Horoscop Rac August 2016

Marte se intaleaza in zodia voastra, in aceasta saptamana. Intre 3 august si 19 septembrie astrul va traverseaza zodia si aduce mai multa vigoare, mai multa energie, mai multa combativitate dar si o mai mare nevoie de a clarifica scopurile, directia catre care mergeti.

Nu este usor si s-ar putea ca multi dintre voi sa-si doreasca o schimbare majora sau poate o alta destinatie, un alt drum in viata. Daca pentru multi dintre voi drumul principal este cel conjugal, unii dintre voi s-ar putea sa-si doreasca o schimbare majora aici, daca pentru altii cariera este aspectul cel mai important in acest moment, s-ar putea sa va doriti o schimbare in acest domeniu. 

Cert este ca Marte da curaj, poate un curaj neobisnuit pentru zodia voastra, stiuta ca fiind conservatoare. Dar acest curaj, aceasta vointa extraordinara, aceasta determinare vine intr-un context destul de tensionat, declansat in toamna tarzie a lui 2009. Iata acum un pasaj destul de tulbure, destul de anevoios, care poate reitera situatii in care ati fost pusi acum doua luni. Gandurile pe care le-ati avut, intentiile pe care le-ati avut sau situatiile in care ati fost pusi ajung acum la un punct final si trebuie sa lamuriti lucrurile. Marte va da curajul de a privi adevarul in fata, de a face alegeri dureroase si sanatoase, absolut necesare in acest moment. 

Deci dispuneti de acest curaj si poate ca unii dintre voi il vor folosi pentru o schimbare majora in cariera, anuntata de vreun an si jumatate de Uranus, o schimbare care se face in mai multi pasi, care aduce progres dupa progres. Poate ca aveti sansa, in aceasta luna, sa stabiliti care este harta voastra de acum incolo. 

Pe de alta parte, pana pe 22 august beneficiati de conjunctia Soare-Venus, in zona castigurilor. Este absolut miraculoasa aceasta conjunctie aducatoare de noroc, de sanse, de oportunitati, de munca buna ce aduce rezultate imediate. Asa incat este o luna in care vigoarea voastra, energia voastra, determinarea, incapatanarea, forta, combativitatea, plasate corect in zona profesionala, pot aduce foarte bune rezultate. 

Un alt aspect important din aceasta luna este retrogradarea lui Mercur. Intre 2 si 8 august retrogradeaza in zona comunicarii si daca aveti acte de limpezit, de clarificat sau daca trebuie sa va intalniti cu o persoana si n-ati reusit sa dati de ea, insistati pentru ca in aceasta perioada lucrurile se pot schimba. Ori este inlocuita de cineva care va serveste, ori ajungeti, pana la urma, la persoana aceea importanta. 

Intre 9 si 26 august retrogradarea lui Mercur in zona banilor poate aduce negocieri pe marginea unui contract. S-ar putea ca date care v-au lipsit initial sa apara acum si in functie de ele sa stiti mai bine cum puneti problema, la ce sa va asteptati in munca voastra sau obtineti resurse dupa multe insistente. Deci lucrurile se lamuresc spre final de luna si poate este indicat sa dati un raspuns final sau sa semnati niste acte definitive dupa 26 august. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti