Horoscop Taur Ianuarie 2016

O luna frumoasa, planeta care va guverneaza formeaza conjunctie cu Neptun, este un aspect extrem de gratios, un moment rar, foarte puternic in perioada 7-14 Ianuarie de care trebuie sa profitati pentru ca va ajuta in tot ceea ce inseamna relatii sociale si popularitate. 

Asta inseamna, pe de o parte, ca in relatiile amicale reusiti sa impresionati prin delicatete, blandete, sustinere, foarte mult altruism, generozitate, dorinta de a interveni salvator in vietile celorlalti si chiar va lasati miscati de ce se intampla cu ceilalti, sunteti foarte buni suporteri ai celor care au succes si stiti sa-i sprijiniti, sa-i laudati, sa-i sustineti si sa-i conduceti catre succes, iar lucrul acesta atrage simpatie publica, recunoastinta multor persoane, puteti avea sentimentul ca ati contribuit din plin la salvarea unor oameni, la depasirea unor momente delicate si aveti in replica parte de simpatia aceastor oameni. 

Este o luna cu aspecte foarte frumoase ce traverseaza in principal inima, sufletul si relatiile de simpatie care va pot crea un capital de popularitate fabulos, asa ca inca din prima luna a anului puteti sa atrageti deja de partea voastra un capital foarte important de atentie si simpatie care sa va fie favorabil, nu numai in relatiile personale, dar si in relatiile profesionale, in special daca lucrati cu grupuri, cu clienti, cu publicul, cu mase de oameni sau munca voastra se adreseaza multor oameni,. 

Este de asemenea, o luna in care se formeaza aspecte foarte frumoase la mijlocul lunii, intre 10 si 20 Ianuarie in special si este vorba de planuri de viitor, dar si de rezolvare a unor probleme administrative sau juridice, acte importante, semnaturi, intalniri cu persoane care au putere de decizie sau care va pot indruma si concilia, diverse conversatii sau negocieri pe care le puteti purta, privitoare la planurile si proiectele voastre cu desfasurare pe termen lung, nu numai pe anul 2016, si aceste intalniri se incheie inca de la inceputul anului. De aceea, nu prea e timp sa stati prea mult in vacanta sau daca mai intarziati prin locurile de recreere, e bine sa aveti telefonul deschis pentru ca multe contacte se pot stabili chiar de la inceputul anului. 

De altfel, sunt aspecte de activitate pentru foarte multe zodii si s-ar putea ca multi dintre cunoscutii sau partenerii vostri sa intre foarte devreme in ritm de munca si poate nici voi nu ar trebui sa intarziati prea mult. De aceea, conversatii, discutii, stabilirea unei agende de lucru sau a unor intalniri importante se pot face in special intre 10 si 20 Ianuarie si asta ar fi si perioada cand puteti cunoasteti persoanele cele mai importante pentru voi in acest moment care detin cheia planurilor voastre, printr-un abis, semnatura, recomandare, intermediere, facilitare pe care v-o pot oferi. 

De asemenea, un lucru foarte frumos in harta este acela legat de faptul ca tot ceea ce faceti in luna Ianuarie se sprijina pe inima voastra. Credeti in planurile voastre, le considerati utile, nu par sa urmareasca numai banul, ci mai ales o credinta, o convingere sau un principiu de viata pe care vreti sa-l urmati in acest moment sau o cale morala pe care o urmati. De aceea, sunteti probabil intr-un moment extrem de verticali si se pare ca asa o veti duce tot anul. Adica nu urmarind castigul financiar, ci o multumire sufleteasca din activitatile voastre. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti