Horoscop Pesti 2016 Cariera

Horoscop Pesti Cariera 2016 - Profesia si Cariera Pestilor in 2016


Horoscop Pesti Cariera si profesie 2016
Pe Saturn nu l-ai mai avut oaspete în sfera carierei de circa 28-29 ani, deci este un tranzit foarte important pentru tine.

Saturn este "acasă", în segmentul al 10-lea din horoscopul tau si influenta sa este deosebit de puternica. Anul 2016 va reprezenta un an al maturizării tale în planul carierei, statutului social, recunoaşterii sociale şi renumelui pe care îl ai. Spre deosebire de alţi ani, pentru a avea reuşite sociale importante, nu te vei mai putea baza decât pe forţele proprii şi nu vei mai putea scăpa fără să te pui serios pe treabă şi să munceşti constant. Va trebui să-ţi iei cariera în mâini, să-ţi pui întrebări cu privire la direcţia vieţii tale şi să iei decizii asumate, mature, realiste, responsabile cu impact pe termen lung.

Saturn in zona carierei incepe să-ti confirme eforturile depuse până acum, incepi să culegi roadele muncii tale de până acum, pentru că valoarea ta va fi confirmată odată cu acest tranzit de care - dacă ai sub 40 de ani - abia acum isi arată efectele in plan profesional pentru prima oară. Cei maturi au mai trecut prin ceva similar in trecut, pentru că Saturn a mai traversat acest sector al cerului si intre noiembrie 1985- februarie 1988, ani in care cariera lor a cunoscut o serie de modificări care acum isi vor arăta roadele. Pot avea acum loc evenimente marcante pentru pozitia ta socio-profesională, transformări profunde, poate chiar schimbări radicale de directie (iti alegi altă profesie, de exemplu) sau abia acum, după atâtia ani de efort, poti intelege dacă profesia pe care o ai acum este cea care ti se potriveste. Dacă ajungi la concluzia că nu e profesia dictată de sus, predestinată, sau nu e cea pe care o doreai in adâncul sufletului, esti gata să alegi altceva, pentru că vei avea suficiente puncte cheie pe parcurs in care vei putea decide ce anume vrei de la viată. Poti avea acces chiar si la unele aspecte de care nu ai fost constient inainte si acum le descoperi, pregătit să le pui la treabă in directia găsirii sau consolidării carierei sortite tie!

Pe partea pozitivă, Saturn îţi poate întinde o mână de ajutor ca să consolidezi lucrurile, el te poate sprijini pentru că eforturile pe care le-ai depus anterior să se soldeze cu rezultate concrete, vizibile, stabile, de durată. Saturn răsplătește întotdeauna munca grea. Cresc şansele să reuşeşti să-ţi stabilizezi cariera şi să prinzi rădăcini care să-ţi ofere o siguranţă pentru ziua de mâine. Chiar dacă este nevoie să faci mai multe eforturi, şi să o iei încetul cu încetul, în final răbdarea îţi va fi răsplătită cu rezultate durabile şi cu un loc călduţ, care să nu-ţi ofere prea multe surprize neaşteptate. Răbdarea, organizarea si rezistenta sunt cuvintele cheie care te pot propulsa catre succes.

Pe partea negativă însă, dacă în anii precedenţi nu ai făcut eforturile necesare ca să poţi culege acum roadele muncii tale, este posibil ca lucrurile să nu mai decurgă atât de uşor. Tranzitul ar putea fi însoţit de frământări, stres, piedici, blocaje, limitări, lipsuri, teste dure de rezistenţă, responsabilităţi suplimentare, senzaţie de blocaj şi plafonare într-o carieră care simţi că este sub nivelul tău, de care parcă nu poţi să scapi (din lipsă de alte opţiuni), piedici în găsirea unui loc de muncă mai bun, sau relaţionare greoaie cu şefii sau persoanele cu autoritate din viaţa ta. În special în perioada 25 martie - 13 august, cand Saturn va fi retrograd, este posibil să te simţi nesatisfăcut de cum decurg lucrurile, de condiţiile de muncă, să te bată chiar gândul să renunţi la tot, fără să-ţi mai pese de eforturile pe care le-ai făcut până acum sau de responsabilităţile pe care le ai.

Horoscop BANI Pesti

Banii sunt unul din planurile cel mai bine reprezentate incă din 2011, când Uranus a intrat in Berbec, ce acoperă sfera financiară pe harta ta. Nu e rău deloc, pot apărea bani din surse neobisnuite, ce au la origine curajul de a incerca lucruri nemaifăcute anterior si de a da startul unor afaceri cu un oarecare grad de risc, dar esti constient că, fără acest risc, nu vei putea atrage mai multi bani in cont. E nevoie de un dram de indrăzneală, asadar, dacă vrei să câstigi mai bine.

Una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar este luna aprilie, când Venus, micul benefic, iti dă incredere in ceea ce vrei să faci sau să investesti si un dram de curaj de a lua decizii cu privire la banii tăi. Se stie că esti mai nehotărât din fire, tocmai de aceea e de mirare că esti acum ceva mai decis si stii in ce vrei să bagi banii. Ce-i drept, esti mai degrabă atras de lucruri care-ti fac cu ochiul, lucruri pe care nu le-ai avut poate niciodată, de genul unei masini mai grozave sau a unui obiect de decor prin care vrei să dai alt aspect casei in care locuiesti, dar e bine să cheltuiesti. Banii sunt făcuti să circule, deci ce rost să tii banii la ciorap?Horoscop 2016 Pesti pentru toate domeniile

Pesti 2016
Zodiac Pesti 2016
dragoste
Horoscop Dragoste Pesti 2016 
bani
Horoscop Pesti Bani 2016
cariera
Horoscop Pesti Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti