Horoscop Urania 2016

In ultimii ani doamna Simona Varzaru (cunoscuta publicului sub numele de Urania) a renuntat la prezentarea horoscopului pentru anul urmator.

Sa speram ca anul acesta, indragita astroloaga Urania va schimba hotararea pe care a luat-o in urma cu 2 ani si va reveni la traditia prezentarii analizei astrologice pentru anul urmator. Cu siguranta sunt multe persoane carora le lipseste si care asteapta cu nerabdare previziunile astrologice 2016 ale celui mai indragit astrolog din Romania.

In cazul in care doamna Urania va realiza si prezenta horoscopul 2016 (in emisiunea Pasul Fortunei de pe postul de televiziune B1TV), in aceasta pagina veti avea acces la Horoscopul Urania 2016 .

Doamna Urania nu a realizat  Horoscopul pentru anul 2016 ! 

                                 (Ultima actualizare: 13 iulie 2015 )

Va oferim Horoscopul 2016 realizat de catre specialistii site-ului nostru:
  • Horoscopul general pentru toate zodiile pentru anul 2016,
  • Horoscopul Dragostei 2016,
  • Horoscopul Carierei 2016, Horoscopul Banilor 2016 dar si
  • Horoscopul Chinezesc 2016 pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc.


URANIA, pe scurt- Urania din antichitate in modernitate 

In mitologia greaca, Urania este muza astrologiei. Urania este deseori infatisata avand un glob in mana stanga. Urania este cea care prevede viitorul in functie de dispunerea astrelor. Urania este deseori asociata cu Iubirea Universala si Sfantul Duh. Urania este imbracata in viziunea pictorilor intr-o pelerina brodata cu stele, atintindu-si privirea spre ceruri. In timpul Renasterii Urania a fost considerata muza poetilor crestini. Numele Urania a fost dat mai multor observatoare astronomice.

Gasim asadar, cate un observator Urania in Berlin, Budapesta, Viena, Zurich si Antwerp. Sigiliul Observatorului Naval al SUA infatiseaza portretul muzei Urania. In New Orleans exista o strada Urania. Hr.Ms. Urania este o nava scoala a Colegiului Naval Regal al Olandei. Nave numite Urania au fost o prezenta constanta a flotei olandeze inca din 1832. Urania este de asemenea numele unei formatii rock din Honduras. Cabana Urania a fost un adapost pentru femei fondat de Charles Dickens in Londra in 1849. 

La Universitatea Columbia, la sfarsitul secolului al 18-lea, a fiintat Societatea Urania avand ca scop imbunatatirea aptitudinilor oratorice,  de compozitie si celor de dezbateri filozofice. In prezent poarta numele Urania fime, asociatii, fundatii, comitete, societati, reviste de astrologie, curente in astrologie dar si astrologi din intreaga lume.