Horoscop Leu Februarie 2016

Intre 15 si 25 Februarie se produce o conjunctie puternica: Soare-Neptun-Mercur, Soarele fiind planeta care va guverneaza si, de aceea, aceasta tripla intalnire este vedeta acestei zile. Este adevarat ca si Marte retrogradeaza in luna Februarie, numai ca este un aspect intens si mai lung, va confruntati cu el pana pe 13 Aprilie si de aceea, locul principal il cedeaza in favoarea acestei triple conjunctii care va face deosebit de inspirati atat in relatiile sociale, cat si in modul in care va desfasurati activitatea si proiectele la care va ganditi. 

Este o conjunctie vizionara si daca vreti sa vedeti care sunt consecintele unor actiuni sau catre ce duc anumite decizii sau anumite idei pe care le aveti acum, daca trebuie sa le girati sau sa le creati un culoar trebuie doar sa va bucurati ca le-ati avut. Aceasta conjunctie va ajuta sa aruncati o privire in viitor, nu numai al vostru, ci si al altor persoane, deci puteti intui cu cine puteti colabora, pe calitatile carei persoane va puteti bizui, pe ce caractere va puteti bizui, care sunt slabiciunile si sensibilitatile unor oameni pe care contati ca sa stiti ce surprize va vor face. A

spectele acestea foarte bune (tripla conjunctie si apoi sustinerea lui Saturn retrograd) si vorbesc de multa intelepciune, capacitatea de a invata din propriile greseli din trecutul apropiat, este vorba de o mai buna observare a lumii din jurul vostru, a oamenilor din jurul vostru, o observare care nu are nimic patetic in ea, este lucida, detasata, suportiva, gata sa sustina o persoana si nu sa o condamne pentru lucrurile neplacute pe care le sesizeaza. 

Este foarte multa profunzime si intelepciune in acest aspect pe care-l formeaza planetele si e bine sa profitati din plin de pozitile planetare pe care le aveti in acest moment si asta inseamna sa fiti un pic atenti inclusiv la trairile voastre, la tendintele pe care le aveti, la primul impuls al sufletului, la intuitiile pe care le aveti. Poate ca ele nu functioneaza cu atat de multa claritate tot timpul pentru ca nu mereu gasesc un canal astral sa se exprime. 

De aceea, daca sunteti un pic mai atenti si observati care sunt procesele voastre sufletesti si mentale in acest moment, e vorba de mentalul superior foarte bine ordonat si organizat in momentul acesta, veti putea apela la aceste forte launtrice si alta data cand poate aspectele astrale sunt mai putin generoase, dar deja aveti un precedent creat. Este ca si cand in sufletul vostru aveti deja o borna, un jalon la care va puteti intoarce oricand, chiar si pe o vreme care va tulbura putin mintile, sufletul si va incetoseaza gandirea. 

De aceea, intotdeauna cand se creeaza astfel de culoare favorabile astral, e bine sa luam un pic aminte la ce, cum, cat de intens simtim unele lucruri, cum percepem oamenii, viata si aceleasi aspecte ale vietii care poate ne deranjau sau ne entuziasmau inainte, de data aceasta sunt intarite mult mai stabil, mult mai constructiv, mai pozitiv si mai sanatos. 

Pe de alta parte, trebuie sa vorbim si de Marte retrograd in Fecioara in zona castigurilor in cazul vostru si, daca tot vorbeam de intelepciune, veti invata cum sa va puneti in valoare abilitatile si capacitatea de a va face treaba, astfel incat sa folositi mai bine decat pana acum timpul vostru, energia voastra, resursele materiale, stiinta, cartea pe care ati invatat-o, relatiile pe care le aveti, farmecul personal, santatea, varsta, experienta acumulata, cum sa vi le puneti mai bine in valoare astfel incat sa fiti remarcati si platiti in consecinta sau macar sa munciti cu maximul de eficienta si de rezultat. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti