Horoscop Scorpion 2016 Cariera

Horoscop 2016 Scorpion Carieră şi profesie

Sfera profesională va fi una dintre cele mai importante preocupări pentru tine în 2016.
horoscop scorpion cariera 2016Uranus îţi va aduce şi în acest an lecţia curajului, el fiind de câţiva ani instalat confortabil în Berbec, în zona profesiei tale. Schimbările în sfara profesională vor fi la ordinea zilei iar poziţia ta profesională ar putea fi instabilă şi în 2016. Uranus continuă să exercite o influenţă directă asupra sectorului muncii tale, să te împingă spre înnoire, spre acceptarea provocărilor noi de la locul de muncă, spre ruperea de conservatorism şi reguli. El aduce viteză în viaţa ta profesională şi schimbări rapide, bruşte, neaşteptate.

Te plictisesti destul de repede de sarcinile cotidiene si esti mereu dornic de provocări noi la serviciu. Uneori te avânti spre un proiect care te atrage, dar risti să-l abandonezi repede pentru că imediat ai descoperit altceva si mai interesant care merită atentia ta. Unii sefi vor spune despre tine că esti un subaltern dificil, agresiv, impulsiv, nervos, că te aprinzi repede si te dezumfli la fel de rapid. Foloseste-te de energia lui Uranus pentru a deveni un fel de deschizător de drumuri pentru altii mai fricosi sau mai conservatori. Si tu vei avea doza ta de conservatorism, dar spiritul tău curajos nu va putea fi tinut in frâu de reguli. Vei avea curaj să te implici in proiecte dificile, să iti asumi sarcini dintre cele mai complicate, pentru că te simti in stare să le duci la indeplinire, dar abia din toamnă vei vedea si rezultate cu adevărat durabile. Până atunci vei incepe plin de entuziasm multe, dar… nu prea le termini. 

Trebuie să fii atent la deciziile pripite ce vizează profesia, la nerăbdare, impulsivitate, graba de a acţiona înainte de a lua în calcul consecinţele acţiunilor tale. Dacă eşti subaltern, probabil îţi va fi destul de greu să te supui regulilor şefului şi să respecţi normele şi ordinile impuse de alţii. Există riscul să intri în conflicte şi discuţii aprinse la locul de muncă, să începi multe lucruri dar fără să finalizezi mai nimic, să fii văzut de către şeful tău şi de colegi ca fiind un subaltern deosebit de nervos, agresiv, certăreţ, impulsiv, ciudat, rebel, neintegrat în grup, care nu inspiră prea multă încredere, să stârneşti invidii..

Energia uraniană îţi oferă curaj, entuziasm, dinamism, încredere în forţele proprii, dorinţa de a te afirma la locul de muncă, te ajută să îndrăzneşti să progresezi, să faci schimbările necesare, să fii mai mult pe cont propriu, îţi dă impulsul să-ţi exprimi unicitatea, să alegi metode de lucru neconvenţionale şi moderne, îţi oferă inspiraţie şi capacitate de inovare. Dar trebuie să încerci să fii mai înţelept, mai matur, mai serios şi cumpătat, să nu iei decizii extreme sub impulsul momentului şi al nervilor, să eviţi certurile. Pentru că, consecinţele agresivităţii, impulsivităţii sau a grabei şi a deciziilor nechibzuite, ar putea fi pe termen lung, în cazuri extreme ai putea chiar să rămâi fără locul de muncă.
Horoscop 2016 Scorpion pentru toate domeniile

Zodiac Scorpion 2013
Zodiac Scorpion 2016
 dragoste
Horoscop Dragoste Scorpion 2016 
 bani
Horoscop Scorpion Bani 2016
 cariera
Horoscop Scorpion Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti