Horoscop Chinezesc Tigru 2016

Horoscop Tigru 2016 - Horoscop Chinezesc Tigru 2016

Ani de nastere pentru zodia Tigrului : 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Tigrul in Anul Maimutei 2016

Se poate spune ca anul Maimutei va fi unul destul de solicitant pentru Tigru, cu unele probe si obstacole. Acest lucru in nici un caz nu exclude sansele de reusita pe diverse planuri, ci previne asupra eforturilor pe care un Tigru trebuie sa le faca in 2016 pentru a-si atinge telurile.

De felul sau, Tigrul este mereu in miscare, alert si vioi, inteligent, simtind orice posibilitate ii apare. Evenimentele insa ii pot depasi capacitatea sa de anticipare, ceea ce il face sa isi puna la indoiala talentul sau valoarea. Ar fi mai bine daca s-ar gandi ca aceasta situatie reprezinta o provocare si o proba pentru el; incercand sa se adapteze si sa nu piarda pasul cu evenimentele, poate ajunge sa invete din mers lucruri ce se vor dovedi foarte utile pentru el.

Acesta este momentul in care trebuie sa isi arate valoarea adevarata, dupa increderea care le-a fost acordata in anul Oii. Ar fi spre binele lor sa nu se lase coplesiti de situatii si sa abandoneze, cautand ceva "mai potrivit lor", caci ar rata tocmai sansa de a acumula o experienta remarcabila.

Tigrul ar putea foarte bine sa isi acorde si perioade de odihna sau sa faca un pas inapoi tocmai pentru a avea o idee mai detasata si mai clara asupra problemelor cu care se confrunta, tocmai pentru a gasi si solutiile acestora. Concentrarea fara pauza asupra problemelor nu poate fi prea eficienta in diagnosticarea si rezolvarea lor. Practic, i-ar putea fi de mare ajutor sa isi acorde mai multa atentie lui insusi, pentru a se observa si analiza. Sprijin poate gasi chiar la cei din familia sa, care il observa si sunt hotarati sa ii acorde tot sprijinul. Concentrat asupra problemelor sale, ar putea fi tentat sa neglijeze dialogul si timpul acordat celor dragi; in scurt timp si-ar putea da seama ca aceasta este o cale gresita.

Domeniul financiar ar putea fi afectat doar de neglijenta sa in a tine socoteala sumelor pe care trebuie sa le restituie, sa le achite, precum si a celor pe care le are de primit. Dezordinea in evidenta actelor si documentelor i-ar putea crea dificultati.

Am mentionat faptul ca acest an se prezinta drept unul cu probe si dificultati. Este bine sa aiba grija la felul in care se comporta in plan social, pentru ca din rabufniri de orgoliu se poate alege cu dusmani puternici. Este insa anul potrivit pentru a-si dovedi calitatile profesionale si relationale.

  • Pentru cei nascuti in anul Tigrului de Apa va fi cu siguranta un an plin. Va fi solicitat sa participe la proiecte comune, in care sa dea masura valorii si experientei sale. Poate ajunge chiar sa traiasca o a treia tinerete, fiind inconjurat si apreciat de catre cei mai tineri. Este un moment potrivit sa se preocupe de sanatatea sa: adaptari sau schimbari ale stilului sau de viata, implicand in principal activitate fizica si diete.
  • Cei nascuti in anul Tigrului de Lemn se pot confrunta cu crize in plan profesional. Le poate fi pusa la indoiala capacitatea de a se adapta ori de a face fata noilor tehnologii sau situatii. Poate fi acesta un motiv de ingrijorare? Au trait si grozavii mai mari in viata lor. Pe scheletul unei vaste experiente profesionale pot realiza destul de usor schimbarile care se asteapta de la ei. Se recomanda maxima precautie in toate negocierile derulate si fata de toate actele si contractele ce trebuie semnate, pentru a nu avea de suferit in plan financiar.
  • Cei nascuti in anul Tigrului de Foc se afla la un moment de cotitura in viata lor. Apar provocari din mai multe domenii: profesional, partenerial, al relatiilor de cuplu. Profesional, se afla intr-o competitie pentru ocuparea unui post de conducere ori a unui rol de lider informal. Este bine acum sa isi demonstreze valoarea si capacitatea, fara sa intre in polemici. Familial, poate fi pus in situatia sa isi reinnoiasca juramintele; ar fi bine sa acorde importanta cuvenita problemelor ridicate de partenerul de viata.
  • Cei nascuti in anul Tigrului de Pamant au in fata un an plin de provocari, ce ii obliga sa ia decizii pe termen mai lung. Profesional, situatia este complicata; se anunta schimbari ce le pot afecta pozitia. Nu toate deciziile care se iau sunt in favoarea lor, dar acestea ii pot ambitiona sau le pot deschide ochii. Pentru unii, insa, exista sansa promovarii in niste functii de raspundere, pentru care se indoiesc ca ar fi pregatiti. Social, este un an de cumpana, in care isi selecteaza prietenii si asociatii; au sansa de a intalni persoane importante ce le pot fi de ajutor in viitor.
  • Pentru cei nascuti in anul Tigrului de Metal este un an plin de activitati si propuneri. Desi fraged ca varsta si ca experienta, intra in focul evaluarilor profesionale. Profesorii si angajatorii au asteptari insemnate de la ei. Nu ne asteptam la mari progrese sau promovari, insa, cu multa truda si incredere, se poate arata drept un viitor candidat la posturi importante.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti