Horoscop Taur 2016 Sanatate

Singurul lucru care iți cere o atenție crescută este zona capului și psihicul, care rămân punctele tale nevralgice. Crizele de nervi, irascibilitatea, durerile ciudate, riscul de lovituri sau alte reacții mai agresive, stresul sau graba îți pot crea neplăceri asupra organismului, dar dacă le ții sub control și nu le lași să te domine, atunci poți scăpa de orice pericol care pândește starea ta de sănătate. Cele mai mari neplăceri ți le poți face tu singur prin excese și erori asupra propriului tău corp.  


Cea mai bună perioadă pentru sănătate va fi după 12 martie, când Venus vine să amelioreze ceea ce Uranus și celelalte planete au dat peste cap. Din septembrie încolo, Jupiter va influenta în sens pozitiv starea ta de sănătate, dar ca să o păstrezi pe un teren bun, e bine să ai o viată în perpetuă mișcare și să te bucuri cât mai mult de călătorii, de plimbări, de ieșirile în aer liber. Respirația va fi foarte importantă, deci trebuie să iți găsești cât mai des motivul de a ieși din casă în zone curate și aerisite. Lasă-te de fumat, dacă vrei și tu asta, pentru că plămânii își vor cere dreptul de a le acorda libertatea de care au nevoie! Unele probleme de sănătate ar putea să-ți creeze neplăceri (poate doar în sfera aparatului respirator, de genul bronșitelor trecătoare), cu riscul de a te trezi cu vreo boală. Sportul, natura, călăria, tenisul, gimnastica, plimbările prin aer liber fac minuni, deci oferă-ți acest lux cât mai des posibil, pentru că e spre binele organismului tău.

Marte va intra și el în casa sănătății pe final de an, pe data de 19 decembrie, iar cu Marte pe aici, problemele de sănătate se pot acutiza, mai ales acele probleme care au la bază reacții adverse, infecții, boli contagioase, viruși, dureri, răni, surprize nedorite, tocmai de aceea în aceasta perioada grija ta fata de sănătate ar fi bine să crească, pentru a nu risca nimic.


Horoscop 2016 Taur toate domeniile

taur
Horoscop Taur 2016
dragoste
Horoscop Taur 2016 Dragoste 
Horoscop Sanatate
Horoscop Taur 2016 Sanatate
cariera
Horoscop Taur 2016 Cariera

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti