Horoscop Taur Februarie 2016

Intre 8 Februarie si 5 Martie, planeta care va guverneaza, Venus, traverseaza Berbecul – este un tranzit ce vorbeste mai mult de pasiune si de dragoste, dar instalat intr-o zona discreta si linistita in harta voastra. Este posibil ca, intre 8 si 15 Februarie, sa va surprinda o pasiune pe care o starniti, un compliment care va este adresat, o atentie pe care o primiti si sa va fie destul de dificil sa o gestionati. Poate ganduri si sentimente secrete, bucurii care sunt doar pentru sufletul vostru va energizeaza in acele zile, insa este bine sa fiti un pic mai atenti la complicatiile sentimentale de care nu aveti deloc nevoie. 

Pe de alta parte, este un tranzit foarte valoros, acela intre 8 si 15 Februarie pentru ca va ajuta sa treceti mai nonsalanti peste o jignire sau o nemultumire ce v-au afectat candva si poate ca doar acum ii intelegeti cauzele si rostul, de ce anumite persoane s-au purtat cu voi intr-un anumit fel sau v-au neglijat. Este foarte posibil ca explicatiile sa va multumeasca intr-atat incat sa nu mai purtati pica. Aspectul vorbeste de curaj, de buna dispozitie si de nonsalanta sentimentala, de capacitatea de a da mai putina atentie sau mai mica valoare nemultumirilor si dezamagirilor afective. 

Pe de alta parte, un alt aspect valoros este tranzitul drept a lui Jupiter prin zodia voastra ce-si va continua tranzitul pana in lunile urmatoare, asa ca aceasta prezenta a lui Jupiter in Taur va ajuta sa fiti curajosi si sa va urmati tintele sau idealurile pana la capat. Este un tranzit care cere multa energie si multa concentrare din partea voastra. E bine sa va puneti sub ochi planurile marete pe care vi le-ati croit poate inca din vara anului trecut si le continuati in decursul acestei luni. 

Va ajuta in acest sens chiar si Marte retrograd in Fecioara pentru ca este aducator de clarificari si de lamuriri in legatura cu proiectele pe care le-ati initiat, acele proiecte care nu sunt doar din datorie profesionala, ci proiecte de inima, de suflet in care credeti, poate pentru ca in mare parte vreti sa ajutati pe cineva, sa dovediti talentele voastre, ori pentru ca vreti sa aduceti o contributie benefica in mediul in care traiti. Cert este ca aceste activitati ale voastre contin un element de salvare. 

De aceea, in generozitatea lui, Jupiter, alaturi de Marte retrograd in Fecioara, va ajuta sa va corectati si greselile de calcul, administrative, financiare, care s-au putut strecura in actiunile si demersurile voastre la final de 2015 sau chiar la inceput de 2016 si poate, in felul acesta, aveti sansa sa va lamuriti si cu cine puteti lucra mai departe. Daca ati crezut ca unele persoane cu care va sfatuiti sunt specialiste in domeniul lor si pe sfaturile lor trebuie sa mergeti, s-ar putea ca abia acum, in Februarie, sa intelegeti cat de specialiste sunt si sa cautati alte persoane sau macar sa lamuriti raporturile si sa clarificati obligatiile acestor colaboratori pe care-i aveti. 

Un alt aspect interesant este retrogradarea lui Saturn din 7 Februarie pana pe 25 Iunie ce va vizeaza pentru ca retrogradeaza in zona muncii si a activitatilor curente. Saturn retrograd vine sa repare multe initiative si actiuni pe care n-ati reusit poate sa le duceti la bun sfarsit sau in punctul in care ati dorit inca din Octombrie anul trecut, cand poate v-ati oprit unele demersuri profesionale sau cu unele activitati incepute si acum Saturn retrograd va ajuta sa reluati acei pasi, poate corectand, schimband echipa cu care lucrati sau invatand sa-i motivati pe oameni cu adevarat si abia de acum, din Februarie si apoi Martie-Aprilie, sa incepeti sa obtineti rezultate. 

Nu este o luna care sa va aduca bani in buzunar, ci mai curand clarificari, strategii, o mobilizare mai buna a voastra si a tuturor resurselor pe care le aveti si o capacitate mai mare de a lasa in urma ceea ce nu functioneaza sau nemultumirile, pentru a putea avea toate fortele de partea proiectelor pe care vreti sa le dezvoltati. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti