Horoscop Taur 2016 Cariera

Horoscop Taur 2016 - Cariera si Profesia

Începutul de an nu vine cu noutăți în plan profesional. Începi anul 2016 fără nici o planetă exterioara care să-ți influențeze în mod direct serviciul și cariera. Prin urmare, nu o să ai parte în primele luni de evenimente extrem de importante cu impact direct asupra vieții tale pe termen lung, fiind niște luni mai degrabă neutre în plan profesional.

Locul de muncă va fi în ultimele 4 luni ale anului punctul maxim al energiei tale. Câteva luni în aceasta casa astrologice care se ocupă de latura ta profesională, se va afla o planeta care atrag atenția asupra responsabilităților tale. Norocosul Jupiter te va face foarte sârguincios, aproape obsedat de muncă. Jupiter intră în zona locului de muncă în septembrie 2016 și va rămâne acolo și în prima jumătate a anului 2017.

Jupiter din Balanță, te va impulsiona să iei taurul de coarne și să țintești spre mai bine, deci ai fi chiar dispus să pleci de la locul de muncă în care te-ai simțit bine o vreme, dar gata, ai deja alte dorințe și alte țeluri de atins. Ambiția ta creste, vrei mai mult, consideri că ai calitățile necesare pentru a evolua profesional, chiar dacă asta ar însemna o eventuală recalificare sau măcar împrospătarea cunoștințelor la un curs de specialitate. 

Te vei duce cu plăcere la serviciu din a doua parte a anului, vei cunoaște colegi și colaboratori noi, vei învăța lucruri noi, poate vei pune mai mare accent pe deplasări în scop profesional și vei pune un mai mare accent pe comunicare, dialog, schimb de informații.  

Cariera este planul cel mai important în perioada 29 august - 23 septembrie, când Venus va trece prin zona profesională,  perioada când vei pune mai mare accent pe planurile de viitor și pe proiecte de mare anvergură. Ai spune că e normal să te gândești atât de serios la viitor la granița dintre ani, dar tu ești cel care privește cel mai serios viitorul. Tu trebuie să spui cât se poate de ferm ce aștepți în carieră de acum înainte și dacă e nevoie de gesturi îndrăznețe sau decisive, o vei face pentru că știi mai bine ce vrei și ce poți!

Horoscop Taur 2016 BANI

Trecerea lentă a lui Marte prin Săgetător - intre 5 martie - 27 septembrie 2016 - trebuie totuși să fie un avertisment pentru tine să cântărești cu maximă grijă, prudentă și atenție toate efectele deciziilor tale de natură financiară, iar în cazul în care ai greșit cândva, pe perioada retrogradării lui Marte - 14 aprilie - 29 iunie - ai putea resimți cel mai dur consecințele propriilor tale neglijente. Ca atare fii extrem de atent în ce investești, gândindu-te mai mult la strictul necesar și obligațiile curente.

Nu ești vizat de criză, pentru că îl mai ai încă pe Saturn într-o casă a banilor, pe tot parcursul anului, ceea ce te va ajuta să nu te aventurezi totuși spre domenii riscante. Prudenta și cumpătarea vor face parte din trăsăturile de bază în felul în care iți administrezi banii și vei ști să iei decizii înțelepte cu banii pe care ii manipulezi. Te poți trezi chiar cu ceva șanse în plus de câștig, dar nu uita nicio clipă că ceea ce trebuie să caracterizeze toate deciziile tale financiare e cuvântul "echilibru". Nici prea-prea nici foarte-foarte, deci menține-te mereu pe un teren stabil, ținând mereu cont de intuiție și rațiune.Horoscop 2016 Taur toate domeniile

taur
Horoscop Taur 2016
dragoste
Horoscop Taur 2016 Dragoste 
Horoscop Sanatate
Horoscop Taur 2016 Sanatate
cariera
Horoscop Taur 2016 Cariera

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti