Horoscop Berbec Sanatate 2016

Probabil sănătatea ti-a creat cava probleme în ultimii ani si trebuie să te pregătești sufletește pentru o perioadă ceva mai lungă de timp în care organismul tău va deveni ceva mai vulnerabil la influente nefaste. Ce-i drept, majoritatea problemelor cu care te vei confrunta vor fi de natură psihologică, pentru că da, psihicul este cel mai fragil organ al tău de acum înainte și nu timp de o lună sau două, ci pe câțiva ani înainte! 

Orice fel de criză de natură psihică se poate oglindi și asupra celorlalte organe din organism, ca atare, pentru o stare fizică bună tu ai avea nevoie, înainte de orice, de o stare psihică excelentă. Orice criză psihologică sigur va avea și efecte fizice, deci încearcă să-ți ții sub control emoțiile ca să nu se reverse asupra întregului corp. Dacă știi că psihicul e punctul sensibil al anilor care vin, acesta trebuie să fie punctul central al atenției tale ca să nu-l supui unor motive de suferință!

Sănătatea scârțâie cumva în prima jumătate a anului, dar deși nu te simți în cele mai bune toane, totuși devii exagerat de preocupat de boli, de tratamente, de medicamente, de doctori. Ești genul de pacient care va bate cel mai des pe la ușa medicilor în prima jumătate a lui 2016, gata să-ți faci analize dintre cele mai complexe, pentru că devii un pic cam exagerat în această privință. Nu-i rău, în fond, să fii precaut, dar nu abuza nici cu medicamentele, nici cu regulile severe de dietă sau regim de viată! Unele boli mai vechi pot recidiva până în aprilie, deci trebuie să cauți prin vechile rețete ca să poți relua un regim care a avut efecte bune cândva. 

Horoscop 2016 Berbec toate domeniile

dragoste Horoscop Berbec Dragoste 2016
horoscop sanatate
Horoscop Berbec Sanatate 2016
 carieraHoroscop Bani Berbec 2016 berbec
Horoscop Berbec 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti