Horoscop Chinezesc Sobolan 2016

Horoscop Sobolan 2016 - Perspectivele Sobolanului in Anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Sobolan : 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Sobolanul in Anul Maimutei 2016

Cei nascuti intr-un an al Sobolanului vor simti cu siguranta sansele aduse de anul Maimutei 2016. Lucrurile si situatiile incep sa se deblocheze; rapiditatea de desfasurare a evenimentelor este pe placul lor. Trebuie doar sa fie atenti sa nu cada prada unor excese personale ori unor supraevaluari de situatii.

In plan profesional, se pot face remarcati prin solutii noi si ingenioase la probleme mai vechi. Au acum capacitatea de a anticipa cele mai promitatoare directii de evolutie si elanul de a se angaja in urmarirea si valorificarea lor. Isi doresc schimbari: ori ale sarcinilor si ale tipului de activitate, ori chiar ale locului de munca. Prin ideile lor, pot fi aceia care genereaza rearanjari in mediul lor profesional. Pana reusesc sa convinga pe toata lumea de efectul si valabilitatea ideilor lor, pot face pasi buni inainte mergand pe mana lor. Este anul in care isi cer libertate si incredere maxima pentru actiunile lor; daca nu li se acorda, se pot orienta spre alte orizonturi. Ba chiar o mare parte se pot hotari acum sa inceapa o afacere pe cont propriu.

Cei ce isi cauta de lucru reusesc cu relativa usurinta sa ii convinga pe angajatori de profesionalismul si valoarea ideilor lor. Este bine sa isi caute pozitii care sa corespunda aptitudinilor lor si care sa permita inovatia.

Este momentul potrivit sa ceara o recompensare corecta pentru activitatea lor; castigurile lor pot spori semnificativ. Ar fi bine insa sa caute solutii si de economisire, nu doar de cheltuire. Exista tentatia sa se implice in speculatii financiare; este bine sa acorde atentie si riscurilor la care se expun.

Realizarile in plan profesional si increderea si stima de sine ii pot face sa treaca in plan secundar relatiile sociale; ar putea pierde sprijinitori si fani. Este important ca talentului si realizarilor lor sa le fie asociate si calitati umane.

Energia si starea lor optimista ii face foarte doriti, atat de familie cat si de prieteni si cunostinte. Membrii familiei se mandresc cu ei. Generozitatea si disponibilitatea sufleteasca sunt mult apreciate de catre ceilalti. Copiii lor pot face progrese importante, stimulati de increderea si verva parintilor lor.

Sanatatea este un domeniu favorizat in acest an; numai anumite excese ar putea sa o subrezeasca. Sportul si activitatile in aer liber le fac placere si le mentin tonusul la valori ridicate.

  • Cei nascuti in anul Sobolanului de Lemn isi fac inca planuri de viitor ambitioase. Si aceasta pentru ca abilitatile lor si vointa sunt inca la niveluri inalte. Se antreneaza in proiecte personale surprinzatoare pentru altii. Sunt in buna forma fizica si tocmai aceasta trebuie sa ii stimuleze sa fie activi. Se pot lua la intrecere cu colegi si prieteni mai tineri in materie de inventivitate. Fac toate eforturile pentru a se mentine in activitatea profesionala pentru ca nu prea simt efectele varstei.
  • Cei nascuti in anul Sobolanului de Foc sunt in anii maturitatii creatoare. Li se recunoaste valoarea si sunt propusi pentru posturi din care ii pot indruma si ajuta pe cei aflati la inceput de drum. Ei insisi ar putea beneficia de pe urma unor studii colaterale. Pentru a se simti impliniti in plan personal, se pot implica in activitati si proiecte noi, destul de diferite de activitatea lor de pana acum. Viata sociala tinde sa fie intensa, deoarece multi doresc sa se inspire din activitatea si experienta lor; magnetici, atrag multe persoane in jurul. Isi pot gasi acum prieteni buni.
  • Pentru cei nascuti in anul Sobolanului de Pamant anul Maimutei poate fi anul in care sa se realizeze multe dintre visele lor. Pot fi numiti sau promovati in pozitii apropiate de aspiratiile lor. Primesc oferte interesante de schimbare a locului de munca. Nu vor fi putini aceia care vor demara o activitate pe cont propriu. Experienta si ideile lor pot fi apreciate in mod corespunzator si in plan financiar; este bine sa caute sa isi exprime interesele. 
  • Cei nascuti in anul Sobolanului de Metal sunt plini de ambitii in plan profesional si personal. Sunt atrasi si se pot face remarcati la cursuri de specializare. Reusesc sa isi slefuiasca talentele si abilitatile. Pun multa pasiune in ceea ce fac, se entuziasmeaza de orice ocazie de a-si dovedi progresele. Financiar, trebuie sa fie un an bun pentru ei; pot beneficia de castiguri neasteptate. Castiguri semnificative pentru cei ce traiesc din valorificarea unor talente sau abilitati.
  • Cei nascuti in anul Sobolanului de Apa au un an foarte bun de dezvoltare personala. Exercitii si antrenamente ii ajuta sa isi slefuiasca abilitatile si deprinderile, realizand salturi deosebite. Este bine sa ceara sprijinul unei persoane cu experienta care sa le stabileasca metode potrivite de studiu si de exersare. Din joaca, unii isi pot descoperi acum un talent sau o vocatie.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti