Horoscop Sagetator August 2016

Planeta care va guverneaza, Jupiter, pana pe 29 august, inca este in tranzit drept in zona muncii in harta voastra si in prosperul Taur. Asa ca trebuie sa profitati la maximum de aceasta luna pentru a institui o anumita atmosfera la locul de munca, o anumita rutina profesionala astfel incat sa va fie foarte usor sa va faceti treaba, sa va duceti la bun sfarsit obligatiile si sarcinile. 

Este un tranzit bun al lui Jupiter in Fecioara, ce va poate da spor la munca. El va ramane in aspecte bune si atunci cand va retrograda insa deocamdata profitati la maximum pentru a impinge cat mai departe proiectele voastre, activitatea voastra, pentru a va face cat mai bine treaba. Marte se instaleaza, in aceasta luna, in Rac, in zona prosperitatii si a castigurilor. 

Marte in Rac vorbeste de lupta, de insistenta in a-i face pe oamenii pe care va sprijiniti sa va ofere ce aveti nevoie sau macar sa vina cu o contributie egala cu a voastra pentru a putea colabora, coopera. Marte insista sa va implicati mai mult, sa trageti putin de aceste persoane, sa le animati, sa le explicati, sa-i convingeti si aceasta este un efort de luna august. Sa stiti sa stimulati valoarea in celalat, sa-i faceti cheful de a si-o arata astfel incat colaborarea sa se bazeze si pe contributia omului de langa voi. 

Pe de alta parte, trebuie sa fiti atenti la pierderile inutile, pierderi din cauza unor obiceiuri proaste de viata sau unor obiceiuri proaste profesionale. Trebuie sa fiti atenti daca nu cumva anumite exercitii din rutina zilnica sunt neeficiente. Ramane sa vedeti, sa verificati daca micile neglijente sau comoditati nevinovate, pot prilejui o pierdere financiara inutila. 

Apoi vorbim de Mercur retrograd, care intre 2 si 8 august retrogradeaza in spatiul carierei, semn ca pe unii dintre voi i-ar putea face sa se razgandeasca in legatura cu o functie mai inalta sau cu promovarea unui proiect. 

Va da posibilitatea, intre 9 si 26 august, alaturi de conjunctia Venus-Soare, sa cautati datele care sunt absolut necesare pentru planurile voastre din septembrie. Asa ca daca aveti nevoie de sfaturi, de cifre, de o documentare serioasa, de sustinerea unui om, de un act important, aveti sanse mari sa obtineti toate lucrurile astea dupa 9 august si sa incercati sa atacati o functie mai inalta, sa va promovati proiectul, sa va determinati sefii sa fie de acord cu propunerea voastra. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti