveai, să faci promisiuni care nu s-au concretizat, ca atare iluzia a planat de multe ori peste bugetul tău. Dacă cineva visa că va câstiga la loto si ce ar face cu banii… atunci si tu ai fost unul dintre acestia!

Totusi, prezenta lui Neptun aici are si câteva avantaje: vei fi la fel de inspirat in a găsi idei originale de a face bani, vei avea incredere in oportunitătile de afaceri, in cele care merita atentie.

Dar nu e tocmai cea mai plăcută pozitie pentru bugetul propriu, pentru că Neptun in Pesti te face ceva mai naiv in ceea ce priveste banii. Vei fi mai usor de influentat, de păcălit, de atras in afaceri incerte, deci, tocmai pentru că esti avertizat că există acest risc, deschide bine ochii inainte de orice decizie cu iz financiar. Multi vor simti că esti usor de păcălit si iti vor prezenta efectele unor investitii in tonuri mult prea optimiste, iar tu, credul, te vei baza pe aceste povesti pompoase. 

Ok, Neptun in Pesti iti poate deschide accesul la o serie de talente din care poti face bani, talente pe care nu le-ai valorificat inainte, dar tot Neptun e cel care te face si extrem de vulnerabil la pierderi, deceptii, vise imposibile. Nu crede chiar tot ce ti se promite ci asteaptă să vezi concret urmările deciziilor tale financiare inainte de a trece la etapa următoare. Neptun vine cu multe idei inspirate de a face bani, dar nu tot ce-ti trece prin minte este realizabil, ca atare există si riscul să alergi după himere, care nu-ti vor aduce câstigurile sperate. 

Luna martie, ce corespunde unei conjunctii intre Venus si Neptun in zona banilor, ti-ar putea oferi sansa unei investitii pe care o vei considera implinirea unui vis: cumperi ceva mult dorit, scapi de o mare datorie, găsesti o solutie salvatoare pentru a-ti achita niste dări, deci vei avea o mare satisfactie cu privire la bani. Dar atentie ca nu cumva aceeasi conjunctie să te imbie să cumperi ceva frumos, nemaipomenit, dar de care chiar nu ai nevoie, fiind un capriciu care iti gâdilă sufletul… si cam atât. Dar dacă esti genul de om care are suficienti bani deja incât să-ti permită astfel de bonusuri, atunci luna martie iti va oferi gustul dulce al cumpărăturilor din plăcere! Ori pentru tine, ori pentru cei dragi.


Horoscop 2016 Varsator pentru toate domeniile

Varsator 2016
Horoscop Varsator 2016
dragoste
Horoscopul Dragostei Varsator 2016 
bani
Horoscop Varsator Bani 2016
cariera
Horoscop Varsator Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti