Horoscop Rac Februarie 2016

In aceasta luna doua planete va ajuta sa va exprimati mai bine ideile si chiar sa reusiti sa va impuneti solutiile, proiectele sau viziunea in fata superiorilor, sa reusiti la examene si sa infruntati in discutie oameni care au pareri diferite de-ale voastre, dar care pot pleca urechea la ce aveti voi de spus. A doua jumatate a lunii Februarie este marcata de intrarea lui Mercur in Pesti (14 Februarie – 3 Martie) si apoi este vorba de Neptun care, din 3 Februarie, pentru zece ani va sta in Pesti si va va ajuta in urmatorii ani sa promovati mai usor examenele sau sa va orientati in studiile pe care le faceti doar catre acele discipline pentru care sesizati ca aveti har sau o curiozitate spirituala, discipline de suflet. 

Deocamdata insa vorbim de o conjunctie Mercur-Neptun extrem de activa intre 10 si 20 Februarie ce va ajuta sa va faceti planurile de calatorie sau sa contactati persoane aflate la mare distanta geografica (persoane cu care nu comunicati foarte usor din cauza distantei) sau ierarhica (persoane la care se ajunge destul de greu). Vestile sunt foarte bune si foarte incurajatoare de la autoritati sau de la persoane pe care le respectati. 

Chiar si medicii va pot da vesti bune in aceasta luna si poate ca multi dintre ei va ridica o piatra de pe suflet in legatura cu o problema de-a voastra, dar mai curand e vorba de o persoana din camin in varsta sau cu o problema mai veche de sanatate, in legatura cu care exista o solutie sau vestile nu sunt atat de rele. Pe de alta parte, acolo unde exista demersuri administrative sau juridice, conjunctia Mercur-Neptun poate aduce o rezolvare miraculoasa: ca prin farmec, o persoana va ajuta sau pur si simplu exista tot felul de culoare printre regulamentele unor institutii sau printre legile de care va loviti, culoare care va ajuta sa iesiti din labirint. 

Sunt vesti bune date de aceasta conjunctie care promite de asemenea si voiaje mai usoare sau planuri foarte frumoase pentru calatorii si excursii ulterioare, planuri care se tes foarte usor, ca de la sine. Marte insa continua sa fie retrograd si in aspect destul de tensionat pe final de luna, chiar cu Mercur. Este posibil ca, dupa 20 Februarie, sa apara la suprafata tot felul de intelegeri gresite ale unor mesaje sau interpretarea eronata a unor acte chiar, a unor demersuri oficiale, interpretari personale si subiective ale unor demersuri, ale unor actiuni, ale unor etape in cadrul unui proces sau proiect si lucrurile acestea trebuie lamurite, pe o pozitie Mercur-Marte retrograd cand va puteti lamuri de ce unii oameni si-au pus semnatura pe un anumit act sau au refuzat sa o faca. 

Revenind asupra acelor subiecte, cu o noua discutie si poate cu noi argumente, uitandu-va mai bine in ochii oamenilor sau peste actele respective, puteti sa va lamuriti multe enigme. Se va vorbi foarte mult dupa 20 Februarie despre neglijenta profesionala, toate zodiile se vor lovi de lucrul acesta. Unele zodii vor fi autorii acestor neglijente, altii vor suferi de pe urma lor sau din cauza propriei greseli de a nu fi atenti cu actiunile altora care au fost neglijenti. 

Asa ca in cazul vostru, este bine sa va asigurati in mesajele pe care le transmiteti sau le-ati transmis deja, mai ales daca acum va confruntati cu anumite termene si e bine sa dati un telefon inainte sa va asigurati ca lucrurile merg conform planurilor sau daca aveti de-a face in contextul unor dialoguri si a unor angajamente cu termen care pot fi interpretabili si trebuie sa va asigurati ca persoanele cu care colaborati interpreteaza lucrurile exact asa cum o faceti si voi. Toate aceste riscuri de confuzie sau de ambiguitate sau duplicitate se elimina dupa 20 Februarie pentru ca apar la suprafata si micile exagerari, minciuni, eschivari sau neglijente si scopul este acela de a le lamuri.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti