Horoscop Rac 2016

Horoscop Rac 2016 Anul 2016 în ansamblu pentru zodia Rac 

Pentru zodia Rac influenta planetelor în 2016 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: şcoală, familie, muncă, carieră, spiritualitate, căsătorie.


Horoscop 2016 Rac - Racii au noroc la şcoală şi prin comunicare
Rac
În prima jumătate a anului, Jupiter te va stimula mental, pe măsură ce va călători prin zodia Fecioară, a treia ta casă din horoscop, cea a comunicării. Acest lucru face ca această perioadă să fie una ideală pentru studiu şi dezvoltare personală. Vei manifesta o dorinţă crescândă de a fi la curent cu noutăţile. Probabil o să ai tendinţa să iei cu tine o carte oriunde ai merge, iar dacă te-ai gândit să devii un scriitor, prima parte a anului 2016 este o perioadă potrivită ca să faci o încercare în această direcţie. Vei dori să înveţi cât mai multe lucruri noi, să fii la curent cu toate noutăţile. Comunicarea va fi foarte importantă pentru tine, însă va trebui să fii atent pentru că vor exista zile în care convorbirile telefonice, e-mail-urile şi scrisorile îţi vor consuma mult prea multe ore. În general vei fi mai mult pe drumuri decât de obicei, atât în oraş, ca să mai schimbi peisajul, cât şi în diverse escapade de weekend. Ritmul zilnic va fi trepidant, te vei mişca mai mult decât de obicei, vei fi mai mobil şi mai expansiv în relaţiile cu cei din mediul tău, în special cu vecinii, fraţii, verişorii sau alte rude apropiate. Primele opt luni ale anului îţi vor oferi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere (vecini, rude, fraţi/surori), care îţi vor purta şi noroc, într-un fel sau altul.

Horoscop Rac 2016 - Noroc în familie pentru Raci
Viaţa de familie va avea de câştigat de pe urma intrării norocosului Jupiter în Balanţă, în ziua de 9 septembrie 2016. Această influentă fericită îţi poate umple a doua parte a anului cu evenimente minunate, de neuitat, în care sunt implicaţi membrii familiei şi căminul tău, oamenii dragi sufletului tău. Dacă te-ai gândit să pleci în lume ca să-ţi cauţi norocul, poate ar fi mai bine să te mai gândeşti, căci în a doua parte a anului norocul tău se va afla în apropierea casei tale, în preajma familiei. Este un tranzit deosebit pentru zodia ta, întrucât planeta norocului şi a oportunităţilor îsi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa ta: casa şi familia. În altă ordine de idei, s-ar putea să te hotărăşti să cumperi sau să închiriezi o nouă locuinţă, una mai încăpătoare, iar dacă eşti mulţumit de locuinţa în care stai acum, te-ai putea hotărî să o extinzi sau redecorezi, pentru a corespunde necesitaţilor tale de acum. Pentru unii Raci aceasta extindere ar putea fi impusă de mărirea familiei cu încă un membru. În a doua parte a anului vei dori să-ţi satisfaci necesitatea de a simţi că prinzi rădăcini cu adevărat şi că obţii un sentiment de securitate şi apartenenţa.

Horoscop 2016 Rac - Dificultăţi la locul de muncă
În septembrie 2015 Saturn a intrat în zodia Săgetător, în casa a şasea a Racilor, cea a muncii şi a activităţilor zilnice. Prezenţa lui Saturn în acest domeniu al existenţei semnifică un interval în care ai putea avea senzaţia că în ciuda activităţii susţinute şi a eforturilor pe care le faci, ai parte de prea multe blocaje, limite şi piedici la locul de muncă, sau de prea puţină recunoaştere. Este posibil ca în acest an să treci printr-o situaţie mai dificilă la locul de muncă sau să trăieşti o insatisfacţie profundă vizavi de situaţia ta profesională curentă. Casa a 6-a este şi o casă a sănătăţii, iar prezenţa aici seriosului Saturn arata că sănătatea va deveni o preocupare serioasă pentru tine. Dacă până acum ţi-ai neglijat sănătatea, din indulgență sau datorită unui stil de viaţa sedentar, e timpul să-ţi faci ordine în alimentaţie şi să adopţi o alta rutină, una mai sănătoasă, care să cuprindă şi un program regulat de exerciţii fizice/sport. Până în luna decembrie 2017 Saturn te va îndemna să-ţi construieşti noi rutine, de data asta mai solide, care să-ţi susţină cu adevărat sănătatea. Schimbarea obişnuinţelor nu este uşoară, mai ales pentru o zodie emoţională ca tine, care are tendinţa de a face excese, tocmai pe fond emoţional, dar în următorii 2 ani Saturn te va îndemna să faci ceea ce trebuie pentru sănătatea ta, la modul realist, concret, nu doar ceea ce-ţi place, sau te face să te simţi confortabil. Urmează 2 ani în care va trebui să te maturizezi în privinţa modului în care înţelegi munca, asumarea responsabilităţilor de zi cu zi şi sănătatea.

Horoscop Rac 2016 - Surprize în carieră
Şi în 2016 ai putea să resimtă nevoia presantă de a-ţi schimba locul de muncă sau cariera. Uranus continuă să traverseze zodia Berbec, zodie care reprezintă zona Carierei din horoscopul tău. Si acest an poate să fie unul al schimbărilor neaşteptate în carieră, poate chiar unul dintre cei mai interesanţi ani pe care i-ai trăit vreodată. Totuşi, se cuvine să te atenţionăm că ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a acţiona în planul carierei, să rezişti tentaţiei de a acţiona impulsiv.

Horoscop 2016 Rac - Spiritualitatea în viaţa zodiei Rac în 2016
Racii au posibilitatea să-şi redescopere latura spirituală ajutaţi de planeta spiritualităţii, Neptun, care le traversează Casa Călătoriilor şi Educaţiei superioare. Anul 2016 poate să-ţi aducă noi posibilităţi de dezvoltare personală. De exemplu, ai putea să te simţi motivat de a obţine o diplomă sau o calificare care să te ajute să-ţi împlini visele. Însă Neptun în Peşti în această poziţie poate semnala şi fixarea unor obiective nerealiste, prezenţa unei gândiri înceţoşate. Este recomandat să cântăreşti argumentele şi contraargumentele cu atenţie, mai ales dacă eşti implicat într-o situaţie de natură juridică. Dacă, de exemplu, ai nevoie să angajezi un avocat, este bine să-i verifici recomandările cu atenţie. Faptul de a avea încredere într-o persoană nepotrivită s-ar putea să îţi producă pagube importante. Aşadar, Racii să-şi urmeze inspiraţia şi să se încreadă în Univers, dar să nu uite de prudenţă - uneori ceea ce pare a fi ideal nu este aşa şi în realitate.
Horoscop 2016 Rac toate domeniile

Horoscop Rac 20134
Horoscop 2016 Rac
horoscop-dragoste RAC
Horoscop Dragoste Rac 2016 
Horoscop Rac Sanatate 2016
horoscop-cariera rac
Horoscop Rac Cariers 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti