Horoscop Chinezesc Maimuta 2016

Horoscop Maimuta 2016 - Perspectivele Maimutei în Anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Maimutei : 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 , 2004, 2016

horoscop chinezesc cal 2013
Este greu de gasit un an mai favorabil pentru un nativ din zodia Maimutei. Este un an in care ii apar sanse si oportunitati multiple, in directii diverse. Tot ce are de facut este sa fie activ si sa aiba mintea limpede pentru a face o selectie atenta a acestora.

Anul Maimutei vine dupa cel al Oii, in care Maimuta a avut timp mai mult sa reflecteze la demersurile si realizarile sale de pana acum si sa isi incarce bateriile pentru ceea ce il asteapta. Acum in 2016, revigorat si recalibrat, poate trece la actiune.

Din punct de vedere fizic, se simte mai energic, gata sa purceada la un nou drum, plin de promisiuni. Se simte optimist, increzator in fortele sale, iar acest lucru il face sa isi doreasca o pozitie profesionala mai inalta. Isi face cunoscute ambitiile, dorintele si sperantele sale, iar superiorii remarca acest lucru. Evenimentele si situatiile se desfasoara in favoarea sa: se scot posturi la concurs, devin vacante pozitii dupa care tanjea de mult, pe scurt apar acum sanse de promovare si inaltare in plan profesional. Trebuie doar sa fie acolo si sa raspunda acestor oferte. Cu aceasta, pot incepe sa creada ca "li se deschid drumurile".

Pentru cei tineri, este un an foarte favorabil gasirii unui loc de munca apropiat de dorintele si de pregatirea lor. Plini de elan, au sansa sa se afirme inca de la inceputul activitatii lor.

Aceste sanse in plan profesional sunt insotite si de o crestere a veniturilor obtinute din activitatea lor profesionala. Sigur ca acest lucru ii poate face sa largeasca baierele pungii mai mult decat este necesar; pentru a profita cu adevarat de acest an, trebuie sa isi controleze si dorinta de a cheltui pe lucruri inutile.

Cei aflati in afaceri pe cont propriu socotesc potrivit sa isi indrepte atentia si spre un nou domeniu, sau sa incerce sa isi puna in valoare unele din ideile si proiectele mai vechi. Acum au si elanul necesar, dar si conditiile exterioare sunt de partea lor.

In plan personal, acest an este unul marcant. Extravertiti si activi, reusesc cu usurinta sa isi largeasca cercul prietenilor si al cunostintelor. Acum intalnesc persoane care se dovedesc a fi utile si potrivite pentru proiectele si dorintele lor. Se fac remarcati cu usurinta, atrag prin calitatea ideilor si proiectelor lor, dar si prin optimismul si spiritul lor de corectitudine.

In plan sentimental, este un an de cotitura. Cei care nu sunt inca intr-o relatie stabila isi pot intalni un partener potrivit dorintelor lor. Cei aflati deja intr-o relatie vor dori sa o oficializeze sau sa se mute impreuna cu partenerul, sa isi reinnoiasca juramintele, dupa caz. Intr-o situatie extrema, se poate intampla chiar sa isi complice situatia parteneriala, socotind ca acum apare cineva in viata lor pe care parca il asteptau de multa vreme.

Oricum, este un an plin de sanse si situatii favorabile in plan personal, prin implicarea activa in viata sociala. Primesc raspunsuri favorabile, le sunt apreciate ideile si initiativele, iar entuziasmul lor este molipsitor.

Vitalitatea este ridicata in 2016 pentru Maimutei; simt ca isi revin dupa o perioada in care parca au avut mai putina energie decat de obicei. Eventualele probleme de sanatate ce i-au deranjat in ultimul an se pot rezolva cu usurinta acum; sunt favorizate recuperarile prin miscare, exercitii fizice, masaj; iesirile mai dese in mijlocul naturii pot face minuni.

Pentru Maimute, este anul de inceput al unui ciclu de 12 ani; este foarte important pentru ei sa fie proactivi acum, sa nu se multumeasca cu "norocul" de care se bucura in acest an, ci sa puna bazele unor afaceri, intreprinderi, drumuri de viata ce isi vor arata roadele in urmatorii ani.
  • Pentru cei nascuti in anul Maimutei de Metal prioritara trebuie sa fie evitarea dispersarii activitatii lor. Au nevoie de planuri si asteptari realiste si sa caute sa profite de experienta acumulata, sa isi puna in valoare specializarea lor. Primavara si toamna sunt cele mai favorabile gasirii unei slujbe sau pozitii potrivite.
  • Pentru cei nascuti in anul Maimutei de Apa sansele si realizarile cele mai mari sunt legate de planul intim, familial. Sprijina si se bucura de activitati cu partenerul sau cu copiii; se muta intr-o casa noua, mai spatioasa, ori isi aranjeaza convenabil propria casa.
  • Pentru cei nascuti in anul Maimutei de Lemn planul profesional este deosebit de favorabil. Li se acorda incredere (crestere, promovare) mai putin dupa experienta lor, si mai mult pentru seriozitatea aratata si pentru ideile si planurile lor.
  • Pentru cei nascuti in anul Maimutei de Pamant trebuie sa fie un an deosebit de favorabil, de progres. Ii surprind pe ceilalti prin incredere in ei si in viitorul lor. Pentru cei aflati in activitate, experienta lor va fi cel mai bine valorificata acum. Li se ofera pozitii potrivite pentru maturitatea si echilibrul lor. Toti isi fac proiecte legate de activitati pe care nu le-au desfasurat pana acum (calatorii in locuri speciale, viata activa la tara, studii aprofundate.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti