Horoscop Rac Martie 2016

Luna martie poate fi numita luna Pestilor. Pana pe 19 martie cand se si formeaza Luna Plina sub semnul Pestilor, planetele sunt instalate in acest semn zodiacal si amplifica vibratia acestei zodii. In cazul vostru, Pestii ocupa zona proiectelor de perspectiva, a calatoriilor in strainatate, a examenelor. In general este vorba de expansiunea constiintei si depasirea mediului obisnuit de asteptari, de actiune dar si de vise si aspiratii. 

Este important in aceasta luna aflarea adevarului. Poate ca sunteti mai reflexivi, mai meditativi, poate ca vreti sa dati un sens mai profund vietii voastre, sa serviti o cauza care sa va onoreze sau sa va implineasca sufleteste. Indiferent ce va preocupa mai mult in aceasta perioada, planetele in Pesti va obliga sa iesiti din limitarile obisnuite, din arealul convingerilor voastre confortabile si comode, din prejudecatile pe care fiecare le are dar care in cazul vostru nu va pot duce mai departe. 

Asa incat in luna martie este posibil sa veniti in contact cu oameni, cu date, cu informatii, cu experiente de viata care s-ar putea sa va puna sub semnul intrebarii convingerile, principiile dupa care va ghidati, adevarurile in care ati crezut pana acum. Poate chiar va sunt incercate credintele pe care le-ati promovat, conduitele spirituale pe care le-ati avut pana acum. Vedeti daca ele functioneaza la nivel de masa, daca toata lumea ar face asa ce s-ar intampla sau daca ele va pot duce mult mai departe decat v-au dus pana acum. In general, prejudecatile vor fi o frana in calea iubirii, in calea relatiilor mai ales cu persoane care se afla la distanta sau care vin dintr-un alt mediu cultural, care locuiesc in strainatate sau sunt de alta rasa sau de alta religie. 

S-ar putea ca in prima jumatate a lunii sa va confruntati cu persoane care se supun altor religii, au alta ideologie, au alte convingeri, alta viziune de viata. S-ar putea sa existe schimb de opinii, confruntari de idei dar si o polemica pe baza unor convingeri foarte profunde, adanc inradacinate, poate chiar religioase. Tocmai de aceea, planetele in Pesti va invita sa va largiti viziunea, sa intelegeti diferenta de opinii, sa iertati faptul ca ceilalti poate nu sunt de acord cu voi. Pentru a avea un viitor, pentru a salva unele relatii trebuie sa va largiti constiinta, iertand, intelegand, tolerand si nu prin dominare sau prin impunere. 

Dupa 9 martie, Mercur in Berbec este mai vehement si mai combativ. Nu inseamna sa va parasiti adevarurile, ci doar sa lasati loc si celorlalti sa si le exprime si sa nu faceti din asta o tragedie, sa nu vedeti doar o greseala, sa nu vedeti doar o prapastie spre care celalalt se indreapta. Este loc pentru toata lumea, inclusiv pentru greseli ce pot fi indreptate cu intelegere, toleranta si iubire. In ceea ce priveste cariera sau deciziile mari de viata, intre 16 si 30 martie, Mercur instalat in Berbec este posibil sa va dea o serie de situatii care va obliga la luari de atitudine si luari de pozitie si conturarea unei opinii, probabil mai mult legat de cariera. 

Felul in care judecati oamenii si situatiile s-ar putea sa va faca deservicii mai tarziu, mai ales dupa 30 martie cand Mercur retrogradeaza. Sfatul meu este ca intre 16-30 martie sa fiti un pic mai atenti la etichetele pe care sunteti tentati sa le puneti. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti