Horoscop Scorpion Februarie 2016

Planeta care va guverneaza, Marte (alaturi de Pluto in cazul vostru), este retrograda si in aceasta luna in Fecioara. Este bine sa va reevaluati planurile pe termen lung. Pentru ca oricat de optimiste ar fi prognozele, ele se pot implini. Totusi, in aceasta luna, Marte retrograd insista sa va refaceti calculele financiare si nu numai, si sa dati o mai mare atentie capacitatii de a folosi instrumentele media sau de propagare a imaginii voastre, a activitatii voastre, a rezultatelor muncii voastre. Cu alte cuvinte, sa va faceti o mai buna propaganda sau sa patrundeti in mediile unde va puteti propaga. 

Este extrem de important si sa fiti actuali in mediul vostru profesional, la curent cu tehnologiile care se folosesc, cu ultimele cercetari, cu succesele colegilor vostri, cu modul in care ei si-au solutionat unele probleme care pot semana cu ale voastre sau felul in care au rezolvat probelme ce tin de economie, de piata, de societate, de felul in care raspunde societatea la un anumit produs sau serviciu, cum trebuie sa puneti problema, sa va descurcati mai bine intr-un context institutional cu care s-au confruntat si alte persoane. 

Cu cat sunteti mai receptivi la experientele celor din jur, cu cat sunteti mai deschisi la oferta societatii voastre si la vremurile in care traiti, cu cat sunteti mai dornici sa asimilati progresele tehnologice care ating profesia voastra, cu atat reusiti sa va recalibrati cumva proiectele la tot ce se intampla in acest moment in viata si in lume si astfel, sa va adaptati din mers la tot ce viata aduce nou si provocator. De asemenea, Marte retrograd vorbeste si de colaborari si relatii utile de prieteni sau cunostinte din mediul profesional si va ajuta sa va reevaluati cunostintele, sa nu mai ratati tot felul de intalniri si evenimente la care puteti participa pentru a intari aceste legaturi sau pentru a face si unele noi. Este bine sa acordati atentie si acestui aspect: extinderea plasei de relatii, norului de contacte pentru ca nu se stie niciodata de cine puteti avea nevoie la un moment dat sau cine cu ce va poate inspira prin propria sa poveste de succes. 

Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca dupa 20 Februarie se formeaza opozitie intre Marte retrograd si Mercur. De data aceasta, opozitia poate viza un proiect de inima in care v-ati implicat cu toata credinta si convingerea ca o sa iasa bine, poate asta inca din Octombrie anul trecut. Marte retrograd dupa 20 Februarie rascoleste finalul de an 2015 si inceputul de 2016 prin ce ati gandit, ce ati discutat, ce ati negociat, felul in care ati pus problema, poate fi un proiect cu desfasurare pe termen foarte lung si readuce la suprafata acele aranjamente din acel moment si va ajuta sa va clarificati in legatura cu scaparile pe care le-ati avut atunci, greselile de calcul sau modul in care ati pus problema sau ati vorbit despre proiectele voastra, ati atras atentia asupra unor proiecte, v-ati orientat catre anumite persoane si, daca ati avut atunci niste scapari sau nu ati fost suficient de serios sau de motivat, acum aveti o sansa sa va corectati acele scapari si sa va recuplati mult mai profund si la anumite demersuri care trebuie sa primeasca mai multa energie din partea voastra, dar si mai multa atentie. 

De asemenea, un aspect interesant este faptul ca Venus traverseaza zona muncii, se intampla intre 8 Februarie si 5 Martie, mai ales pasajul 8-15 Februarie este important pentur ca se produce conjunctie Venus-Uranus si vorbeste de o schimbare benefica si entuziasta in munca pe care o aveti. Pentru unii poate fi vorba de o schimbare de locatie, un sediu dar si de echipa, o alta componenta a echipei cu care lucrati, dar si de abordare, stil de lucru, felul in care va simtiti la munca si aceasta conjunctie aduce foarte multa bucurie, entuziasta, uneori nemotivat, pur si simplu drag de ceea ce faceti. 

Daca nu sunteti voi autorii acestei schimbari de stil, s-ar putea sa fie cineva din preajma voastra, persoana care reuseste sa va anime, sa va entuziasmeze. Singurul lucru pe care-l aveti de facut este sa nu inhibati sau sa sufocati aceasta persoana sau situatie care se creeaza si sa lasati tot optimismul, tot entuziasmul, toata exaltarea si toata incantarea sa-si faca propria sa lucrare. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti