Horoscop Rac 2016 Cariera

Horoscop Rac 2016 - Cariera şi locul de muncă al Racului în anul 2016

Horoscop Rac - Locul De Munca în 2016

Se anunță un an încărcat cu evenimente în planul serviciului pentru zodia Rac în 2016. Din octombrie 2015 Saturn și-a început călătoria prin Casa serviciului tău și sunt șanse mari ca lucrurile să nu mai decurgă atât de ușor ca în anii precedenți. Tranzitul ar putea fi însoțit de frământări, stres la locul de muncă, responsabilități suplimentare, senzație de blocaj și plafonare într-un serviciu de care nu poți să scapi (din lipsă de alte opțiuni), piedici în găsirea unui loc de muncă sau relaționare greoaie cu colegii de muncă. În special în perioada 25 martie-13 august 2016, când Saturn va fi retrograd, este posibil să te simți nesatisfăcut de slujba ta, de condițiile de muncă, să te bată chiar gândul să renunți la tot, fără să-ți mai pese de eforturile pe care le-ai făcut până acum sau de responsabilitățile pe care le ai.

Ceea ce ar trebui să reții este ca și anul 2016 va fi un an al maturizării tale în plan profesional, iar reușitele vor veni doar atunci când nu vei mai fugi de asumarea responsabilității și vei da dovadă de seriozitate. In acest an este puțin probabil să ai parte de prea multă înțelegere din partea șefului sau de prea mult sprijin din partea colegilor de serviciu. Anul acesta pur și simplu ți se arată realitatea așa cum este, în ceea ce privește locul tău de muncă și atitudinea pe care o ai față de muncă, cu lucrurile bune și mai puțin bune. Saturn te va ajuta să conștientizezi cât de serios ești în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, cât de productiv și de eficient ești sau cât de muncitor ești. Şi, spre deosebire de alți ani, nu vei mai putea scăpa fără să te pui serios pe treabă și fără să-ți îmbunătățești abilitățile și cunoștințele care îți sunt necesare pentru progresul profesional.

Pe partea pozitivă, Saturn îți poate întinde o mână de ajutor ca să consolidezi lucrurile, pentru ca eforturile pe care le-ai depus anterior să se soldeze cu rezultate concrete, vizibile, stabile. Cresc șansele de a găsi un loc de muncă stabil, în care să simți că ai prins rădăcini şi care să-ţi ofere o siguranță pentru ziua de mâine. Chiar dacă este nevoie să faci mai multe eforturi, răbdarea îți poate fi răsplătită cu un loc călduț, care sa nu-ti ofere prea multe surprize neașteptate.

Dacă nu erai mulțumit de locul tău de muncă, pot fi vesti bune pentru tine! Saturn este o planetă care reprezintă durabilitatea și soliditatea acțiunilor tale. Toate eforturile depuse anterior pentru a găsi un job care să te satisfacă pe toate planurile se pot solda cu rezultate dintre cele mai bune. Nu înseamnă că brusc toți Racii dau buzna la interviuri de angajare, dar până la final de 2017, cresc masiv șansele tale de a găsi acel loc de muncă în care să prinzi rădăcini și la care să te simți cel mai bine pus în valoare. Nu este exclus ca acest loc de muncă să necesite și o schimbare radicală de direcție, de exemplu să intri într-un cu totul alt domeniu decât cel în care te-ai pregătit sau în care ai lucrat înainte, ca atare trebuie să fii deschis și la provocări cu un oarecare factor de risc.

Sarcinile de serviciu vor deveni prioritare pentru tine în 2016 și vor continua la fel de pregnant și în 2017, deci e un an în care ești pus din greu la încercare pentru a demonstra cât de serios iți îndeplinești responsabilitățile! 

Un alt moment dificil la locul de muncă este tranzitul planetei Marte prin zona serviciului mai bine de jumătate de an. Marte se va afla deja în acest sector al vieții de prin martie 2016 și parcă se încăpățânează să stea aici cât mai mult timp posibil. Nu e ușoară trecerea lui Marte printr-o zodie, dar la tine corespunde zonei locului de muncă, ceea ce face ca prima jumătate a anului mai precis până prin 27 septembrie 2016, atmosfera să fie destul de apăsătoare la serviciu. Devii mult mai preocupat de lucrurile cotidiene, de treburile de rutină, de serviciu, de responsabilitățile care îți revin, și, deși sunt probleme banale, care altădată te-ar fi enervat prin monotonia lor, acum ți le asumi cu seriozitate și le duci la capăt. Încerci, cu greu ce-i drept, să fii un subordonat activ. 

Nu lipsesc conflictele, disputele aprinse, răutățile din partea colaboratorilor și rivalilor, examenele grele, poate chiar și eșecurile, dar cea mai dificilă perioadă pare să fie 14 aprilie - 29 iunie când Marte retrogradează. Va trebui să scoți de la naftalină vechile probleme nerezolvate, să te ocupi de ele, să faci un pas înapoi în proiectele începute, poate chiar să repari vechi erori, pentru că Marte retrograd te va pune fată în fată cu trecutul, cu istoricul tău profesional. Vei face o pauză pentru a arunca o privire peste umăr, dar nu te aștepta să fie o perioadă ușoară! Ti se pot pune în cârcă vini, erori, fapte de altădată pe care nu le-ai gestionat cum trebuie și, vrei - nu vrei, trebuie să te ocupi de urgentă de ele, pentru că imaginea ta este în joc. Dacă știi că ai făcut cândva o greșeală, fii sigur că va ieși la iveală și numai de tenacitatea și răbdarea ta depinde cum dregi busuiocul! Nu ascunde sub preș, ci repară totul cu sinceritate.

Horoscop Rac Cariera 2016

Horoscop Rac Cariera si Profesie 2016
În ceea ce privește cariera Racului, în 2016 vor continua în principal influentele pe care le-ai resimțit și în anul precedent. Cariera va fi una dintre țintele tale principale în acest an, sub influența tranzitului lui Uranus, care se va afla și pe parcursul acestui an în zona reușitelor profesionale. Te afli într-un ciclu din viața ta în care trebuie să te gândești serios la viitorul tău, la vocația ta, la drumul pe care este bine să-l urmezi pe termen lung.


Este posibil ca poziția ta socio-profesională să fi fost destul de instabilă în anul 2015, iar anul 2016 nu vine cu vești mai bune din acest punct de vedere. De când a intrat Uranus in zona carierei pe harta ta - în martie 2011 - simți că totul a căpătat un ritm mai alert în acest sector. Ori apar tot felul de provocări cărora trebuie să le faci fată, ori s-a născut o ambiție mai mare în tine de a te afirma și de a arăta cine ești, dar tot Uranus poate fi vinovat de acum încolo și de unele din cele mai spectaculoase schimbări în carieră. 

Uranus îți poate aduce schimbări de proporții în privința obiectivelor profesionale, a renumelor, imaginii tale publice sau a poziției sociale. Pe parcursul anului 2016 poți avea parte de schimbări imprevizibile, bruște, chiar șocante, de surprize (atât pozitive, cât și negative), lucrurile se pot schimba practic peste noapte, răsturnările de situație pot fi spectaculoase, evenimentele ciudate pot fi la ordinea zilei.

Dacă visai la o modificare majoră de direcție în plan profesional, sub influenta lui Uranus orice se poate întâmpla. Uranus e incontrolabil, impetuos, grăbit, și te poate face să și greșești dacă nu ții sub control energia sa. Uranus, totodată, iți dă un curaj nebun să încerci lucruri nemaifăcute, să te lansezi în direcții îndrăznețe, să faci pași mari și rapizi către țelurile tale înalte, pentru că el e responsabil de unele din cele mai ciudate evenimente în carieră. Lucrurile se pot schimba cu viteze amețitoare, de sus - jos și invers, deci trebuie să ții mereu cont de faptul că Uranus nu-ți oferă stabilitate și siguranță, ci provocări pe care le poți depăși doar cu un dram de nebunie și tupeu.  

Uranus te impulsionează să-ți realizezi ambițiile, îți oferă curaj, îți oferă șansa să te afirmi, te face să îndrăznești să progresezi, să evoluezi, să faci pași înainte pe cont propriu, îți dă impulsul să-ți exprimi unicitatea, îți oferă inspirație și capacitate de inovare. Ești o zodie care este extrem de atașată de familie, ești familistul zodiacului, în general nu-ți place să te aventurezi prea mult în necunoscut, însă de când îl ai musafir pe Uranus în zona reușitelor socio-profesionale, simți o nevoie crescută de a fi pe picioarele tale, de a fi independent, de a urca social, de a avea succes, de a arăta lumii cine poți fi pe plan profesional. Vrei libertate de mișcare, vrei să găsești un loc de muncă în care să simți că te poți exprima pe măsura capacităților tale, vrei să lucrezi în ritmul propriu, fără să te bată nimeni la cap, vrei să simți că ești propriul șef și că nu-ți ordonă nimeni ce să faci. Nu te mai mulțumește să fii un simplu subordonat, doar să respecți regulile și normele impuse de alții, vrei să simți că ești o autoritate în viața ta și să-ți urmezi impulsurile, oricât de nepotrivite li s-ar părea celorlalți.

Atenție însă la deciziile pripite în planul profesional, pentru că ai putea avea o tendință crescută spre grabă, să acționezi cu un curaj nebun, și să iei decizii sub impulsul momentului, fără să iei în considerare consecințele pe termen lung.

Asadar, ieși din banca ta și încearcă să te afirmi, să atragi atenția și să fii mai sigur pe valoarea ta, pe care trebuie să o arăți cu ceva mai multă agresivitate. Lasă modestia și timiditatea la o parte și fă un pas în fată: nici nu știi când poate fi șansa ta!
Horoscop 2016 Rac toate domeniile

Horoscop Rac 20134
Horoscop Rac 2016
horoscop-dragoste RAC
Horoscop Dragoste Rac 2016 
Horoscop Rac Sanatate 2016
horoscop-cariera rac
Horoscop Rac Profesie 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti