Horoscop Scorpion Ianuarie 2016

Un aspect valoros este conjunctia Mercur-Pluto pana pe 20 Ianuarie, Pluto fiind planeta care va guverneaza, este important cu atat mai mult cu cat are loc in zona comunicarii implicand planetele comunicarii, multe acte pe care le puteti rezolva pana pe 20 Ianuarie, unele dintre ele puteau fi rezolvate inca de la finalul anului 2011, altele sunt in program acum, insa trebuie sa va grabiti si sentimentul acesta, ca va luptati cu timpul, este foarte prezent, dar se pare ca sunteti in program pana la urma si nu aveti restante. Intalnirile pe care le urmariti cu diversi functionari sau persoane oficiale au loc, cu rezultate foarte bune. 

Pe de alta parte, acolo unde este vorba de planuri, de proiecte sau de propuneri cu care veniti, trebuie sa fiti foarte convingatori, iar conjunctia Mercur-Pluto va ajuta sa aveti argumentele care sunt cele mai interesante sau credibile pentru partenerii vostri de discutie, nu doar pentru voi. Important este sa fiti convingatori pentru acele persoane, sa vorbiti klimba lor si sa reusiti sa le atrageti atentia, sa-i interesati prin tipul de argumente interesante pentru ei si reusiti acest lucru. 

Ca dovada ca se poate vorbi de un parteneriat care se incheie in aceasta luna sau care ajunge intr-un punct nodal in aceasta luna cu clarificarea unor proiecte pe termen lung al modului in care se desfasoara aceste colaborari, poate chiar sunt prevazute si anumite termene pentru livrarea unor produse, servicii sau pentru plati si cumva, simtiti ca lucrurile se pun in ordine pana pe 20 Ianuarie, cand stiti exact ce aveti de facut. Obtineti actele de care aveti nevoie in demersurile voastre, semnaturile, aprobarile si avizele atat de mult dorite, poate de la finalul anului 2011 si lucrul acesta va ajuta de asemenea sa fiti un pic mai lejeri, sa rasuflati un pic mai usurati si sa simtiti ca treptat, se face loc si va puteti desfasura activitatea. 

Un alt aspect important este conjunctia Venus-Neptun pana pe 20 Ianuarie. Ce vorbeste de relatii dulci, calde in familie, in camin in special, exista posibilitatea unor impacari extraordinare, imediat dupa 1 Ianuarie si lucrul acesta va linisteste inima sau mai ia alte griji de pe cap. De asemenea, poate legatura cu confortul, cu familia sau cu patrimoniile aveti o veste foarte buna, o rezolvati foarte lejer ori aveti parte de o mostenire sau de un ajutor nesperat. Cert este ca presiunea aceasta a confortului dispare din a doua jumatate a lunii Ianuarie. 

Este o luna in care nu vorbiti neaparat despre bani, ci de o alta etapa, aceea a rezolvarii aspectelor juridice, legale, ce tin de acte ca, mai tarziu prin intermediul lor, sa va ganditi la bani. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti