Horoscop Sagetator Martie 2016

Dupa aspecte se poate spune ca este luna in care va mutati sau va schimbati caminul, ambientul sau relatiile de familie se pot schimba profund. Este posibil sa simtiti un puternic sentiment de ratacire sau de negasire a locului. Lucrul acesta se poate datora si faptului ca in timp s-au acumulat stari negative, emotii negative legate de confortul din viata voastra sau de relatiile din viata personala. Aceste acumulari care poate ca s-au strans in luni sau in ani ajung cumva la un punct terminus si poate ca trebuie sa stabiliti noi raporturi cu persoanele din casa, noi raporturi cu parintii vostri si noi raporturi cu trecutul vostru. 

Planetele in Pesti ne indeamna in general sa fugim din locul in care ne aflam, ori sa ne ascundem sau sa expansionam, sa ne extindem. Unii dintre voi poate chiar se gandesc la o extindere de spatiu, altii se gandesc sa paraseasca spatiul in care se afla sau punctul in care se afla in viata lor. Pot fi coplesiti de responsabilitati sau secatuiti de tot ce considera ca au dat pana acum. 

Intre 4 si 19 martie, adica intre Luna Noua din Pesti si Luna Plina sub marcajul Pestilor, se pot acumula fapte, evenimente, intalniri, discutii, informatii care va pot duce la paroxism: aceasta nevoie de libertate si eliberare. Nu este de neinteles si nu este de condamnat. Sunteti oameni liberi, apartineti unei zodii mari iubitoare de libertate a carei gandire, simtire, actiune si gest nu pot fi limitate sub nicio forma. Asa ca, iata o luna ce va poate invita sa puneti sub semnul intrebarii traditiile de familie care v-au putut incorseta sau limita pana acum. Va poate indemna sa puneti sub semnul intrebarii credintele pe care le-ati propagat pana acum si pe care le-ati acceptat asa cum le-ati primit. Iata o luna martie care va indeamna sa va gasiti propriul loc si sa va formati propriul set de valori. 

Poate ca lucrul acesta este stimulat si de intrarea lui Mercur in Berbec, de conjunctia Mercur-Jupiter care da curaj in a trai propria formula de viata. Lucrurile nu sunt foarte bine definite dar ideea despre cum vedeti voi viata, cum vedeti lucrurile si despre convingerile care sunt cele mai prielnice sau cele mai pozitive pentru voi in acest moment, incep sa se creioneze. Ramane pentru luna aprilie sa aveti curajul sa le afirmati sau sa le traiti cu adevarat. 

Conjunctia Mercur-Jupiter poate vorbi de curajul de a privi in inima voastra si de a spune daca sunteti in conformitate cu voi insiva, in relatiile de familie, in proiectele pe care le desfasurati, in relatiile de iubire, in relatia cu copiii vostri. Este o conjunctie care vorbeste despre adevar, sinceritate si onestitate. S-ar putea sa fiti tentati sa trantiti in fata ce ganditi, insa intre 16-30 martie cuvintele pe care le rostiti, etichetele pe care le puneti, curajul pe care il aveti si cu care va intindeti aripile, s-ar putea sa fie corectat, nuantat, regandit in luna aprilie cand Mercur va retrograda. 

Asa ca este bine sa priviti in propria inima, sa aveti cutezanta, sa va croiti propriul drum in viata, insa trebuie sa va asigurati ca aveti forta necesara sa duceti la bun sfarsit un demers atat de curajos. Ramane sa aflati in aprilie! 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti