Horoscop Sagetator Februarie 2016

In luna Februarie, planeta care va guverneaza, Jupiter, se afla in tranzit drept in zona muncii. Este o luna potrivita pentru dedicare profesionala. Jupiter in Fecioara este fertil, aducator de succes, de munca buna, conditii de lucru fericite, colaborari profesionale fructuoase, pasiune profesionala, noi proiecte sau diverse intentii cu care veniti in activitatea voastra, astfel incat sa va usurati munca si sa va placa practic sa veniti la serviciu. 

In tot cazul, Jupiter in Fecioara este un aspect pozitiv, va puteti bucura de el multe luni de acum incolo, pana la inceputul verii. In aceasta luna, acest tranzit favorabil poate vorbi de rezultate bune si chiar de finante bune ce vin de pe urma muncii voastre, asa ca merita sa trageti din greu. 

Celelalte planete insa care pot sa sustina Jupiter sunt plasate mai ales in zona de comunicare, inceputul de luna 1-7 februarie de exemplu, plaseaza pe Mercur in Varsator si va recomanda sa fiti deosebit de sinceri si de transanti. Atunci cand aveti nevoie de o informatie, sa stiti sa o cautati si sa nu va lasati intimidati de un refuz. Nu trebuie sa cautati insa doar pe canalele oficiale. Este bine sa va documentati, sa fiti curiosi, sa cereti sfatul expertilor, celor cu mai multa experienta profesionala sau de viata, daca problema este intr-un astfel de domeniu, sentimental sau familial sau relational si de comunicare. 

Aspectul foarte bun pe care-l formeaza Mercur cu inteleptul Saturn in prima saptamana a lunii Februrie vorbeste exact despre acest lucru: o consiliere foarte buna, o inteligenta in a cauta raspunsurile, dar nu pe caile conventionale. Poate chiar aveti curajul sa ganditi altfel decat ceilalti oameni, decat sefii vostri, decat membrii familiei, sa iesiti putin din zona prejudecatilor si sa indrazniti sa priviti dincolo de aparente. Este un aspect frumos, de asemenea este foarte posibil ca legatura perfecta ce exista fata de Mercur si de Saturn sa va dea ideea, la inceput de Februarie, sa luati in calcul si posibilitatea de a transmite informatiile pe care le-ati acumulat, este valabil mai ales pentru Sagetatorii trecuti de prima tinerete, care au auns la varsta cand pot impartasi din cunostintele lor. 

Este posibil ca aceasta sa fie de exemplu o activitate foarte draga voua, din care puteti sa castigati bani din toate activitatile pana la inceputul verii, spune Jupiter, dar este posibil sa vina o astfel de propunere si anume sa tineti cursuri de exemplu sau sa transmiteti intr-un fel sau altul cunostintele voastre sau sa aveti un rol mai mare in institutia in care lucrati, in domeniul comunicarii. 

De asemenea, un alt aspect foarte valoros este faptul ca Marte retrogradeaza in zona carierei pana in Aprilie. In aceasta luna, retrogradarea lui Marte atinge doua zone: este vorba de opozitia cu Venus la inceput de luna, in primele doua saptamani ce vorbeste mai ales de disconfortul dat de functia pe care o aveti sau de locul pe care-l ocupati in momentul acesta la locul de munca. 

Este posibil ca anumite obligatii, o anumita expunere sa va deranjeze sau sa nu fie foarte comoda pentru voi, sa va supuna la tot felul de cazne: prezentari, obligatia de a avea un anumit comportament, de a respecta eticheta, diverse regulamente si lucrul acesta, pentru fiinta iubitoare de libertate cum sunteti voi, s-ar putea sa devina suparatoare la un moment dat, dar si obrazul fin cu multa cheltuiala se tine, pe de alta parte si o functie foarte inalta impune anumite restrictii. De aceste restrictii va veti lovi. Unele sunt impuse de diverse persoane care sunt mai catolice decat papa, mai corecte decat cei care au facut legile sau incearca sa gaseasca tot felul de neajunsuri unor comportamente sau unor decizii pe care le luati. 

Este foarte posibil de asemenea, ca dupa 20 Februarie, nemultumirile sa iasa la suprafata si poate unii dintre voi realizati ca este vorba si de rea intentie sau de lipsa de pregatire, chiar de prostie la mijloc si sa o amendati foarte aspru, dar asta ramane pe final de Februarie. Deocamdata este posibil doar sa sesizati pe opozitia Marte retrograd-Venus nemultumirile si disconfortul pe care-l aveti atunci cand trebuie sa fiti prea conform cu anumite regulamente sau sa lasati de la voi in fata unor persoane carora nu le justificati intotdeauna exigentele. Atentie la certuri dupa 20 Februarie, mai ales daca este vorba de superiotii vostri si trebuie sa aveti intotdeauna argumente si, daca se poate, sa fiti sprijiniti si de martori sau de persoane care sa probeze ceea ce sustineti! 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti