Horoscop Taur August 2016

Si in aceasta luna, Jupiter ramane tot in zodia voastra. Abia dupa 29 august intra in retrogradare, asa ca mare parte din luna august beneficiati de tranzitul drept al planetei norocosilor. 

Aveti o luna august in care curajul, determinarea, nevoia de libertate se exprima si in relatiile sentimentale dar si in felul in care ganditi dezvoltarea voastra ca persoane sau ca profesionisti. Aveti toate posibilitatile ca in august sa va intindeti aripile, sa ganditi proiecte extraordinare, sa va gasiti curajul de a intreprinde actiuni indraznete sau de a face lucruri pe care le-ati dorit de mult. 

Un tranzit interesant este instalarea lui Marte in Rac. Asta se intampla pe 3 august si aici va sta pana pe 19 septembrie. Acest tranzit activeaza zona comunicarii cu mediul, cu oamenii obisnuiti cu care va intalniti in viata voastra de zi cu zi. 

Sunt doua aspecte importante de care trebuie sa tineti cont si doua planuri: planul imediat, al vecinatatii vietii voastre cotidiene dar si planul oamenilor de care aveti nevoie, pe care va sprijiniti, de la care asteptati ceva. Marte in Rac este foarte combativ, se apara si poate si voi va trebui sa va aparati ideile, drepturile, cererile, chiar pe cale oficiala. 

Nu este usor! Asa ca va trebui sa aveti de partea voastra toata insistenta specifica zodiei voastre, determinarea, darzenia dar si argumentele necesare. Poate ca unele dintre ele trebuie sa fie de natura economica si asta inseamna sa treceti pe la un consilier financiar; insa multe argumente sunt de natura administrativa. Va puteti bucura de un regulament care va avantajeaza, va puteti bucura de o lege, de un cadru in care functionati in activitatea voastra. Trebuie sa speculati, in aceasta luna, toate portitele pe care le aveti la indemana iar daca nu le cunoasteti, faceti in asa fel incat sa va consultati cu o persoana foarte priceputa in probleme administrative sau juridice. 

Conjunctia Venus-Soare este un alt aspect astral important din aceasta luna iar in cazul vostru, acest aspect este instalat in casa. In aceasta luna trebuie sa aveti grija ca in primul rand caminul sa fie in echilibru si in pace, pentru ca acolo va incarcati bateriile. S-ar putea ca unii dintre voi sa doreasca o improspatare a aerului din camin printr-o redecorare simpla dar de effect, in timp ce altii se pot bucura de vizita unor persoane dragi care aduc o alta energie in camin. 

Mercur retrograde, intre 2 si 8 august, va ajuta sa va exprimati sentimentele cu mai multa claritate si sa intelegeti ce este in inima voastra; intre 9 si 26 august va ajuta sa lamuriti proiecte de familie, relatiile cu diversi membrii ai familiei - si sa aduceti armonia in camin - dar si cu rudele voastre. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti