Horoscop Sagetator 2016 Cariera

Horoscop Săgetător Carieră 2016 - Situaţia profesională a Săgetătorului în 2016

Horoscop Săgetător Carieră 2016
LOC DE MUNCA SI CARIERA

Începi anul cu Jupiter in zodia Fecioara, în casa carierei tale, iar pentru tine va reprezenta o perioadă de aproximativ 7 luni, în care vei fi foarte favorizat pe plan profesional. Îţi va fi mai uşor să urci pe scara ierarhică, să progresezi, să obţii o promovare, să obţii un loc de muncă mai bun, să ajungi la o poziţie la care visezi de mult. Vei avea mai mult optimism şi încredere în capacităţile tale profesionale, te vei crede capabil să realizezi lucruri mari. Sfatul nostru este să încerci să ţinteşti cât poţi de sus, întrucât poziţia ta profesională se va clădi mai uşor în prima parte a anului, vei avea de înfruntat mai puţine piedici şi probe de încercare decât în anii precedenţi. Oportunităţile în carieră vor bate la uşa ta, nu-ţi rămâne decât să profiţi de ele.

Deciziile profesionale ale acestui an pot fi unele dintre cele mai importante din ultimii ani! Primele 6-7 luni, ca o prelungire a trecerii lui Jupiter prin zona carierei in 2015, pot fi marcată de sanse bune pentru tine, dar Pluton din zona banilor iti cam reduce norocul, in sensul că binele, succesul, ascensiunea, recunoasterea vin, dar numai in urma unor probe de incercare severe. Dacă le treci cu bine, atunci vei fi recompensat pe măsura eforturilor depuse. Nu te astepta deci la succes pe tavă. El vine, este pentru tine, dar pentru a pune mâna pe el si a-l păstra pe termen lung, muncesti din greu, nu glumă! Dacă putem vorbi de o perioadă bună si calmă in cariera ta, aceasta poate fi legată de primele 7 luni ale anului 2016, dar nu te bucura, pentru că, spre finalul anului, binele nu mai e atât de accesibil!

Intrarea lui Saturn in zodia ta in septembrie 2015 - zodie pe care o va părăsi in 2017 - arată că Sagetatorul va fi in următorii ani actorul principal in orice firmă, in orice institutie, pentru că el isi va asuma cel mai serios rolul in plan profesional. 

Aşa cum am precizat şi în Horoscopul general pentru zodia Sagetator pe întreg anul 2016, te afli într-un proces de maturizare, indiferent de vârsta pe care o ai. Saturn îţi cere integritate totală şi angajament concret în fiecare dintre ariile vieţii tale, inclusiv cel profesional. În 2016 trebuie să-ţi fie foarte clar ce direcţie să urmezi în planul serviciului, ai trecut prin destule piedici de-a lungul ultimilor 3 ani şi ai ajuns să înţelegi că întotdeauna trebuie să mergi cu curaj înainte, indiferent de schimbările sau de greutăţile pe care le întâlneşti în calea ta.

Vei fi mult mai exigent cu imaginea ta profesională si vei pune mai mult accent pe pozitia ta in carieră. Vei fi foarte preocupat de ceea ce faci, de ceea ce inveti, de deciziile pe care le iei si care vor avea efecte pe termen lung in carieră, dar totodată vei fi si cel care va trece prin unele din cele mai profunde probe de incercare, pentru a demonstra lumii, societătii, sefilor că esti cel mai bun in profesia ta. Sagetatorii care nu si-au găsit locul sau implinirea in plan profesional, au doi ani la dispozitie, să caute si să găsească rolul care li se potriveste cel mai bine. 

Horoscop BANI Sagetator 2016

Resimti de cativa ani efectele instalării lui Pluton in zona banilor pe harta ta, dar nu trebuie să te sperie această planetă cu conotatii grave. Pluton aici poate fi si un profesor bun, pentru că-ti atrage atentia asupra eventualelor erori pe care le faci in chestiuni financiare. El te obligă să iei măsuri drastice pentru a nu ajunge in situatii riscante. Tot el poate modifica major stilul tău de a-ti câstiga pâinea, oferindu-ti poate resurse total necunoscute, la care nu ai avut acces inainte. 

Poate in alti ani erai mai slobod la mână când venea vorba de cumpărături si cheltuieli dar acum Pluton iti aduce aminte că există si limite, si economii, si obligatia de a te rezuma la strictul necesar. Poate in alti ani câstigat bani punându-ti in valoarea anumite calităti sau priceperi, dar de când Pluton a venit in acest sector, ai descoperit noi metode de a face bani, unele la care poate nu te-ai gândit niciodată. Ori descoperi talente native niciodată valorificate inainte in directia profitului financiar, ori apare sansa ca abia acum să pui in valoare ceea ce stii, ceea ce ai invătat, si care să atragă si un venit stabil. Seamănă cumva cu o afacere care a câstigat bani inainte din comert cu haine, dar brusc isi schimbă profilul si câstigă mai bine din productia de haine! 

Pluton in Capricorn nu aduce neapărat crize financiara dar aduce un fel de avertizare: dacă depăsesti limitele, te-ai ars! Ca atare Pluton te mai trage de mânecă din când in când, te mai trage si de ureche dacă te abati de la regulile care mentin echilibrul in buget, ca atare trebuie să tii cont de toate povetele pe care Pluton ti le pregăteste de acum inainte. Poate esti un pic mai limitat cu banii decât in alti ani, dar totodată ai si cheltuieli foarte serioase, de parcă abia acum ai ajuns la faza in care ti se cere imensă maturitate si responsabilitate, abia acum esti pe banii tăi si cum decizi, asa ii ai! Poate te-ai implicat in cheltuieli imense, fără de care afacerile tale nu merg. Poate ai făcut datorii mari care cer acum de la tine să iei unele măsuri pentru a tine sub control ratele. Deci incearcă să nu te intinzi nici anul acesta mai mult decât iti poti permite, ci calculează in permanentă ce ai pe lista de cheltuieli de la o lună la alta. Dacă mai rămâne ceva, mai gândeste-te si la rezerve!

Un moment poate ceva mai interesant va fi conjunctia Marte-Pluto in Capricorn din 19 octombrie 2016, care poate suna si a pedeapsă, in cazul in care nu ai fost atent la cheltuielile anului 2016! Poti da piept atunci ori cu efectele propriilor tale erori financiare, ori, poate chiar cu o solutie salvatoare care va aseza pe un făgas normal veniturile tale. Nu e neapărat un moment de criză, dar iti va atrage atentia să fii mai cumpătat si să nu te arunci impulsiv spre cheltuieli imense. 

Horoscop 2016 Sagetator pentru toate domeniile

Sagetator
Horoscop Sagetator 2016
dragoste
Horoscopul Dragoste Sagetator 2016 
bani
Horoscop Sagetator Bani 2016
cariera
Horoscop Sagetator Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti