Horoscop Scorpion August 2016

A doua planeta care va guverneaza, Marte, schimba zodia. Intre 3 august si 19 septembrie se afla in Rac, in zona comunicarii de nivel inalt, acolo unde sunt implicate acte importante, acolo unde au loc intalnirile, unde se angajeaza viitorul. 

Este un tranzit extrem de valoros, pentru ca va muta atentia si energia in planuri, proiecte, negocieri, tatonari, documentare si asta poate sa insemne, pentru multi dintre voi, scoala, cursuri, informatii, cautarea unor raspunsuri. Este foarte posibil ca multi dintre voi sa se intoarca la vechile carti, la vechii profesori, la vechi experiente de viata, unele dintre ele reiterand diverse posturi in care ati fost pusi. Este adevarat ca trecutul detine cheia, intelepciunea, cunoasterea de care aveti nevoie in acest moment. 

Imaginea voastra publica este protejata prin conjunctia Soare-Venus, pana pe 22 august. Asta inseamna ca puteti beneficia de ocazii, oportunitati, de un renume bun, de relatii pozitive cu superiorii. Conjunctia Soare-Venus vizeaza destinul. 

Este posibil ca in aceasta luna sa aveti ocazia sa incepeti un proiect nou, sa va pozitionati mai bine in cariera, sa obtineti bani mai multi printr-o actiune inspirata sau pur si simplu avand trecere in fata unei persoane cu putere de decizie - aceasta va poate favoriza acum, fara sa faca o nedreptate neaparat altora. Este o oportunitate si o ocazie buna, care se bazeaza mai mult pe renume bun, pe intelegeri bune si nu neaparat prin interventii din partea altora. 

Mercur este retrograd intre 2 si 8 august in Fecioara si asta poate sa va ajute sa va lamuriti in legatura cu persoanele pe care puteti conta din anturajul profesional. Intre 9 si 26 august Mercur retrograd in zona carierei vine si reface un anumit traseu al unor proiecte si propuneri, al unor discutii care au avut loc in iulie. Cu alte cuvinte, relatiile bune, informatiile de ultima ora va pot ajuta sa repuneti pe tapet un proiect de succes, sa rediscutati onorariul vostru si sa ajungeti la un onorariu de succes. 

Marte, instalat in Rac, va ajuta sa contactati persoanele care au raspunsuri, care detin cheia demersurilor voastre. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti