Horoscop Pesti August 2016

Este o luna care ii poate ajuta mai mult pe cei care nu au plecat in vacanta sau raman in contact cu ce se intampla la serviciu. Mercur retorgradeaza chiar in zona relatiilor in perioada 9-26 august. Este o perioada in care puteti sa corectati diverse scapari la locul de munca, sa va lamuriti in legatura cu diversi colaboratori, sa intelegeti mai bine ce este de facut, sa se lamureasca cadrul profesional in care va miscati. 

Asa ca Mercur retrograd poate aduce lamuriri, raspunsuri si solutii pe care le-ati cautat inca din iulie si nu au fost posibil de gasit. Nici colaboratorii pe care vroiati sa va sprijiniti, niciun cadru de lucru constructiv, niciun dialog cu superiorii, in urma caruia sa se stabileasca o conduita, o orientare, un drum! Iata ca luna august aduce foarte multe corectii. In primul rand, viziune de planuri, de conduita, de directie absolut binevenite pentru ca vizeaza chiar si banii din zona castigurilor, ceea ce inseamna ca aceste solutii pe care le gasiti vizeaza castigurile sau eliminarea unor pierderi. 

Totusi, accentul cade pe munca, in aceasta luna. Poate ca cei care nu sunt multumiti de profesia lor gasesc elemente de sprijin, de acum inainte. Poate ca va explicati niste lucruri in legatura cu oamenii cu care colaborati si ostilitatea dispare. 

S-ar putea ca intre 9 si 26 august Mercur retrograd sa va ajute sa va gasiti terapeutul pentru rezolvarea unei probleme de sanatate, sa ajungeti la niste rezultate bune medicale dar printr-o reluare a unor tratamente sau prin investigatii repetate. 

Marte se intaleaza in Rac intre 3 august si 19 septembrie. Este un aspect benefic, de incredere in propriile forte dar si de curaj si de transparenta, de a va trai inima. Este perioada in care sufletul si constiinta voastra cer sa fie deplin exprimate atat in mediul profesional, cat si relatiile de dragoste. Marte va indeamna si la sacrificiu de sine dar nu inseamna neaparat ca trebuie sa va fie voua rau ca sa-i fie bine omului pe care-l iubiti. Exista si un sacrificiu mai putin dramatic, atunci cand renuntam la pretentiile si la exigentele noastre. Luam lucrurile asa cum sunt si invatam sa iubim oamenii asa cum sunt ei! 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti