Horoscop Leu Ianuarie 2016

Anul incepe in forta pentru voi: foarte multe planete in zona muncii, se pare ca nu prea aveti timp de vacanta, va intoarceti foarte repede probabil din locurile in care ati fost plecati de sarbatori si e bine ca se intampla asa pentru ca multele planete instalate in zona activitatii au aspecte frumoase la randul lor cu alte planete ce vorbesc chiar de castiguri financiare daca va puneti foarte repede pe treaba. 

Conjunctia Mercur-Pluto, activa pana pe 20 Ianuarie, va ajuta sa fiti foarte bine organizati, sa aveti o agenda clara inca de la inceputul anului si probabil sa primiti si confirmari, astfel incat pasii pe care i-ati prevazut sa fie executati imediat, o data cu inceperea anului. 

De asemenea, pot avea loc, pana pe 20 Ianuarie, intalniri importante si discutii legate de proiectele si demersurile deja initiate cu oameni care au putere de decizie, puteti sa participati la evenimente care va ajuta sa intalniti oameni importanti sau sa traversati o etapa importanta in activitatile voastre si nu e deloc recomandabil sa o ratati. Asa ca pana pe 20 Ianuarie, sunteti in focuri. Daca totusi mai intarziati in vacanta, e bine sa aveti telefoanele deschise si sa ramaneti in contact cu colegii vostri pentru ca un sfat sau o stire pe care o aflati va poate mobilize mult mai repede. 

De asemenea, un aspect important este conjunctia Venus-Neptun, fiind activa pana pe 20 Ianuarie si vorbeste despre castig, un castig cu care va relationati mult mai delicat, chiar daca ramaneti in continuare ambitiosi si vizati in continuare banii, de data aceasta, in aceasta luna, conjunctia Venus-Neptun va ajuta sa va detasati un pic de valorile pe care vi le-ati fixat, de onorariile pe care vi le-ati impus, de banii pe care-i pretindeti sau ii cereti de la altii, asa ca este un aspect foarte interesant pentru ca se afla in contradictie cu restul hartii voastre si vorbeste de puterea voastra de a intelege ca banii vin ca rezultat firesc si, intre timp, mai urmariti cu atata inversurare, ca urmare a muncii pe care o depuneti si, cu cat munca este mai legata sau mai conectata la inima voastra (deci faceti ce va place, va creati propriul program, sunteti creativi, folositi fiecare element si fiecare moment pentru a lasa inspiratia sa curga), cu atat banii vin cau un firesc al muncii voastre. Nu mai trebuie sa urmariti voi cent cu cent. 

Asa ca iata o luna extrem de valoroasa pentru munca, dar si pentru o relationare mai detasata cu banii sau cu castigurile pe care le urmariti si la care aveti tot dreptul si castiguri pe care o sa le urmariti, o sa le vegheati pana in luna Aprilie, spune Marte care intra in retrogradare in aceasta luna. Asa ca, o reglare a atitudinii voastre fata de bani va poate face mai bogati. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti