Horoscop Rac 2016 Cariera

Horoscop Rac 2016 - Cariera şi locul de muncă al Racului în anul 2016

În ceea ce priveşte locul de muncă şi cariera Racului, în 2016 vor continua în principal influentele pe care le-ai resimţit şi în anul precedent. Cariera va fi una dintre ţintele tale principale în acest an, sub influenţa tranzitului lui Uranus, care se va afla şi pe parcursul acestui an în zona reuşitelor profesionale. Te afli într-un ciclu din viaţa ta în care trebuie să te gândeşti serios la viitorul tău, la vocaţia ta, la drumul pe care este bine să-l urmezi pe termen lung.

Horoscop Rac Cariera si Profesie 2016
Este posibil ca poziţia ta socio-profesională să fi fost destul de instabilă în anul 2013, iar anul 2016 nu vine cu veşti mai bune din acest punct de vedere. Uranus şi Pluton vor fi în război şi în 2016, aducându-ţi schimbări de proporţii în privinţa obiectivelor profesionale, a renumelor, imaginii tale publice sau a poziţiei sociale. Pe parcursul anului 2016 poţi avea parte de schimbări imprevizibile, bruşte, chiar şocante, de surprize (atât pozitive, cât şi negative), mai ales în jurul datelor de 21 aprilie si 15 decembrie 2016, cand cele doua planete se vor afla in aliniere exacta.. În 2016 lucrurile se pot schimba practic peste noapte, răsturnările de situaţie pot fi spectaculoase, evenimentele ciudate pot fi la ordinea zilei.

Uranus te impulsionează să-ţi realizezi ambiţiile, îţi oferă curaj, îţi oferă şansa să te afirmi, te face să îndrăzneşti să progresezi, să evoluezi, să faci paşi înainte pe cont propriu, îţi dă impulsul să-ţi exprimi unicitatea, îţi oferă inspiraţie şi capacitate de inovare. Eşti o zodie care este extrem de ataşată de familie, eşti familistul zodiacului, în general nu-ţi place să te aventurezi prea mult în necunoscut, însă de când îl ai musafir pe Uranus în zona reuşitelor socio-profesionale, simţi o nevoie crescută de a fi pe picioarele tale, de a fi independent, de a urca social, de a avea succes, de a arăta lumii cine poţi fi pe plan profesional. Vrei libertate de mişcare, vrei să găseşti un loc de muncă în care să simţi că te poţi exprima pe măsura capacităţilor tale, vrei să lucrezi în ritmul propriu, fără să te bată nimeni la cap, vrei să simţi că eşti propriul şef şi că nu-ţi ordonă nimeni ce să faci. Nu te mai mulţumeşte să fii un simplu subordonat, doar să respecţi regulile şi normele impuse de alţii, vrei să simţi că eşti o autoritate în viaţa ta şi să-ţi urmezi impulsurile, oricât de nepotrivite li s-ar părea celorlalţi.

Şi în 2016 vei avea mai multă iniţiativă, ambiţie, curaj, voinţa de a te impune, uneori chiar vei reuşi să-i uimeşti pe ceilalţi cu îndrăzneală cu care forţezi lucrurile atunci când ele trenează sau nu decurg aşa cum ţi-ai dori. În special în perioada 20 martie - 20 aprilie 2016 vei simţi un impuls crescut de a face un pas înainte, să-ţi arăţi valoarea şi capacităţile profesionale. Atenţie însă la deciziile pripite în planul profesional, pentru că ai putea avea o tendinţă crescută spre grabă, să acţionezi cu un curaj nebun, şi să iei decizii sub impulsul momentului, fără să iei în considerare consecinţele pe termen lung.

Horoscop 2016 Rac toate domeniile

Horoscop Rac 20134
Horoscop Rac 2016
horoscop-dragoste RAC
Horoscopul Dragostei Rac 2016 
horoscop-bani rac
Horoscop Rac Bani 2016
horoscop-cariera rac
Horoscop Rac Profesie 2016