Horoscop Sagetator Ianuarie 2016

Multe planete in zona banilor, in special pana pe 20 Ianuarie, este multa agitatie. Conjunctie Mercur-Pluto, care vorbeste de bani discutati, negociati, ganditi, analizati. Este o conjunctie care nu prea va face foarte maleabili in discutiile financiare, mai curand o formula de succes pentru voi ar fi sa incercati un onorariu care reusiti sa-l impuneti pana la urma sau sa insistati asupra unor conditii de lucru care reusiti sa le impuneti. Oricum obtineti ceea ce vreti, dar trebuie sa fiti insistenti, sa nu cedati la presiune in fata unor argumente inteligente, dar care pot fi tocite, daca stiti sa insistati. 

Vesti foarte bune pentru voi in plan material si financiar aduce luna Ianuarie, deci anul incepe extraordinar de bine. Aspecte bune si in zona muncii, semn ca se stabilesc colaborari fructuoase, aveti oameni pe care sa va puteti sprijini, o expansiune profesionala care se anunta inca din Ianuarie si asta inseamna proiecte care trec in etape mai active, mai dinamice, unde deja va puteti face niste calcule financiare si puteti masura rezultatele, asa ca este cazul sa va intoarceti destul de repede din vacanta si sa va puneti pe treaba. 

O alta conjunctie interesanta este Venus-Neptun care, pana la 15 Ianuarie vorbeste de relatii placute, amicale, calde si deschise, poate chiar cu persoane pe care le cunoasteti acum sau de care va apropati acum, dar stabiliti foarte repede afinitati: gusturi comune, simpatii, medii pe care le frecventati, hobby-uri comune si toate lucrurile acestea fac cumva sa se creeze intre voi si aceste persoane o complicitatedata de gusturile si pasiunile comune sau de cercurile comune pe care le frecventati. Pe aceste simpatii se pot construi mai tarziu poate chiar legaturi foarte frumoase, foarte sincere, cu oameni de care aveti nevoie, mai ales in zona comunicarii, adica va pot livra date si informatii despre altii, despre mediile frecventate, cu care va puteti consulta si de la care puteti primi diverse sfaturi. 

Conjunctia Mercur-Neptun mai vorbeste si de capacitatea voastra de a trece peste anumite jigniri sau afronturi sau nemultumiri si de a crea o retea de legaturi afabile, bazate pe simpatie, cu toate persoanele, chiar si cu cele cu care ati avut diverse lucruri de impartit. Este un test de prietenie pe care aveti toate sansele sa treceti in aceasta luna. 

Pe de alta parte, Marte ramane in zona carierei, intra in retrogradare din 23 Ianuarie si, pana pe 14 Aprilie, este un interval in care poate va reganditi strategiile in cariera si atitudinea pe care o adoptati fata de superiorii vostri. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti