Horoscop Pesti 2016

Horoscop Pesti 2016 Anul 2016 în ansamblu pentru zodia Pesti.

Pentru zodia Pesti anul 2016 se anunţă un an important în ceea ce priveşte relatiile, banii, cariera, prietenii si spiritualitatea.Zodia Pesti Horoscop 2016 Pesti - Peştii au noroc în căsătorie în primele 8 luni ale anului

Ceilalţi oameni din viaţa ta- soţul/soţia, prietenul/prietena, colegii- sunt ceea ce vei valoriza cel mai mult în primele luni ale anului 2016. Expansivul Jupiter se va afla în continuare în casa a şaptea, a relaţiilor şi căsătoriei, până în data de 9 septembrie 2016. Acest lucru face ca primele opt luni să fie printre cele mai bune din viata ta pentru dragoste şi relaţia de cuplu. Dacă eşti gata să avansezi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă te afli în căutarea unui partener alături de care să-ţi trăieşti viaţa, dorinţa ta s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să-ţi doreşti un tranzit mai bun pentru relaţiile tale. Mai multe despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul dragostei 2016 pentru zodia ta.

Horoscop Pesti 2016 - Peştii au noroc la bani în ultimele 4 luni ale anului
În ziua de 9 septembrie 2016 Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriului efort. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele tale preferate în acest an. Jupiter fiind planeta oportunităţilor şi a norocului, a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa ta pe plan financiar. Posibilităţile sunt multiple, este posibil ca partenerul tău să obţină o mărire salarială semnificativă, să primeşti o moştenire, să obţii un bonus financiar important sau să faci bani grămadă printr-un noroc neaşteptat, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie. Mai multe detalii despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul banilor 2016 pentru zodia Peşti.

Horoscop 2016 Pesti - Responsabilităţi în carieră pentru Peşti 
Saturn îşi va continua tranzitul prin Săgetător în decursul acestui an, zodie în care a intrat în septembrie 2015. De la sosirea sa în Săgetător, a zecea casă din horoscopul tău, probabil ai simţit influenţa lui asupra carierei tale- ca şi restricţii, frustrări dar şi realizări personale. Toate acestea îi sunt caracteristice lui Saturn, planeta care te răsplăteşte în permanenţă, cu condiţia să accepţi regulile lui. În astrologie Saturn semnifică organizarea, responsabilitatea şi siguranţa, astfel încât de când îl ai musafir în zona succesului social probabil ai devenit mai serios şi responsabil în privinţa direcţiei vieţii tale. Saturn este şi o planetă karmică, prin intermediul căreia ţi se semnalizează repede dacă ai depăşit nişte limite. 

Deplasarea lui Saturn prin sectorul carierei tale semnifică şi o perioadă în care ai putea ajunge în top, deoarece poate constitui şi un punct culminant în carieră. Dacă simţi că încă mai ai mult de lucru pentru a-ţi îndeplini obiectivele, fă din asta o prioritate în acest an. Dacă vei fi organizat, perseverent şi vei fi dispus să munceşti din greu, Saturn te va recompensa pe măsură. Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile tale vor produce rezultate în timp. Nu vei mai beneficia de o asemenea oportunitate de a avansa social în următorii douăzeci şi opt de ani, aşa că nu este indicat să iroseşti darul universului. 

Horoscop Pesti 2016 - Surprize financiare pentru Pesti în 2016
În 2016 Uranus îşi va continua călătoria prin Berbec, în a doua casă din horoscopul tău, cea a banilor şi resurselor personale. Situaţia ta financiară poate să fie destul de instabilă, cu schimbări bruşte, neaşteptate. Deşi Uranus poate fi şi sursa unei surprize plăcute, cum ar fi un noroc neaşteptat, de genul primirii unei moşteniri sau în urma încheierii unei poliţe de asigurare, este posibil ca acestea să reprezinte ceva mai puţin decât te-ai aştepta sau să implice o serie de condiţii speciale sau alte dificultăţi. Uranus, planeta insolitului, poate aduce cheltuieli suplimentare, dar şi şanse nesperate, şi probabil deja ai experimentat ambele posibilităţi, de când Uranus a intrat în Berbec, în 2012. Probabil deja te-ai obişnuit cu evenimentele neaşteptate şi neobişnuite pe care Uranus ţi le aduce. Veniturile obţinute vor fi instabile şi în 2016, poţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

Horoscop 2016 Pesti - Pestii vor acorda mai multă atenţie laturii lor spirituale
Neptun isi continua călătoria sa îndelungată prin zodia ta, în care a intrat in 2012. Este posibil să fi trăit deja momente de credinţă, spiritualitate şi creativitate, conceptele pozitive asociate acestei planete mistice, dar poate că şi latura sa antagonică: dezamăgirea şi deziluzia. Neptun fiind guvernatorul principal al zodiei tale şi fiind poziţionat chiar în zodia ta, te-ar putea inspira să obţii realizări importante, deoarece ai mai multă credinţă în propria persoană şi în capacităţile tale native. Iţi este intensificat cel de-al şaselea simţ şi te simţi mai aproape de persoana care eşti cu adevărat. Ar trebui însă să fii şi realist, pentru că este posibil să te laşi uşor prada iluziilor de tot felul şi să vezi lucrurile aşa cum îţi doreşti ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate. Această energie planetară îţi va alimenta şi sufletul plin de compasiune pentru ceilalţi, drept pentru care vei fi mai idealist, făcând tot ce poţi pentru a schimba în bine vieţile celor mai puţin norocoşi. Această atitudine reprezintă manifestarea superioară a influentelor lui Neptun. Dar deoarece în anul 2016 vei fi înclinat să vezi ce e mai bun în oameni, trebuie să fii deosebit de prudent faţă de cei cărora le acorzi încrederea ta. Unii poate că îţi vor spune doar ceea ce vrei tu să auzi, iar alţii poate că vor încerca să te ducă în eroare în mod deliberat.

Horoscop Pesti 2016 - Schimbări profunde în relaţiile de prietenie
Pluton îşi continuă şi el tranzitul îndelungat prin zodia Capricorn, unde a intrat în anul 2008. În cea de-a unsprezecea casă din horoscopul tău, această planetă micuţă, dar foarte puternică, are un impact profund asupra relaţiilor de prietenie şi vieţii tale sociale. Tendinţa generală pe termen mai îndelungat este de a intra în contact cu oameni importanţi, foarte influenţi, dar şi cu unele persoane care dispun de capacitatea de a-ţi transforma viaţa într-un fel sau altul. Însă fiind vorba de Pluton, care în astrologie reprezintă planeta puterii, jocurile de putere şi strategiile ar putea face parte din scenariul de ansamblu. Va trebui ca periodic să faci un pas în spate ca să te raportezi la situaţii dintr-o perspectivă obiectivă. În caz contrar, pasiunea pe care o nutreşti faţă de misiunea personală te-ar putea acapara în întregime. Horoscop 2016 Pesti pentru toate domeniile

Pesti 2016
Horoscop Pesti 2016
dragoste
Horoscopul Dragostei Pesti 2016 
bani
Horoscop Pesti Bani 2016
cariera
Horoscop Pesti Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti