Horoscop Varsator August 2016

O luna interesanta, cu tranzite valoroase in zona relatiilor dar si a imaginii publice. Conjunctia Soare-Venus va poate stimula sa fiti stralucitori, optimisti si increzatori. Este o luna a succesului la public sau a evenimentelor publice la care participati si cu scopul de a va face relatii, contacte. Poate ca multi dintre voi veti avea mai mult chef decat altadata sa socializati, sa iesiti in evidenta dar mai ales sa fiti alaturi de persoane cu care sunteti la unison la nivelul inimii, convingerilor, aspiratiilor, principiilor de viata. 

Mercur este retrograd in aceasta luna si face un tranzit interesant. Intre 2 si 8 august este retrograd in Fecioara si vorbeste de planurile, proiectele, strategiile partenerului de viata sau ale unui om important de langa voi. De asemenea, este posibil ca o persoana care a spus ca nu poate colabora cu voi sa se razgandeasca sau sa gaseasca o solutie, poate un inlocuitor. Pentru ca aspectele sunt foarte bune, se vor gasi cu siguranta solutii foarte bune care sa va satisfaca. 

Un alt tranzit foarte important este reprezentat de Marte instalat in zona muncii, in zona efortului de zi cu zi, a activitatilor curente. Intre 3 august si 19 septembrie va sta aici si va da forta extraordinara de a va mobiliza, de a lucra coerent, consecvent, a lucra dupa o schema ce devine traditie. Asta inseamna ca reusiti sa va organizati viata si sa puneti ordine in toate sertarele vietii voastre si lucrul acesta va face foarte mult bine.

 Primele zece zile ale lunii august sunt foarte valoroase pentru proiectele profesionale, va clarifica viziunea sau simtiti ca incepeti sa lucrati la materializarea viziunii voastre de munca. Aveti sansa, in aceasta luna, sa va mobilizati 100% si veti sti deja din primele zile ale lui august care sunt sortii de izbanda, care sunt rezultatele care se prefigureaza. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti