Horoscop Pesti Februarie 2016

Cel mai important tranzit este intrarea lui Neptun in zodia voastra, Neptun fiind planeta care va guverneaza si, o data la o suta saptezeci de ani, are sansa de a ocupa o zodie, va sta aici zece ani, este un tranzit absolut exceptional pentru ca Neptun se simte cu totul deosebit in zodia de origine si pentru ca va poate aduce o serie de daruri de care e bine sa profitati. In primul rand, sensibilitate si intuitie, capacitatea de a vedea dincolo de aparente, empatie, toleranta, simt al echilibrului si al pacii, capacitatea de a va detasa si de a vedea ce este cu adevarat important si esential si, pe de alta parte, ce este profund in natura umana, astfel incat sa nu va mai lasati furati de aparente, oricat de mult v-ar placea imaginea exterioara, flesurile, luminile, decoratiile sau anumite elemente estetice. 

Neptun vorbeste in primul rand de suflet si de constiinta. Atunci cand se aseaza intr-o zodie face apel la instantele cele mai profunde si spirituale din fiinta umana si, de multe ori, sub imperiul acestei planete, oamenii au fost deosebit de inspirati si au dat tot ce avut mai bun. Nu numai in meseriile din zona artelor care cereau imaginatie si sensibilitate, ci in orice profesie este nevoie de intuitie si de inspiratie, de har. Este foarte posibil ca o data cu intrarea lui Neptun in zodia voastra, in aceasta luna, mai ales pentru Pestii de Februarie sa simta o mare nevoie de a se exprima in domeniul pentru care au talent, nu doar in domeniile in care stiu sa-si faca treaba foarte bine, unde au capatat anumite abilitati, nu doar acolo unde stiu ca pot castiga bani, ci in domenii unde simt ca sufletul lor se poate deschide si ca pot sa descarce toate harurile pe care le au. Treptat, aceasta nevoie de a se exprima deplin la nivelul sufletului si a constiintei se va manifesta in cazul tuturor Pestilor, pe parcursul anilor urmatori, deja curentii neptuniei se pot simti. 

Pe de alta parte insa, Neptun va face foarte sensibili si extrem de receptivi, puteti testa acest lucru mai ales in a doua jumatate a lunii Februarie, in special Pestii de inceput de zodie, dar e valabil si pentru ceilalti pentru ca Mercur traverseaza toata zodia pana pe 5 Martie. In a doua jumatate a lunii toti Pestii pot simti din plin influenta lui Neptun si a lui Mercur care vorbeste de o privire foarte limpede, capacitatea de a cantari caracterul oamenilor, capacitatea de a vedea daca un gest din prezent are ecou pozitiv sau negativ in viitor, capacitatea de a vedea efectul unor decizii. 

Este un aspect extrem de bun, chiar daca el este foarte fin si poate cei care nu au fost obisnuiti sa lucreze cu aceste instrumente interioare au mici probleme in a se adapta la registrul neptunian. 

Cu toate acestea, conjunctie Mercur-Neptun la mijlocul lunii poate aduce vesti foarte bune din partea unor persoane cu care colaborati, de la care asteptati foarte mult si pot veni: complimente, confirmari, note bune, un sprijin mai ales sub forma de incurajari si chiar vorbe bune care se pot spune despre voi in fata altor persoane de care, intr-un fel sau altul, depindeti. Se poate rezolva o problema juridica, patrimoniala, ce tine de bunul material, de avere si de bani, puteti sa cadeti la intelegere cu persoane de care ati depins material sau cu care aveti ceva de impartit si de rezolvat in acest moment. 

Pe de alta parte, tot pe un plan financiar, tot a doua jumatate a lunii este extrem de fertila, dupa 10 Februarie, conjunctia Venus-Uranus vorbeste de o surpriza in plan financiar, situatii care va surprind, la care trebuie sa va adaptati, care sunt benefice si creeaza o bresa pentru scurta vreme si trebuie sa profitati de ea: o propunere, un proiect, o munca buna sau o conditie foarte buna in care va puteti pune in valoare prin diverse atuuri de care puteti profita la mijlocul lunii. 

De asemenea, nu uitati ca Marte este retrograd, persoanele care v-au facut opozitie la final de 2015 si inceput de 2016 sau de-a lungul timpului se pot retrage, pot sa-si recunoasca greselile sau pot deveni deodata mai putin violente decat pana acum. Pe de alta parte, aceasta retragere a lui Marte poate vorbi si de o impacare sau de o lamurire si clarificare, nu neaparat in termenii cei mai prietenosi, dar foarte curativa, mai ales dupa 20 Februarie. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti