Horoscop Rac Ianuarie 2016

O luna extrem de valoroasa in plan relational, in care multe planete va traverseaza zona contactelor si a imaginii publice. De altfel, se formeaza si Luna Plina pe axa relatiilor, pe 9 Ianuarie. Este un moment extrem de important pentru ca va ajuta sa intelegeti cu cine puteti merge mai departe, in ce termeni si, mai ales, in roluri, cu ce atributii in cadrul parteneriatelor, care sunt limitele legaturilor si a colaborarilor voastre, incepand cu partenerul de viata si cu alti membri ai familiei, continuand apoi cu persoane din mediul profesional. Asa ca este un interval care va ajuta sa va puneti relatiile in ordine. 

Acolo unde vreti sa continuati sau chiar sa creati un parteneriat, conjunctia Mercur-Pluto, foarte activa pana pe 20 Ianuarie, va ajuta de asemean sa fiti convingatori, sa stiti sa pledati pentru un proiect, un interes anume, pentru un subiect care va intereseaza, pentru a va prezenta intr-o anumita postura sau imagine. Aceasta pledare pentru interesele voastre gaseste ascultare. Asta inseamna ca stiti sa va folositi argumentele, dar si tinuta voastra, comportamentul vostru de asemenea explica intentiile voastre. 

Asadar, este bine sa luati aminte la tot ceea ce transmiteti sub toate aspectele, nu numai sub cel verbal. Se poate spune ca, daca stiti sa va jucati bine cartile, aveti sansa sa castigati suporteri foarte importanti sau sa patrundeti in cercuri importante pentru voi, de acolo de unde va puteti recruta colaboratorii, sustinatorii sau puteti castiga un public foarte valoros pentru voi, mai ales daca, in activitatile voastre profesionale si sociale, aveti nevoie de sustinere colectiva. 

Este, de asemenea, o luna in care se formeaza, mai ales in primele doua saptamani, un aspect important: trigonul Soare-Marte, care vorbeste de puterea voastra de a va centra pe interesele pe care le aveti si de a sti sa vi le promovati. Foarte important este discursul, cum stiti sa argumentati ce vreti sa faceti, cum stiti sa vorbiti cu oamenii de care vreti sa va ajutati pentru a duce la bun sfarsit anumite obiective pe care le aveti sau anumite demersuri pe care le-ati inceput. Daca vreti sa obtineti ajutor, el nu poate veni numai pe baza prieteniilor sau interventiilor altor persoane. Depinde strict de voi cat stiti sa fiti de motivanti, de inspirati si de felul in care voi convingeti ca sunteti deja pusi pe treaba si ca nu aveti nevoie decat de un mic sprijin pentru a putea merge mai departe. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti