Horoscop Pesti Martie 2016

Luna martie va activeaza zodia. Multe planete in semnul vostru zodiacal, dispuneti aici si de Marte si de Neptun. Un tren planetar care este normal sa va inflameze un pic, sa va agite si sa simtiti un murmur interior si nevoia de actiune. Nu trebuie sa va inspaimantati, nu trebuie sa va alarmati, este normal sa fie asa. 

In general in aceasta perioada a anului planetele va tranziteaza zodia dar poate ca de data aceasta ati simtit aceasta inflacarare si acest tumult. Luna aceasta vorbeste despre curaj, atitudine, initiativa, calitati ce vor fi imediat rasplatite in aprilie sau apar zorii unor castiguri venite de pe urma proiectelor, gandirii indraznete, ideilor originale, solutiilor ingenioase si in primul rand a iesirii din comoditate si a implicarii. 

Sa nu va mire daca replica voastra este mai taioasa, mai ales in prima jumatate a lunii martie. Este normal, pentru ca Marte se afla acolo si vrea sa clarifice, vrea sa puna la punct. Este normal sa va traiti imboldul, impulsul, curajul, intuitia, puterea de a incepe o actiune, de a materializa ceva, de a trece de la gand la fapta. Aveti mai putina rabdare decat de obicei, aveti multe lucruri de recuperat si poate ca simtiti ca este momentul vostru. 

De la inceputul lunii martie simtiti aceasta nevoie de actiune si poate ca nu este rau sa fiti un model pentru toate celelalte zodii, un model de implicare si de curaj. Indiferent in ce domeniu v-ati propus sa actionati, este clar ca ezitarile nu-si au locul, mai ales daca in ianuarie-februarie ati analizat si v-ati creat viziunea, ceea ce inseamna ca actiunea pe care o intreprindeti, chiar daca are la baza un impuls de moment, este inscrisa intr-o viziune de ansamblu a vietii voastre. Asa ca luna martie vine cu o invitatie si anume sa va puneti armura si sa porniti in batalii! 

Pe 19 martie se formeaza Luna Plina sub patronajul zodiei voastre, activand zona relatiilor. Intre 4 si 19 martie este perioada cea mai bogata in informatii. As zice ca Universul va vorbeste, va indeamna si va sustine. Este o perioada in care intuitia functioneaza la maximum, sensibilitatile la fel! Trebuie sa va asumati o cale unica atat in planul relatiilor personale cat si in planul profesional. Uranus in zona banilor poate vorbi si de o munca, o activitate pe cont propriu la care e posibil sa va fi gandit la finalul primaverii din 2015. Nu ramane pentru luna martie decat sa porniti la drum, ramandu-i lunii aprilie sa va aduca si bani in buzunar! 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti