Horoscop Leu 2016 Cariera

Horoscop Leu 2016 - Locul de munca si Cariera Leului în anul 2016

Zona serviciului este în continuare foarte instabilă. Prezența lui Pluton în zona profesională nu mai este o noutate pentru tine, întrucât ai auzit de ea şi în anii trecuți. Nu putem nega că trecerea lui Pluton prin Casa muncii poate fi provocator, acesta iți poate aduce zile stresante și multă tensiune la locul de muncă.

Este un an în care pot exista transformări majore a situației profesionale și a modului de lucru. Cuvântul cheie va fi "schimbare", de voie sau de nevoie, indiferent cât vei încerca să te opui, sunt șanse mici ca să le poți evita.

Horoscop Leu 2016 serviciu cariera profesie
Dacă nu ai început din 2011 să schimbi ceva în modul tău de lucru la serviciu, și anul acesta ești sub influenta crizelor. Nu trebuie să te sperie un astfel de cuvânt, căci nu mai rău decât în ultimii 3 ani nu poate fi, dar Pluton în zona profesională are pentru tine niște cerințe extreme. Ori schimbi de bună voie macazul (de exemplu iți cauți alt loc de muncă, schimbi profesia, renunti la funcția actuală etc), ori criza te poate afecta și schimbările vor fi obligatorii în cele din urmă. 

Poți fi pus în fata unor momente critice la serviciu, mai ales în perioada 18 aprilie - 26 septembrie, când Pluton va fi retrograd, deci, fie că vrei, fie că eziți să faci asta, tot vei fi pus în fata unei decizii dificile, dar obligatorii. Poate te gândești de multă vreme la o schimbare de sens în privința serviciului, dar ai tot amânat-o de teama crizei care planează peste toți, dar s-ar putea să nu mai ai de ales și să faci acest pas. Un conflict cu superiorii, o lege dictată de sus, o demitere în masă sau alte măsuri cu iz dictatorial, te pot viza și pe tine, dar o provocare de acest fel poate fi de fapt șansa ta de a o lua de la capăt în altă direcție. E mai greu dacă ai deja o vârstă, dar nu trebuie să te sperii pe schimbări atât de categorice de sens: la orice vârstă poți învăța lucruri noi și poți (re)construi o carieră care să te împlinească! 

Poate că în viața ta este nevoie de o schimbare din temelie, de o schimbare de structură, de o schimbare pe care până acum ai tot amânat-o, din teamă de a face acest pas. Poate că de mult vroiai să-ți schimbi locul de muncă sau funcția, dar ai tot amânat decizia din cauza condițiilor actuale. Sau poate că de mult ești nemulțumit de ambientul și metodele de lucru, însă ai sperat că lucrurile se vor îmbunătăți, însă în 2016 este destul de probabil să ajungi într-un punct peste care să nu mai poți trece, practic să fii nevoit să faci transformări de esență astfel încât să răspundă nevoilor tale autentice.

Atenție la luptele pentru putere, cu colegii de muncă sau un șef, căci lucrurile ar putea scăpa total de sub control! Din când în când, vei simți că e greu, dacă nu chiar imposibil, să mulțumești pe toată lumea, inclusiv pe tine însuți. Nu de multe ori ceilalți vor avea impresia că greu se mai pot înțelege cu tine, având o tendință crescută spre a o ține pe a ta, să crezi că numai ca tine este bine.

BANI:

Fericitule, tu îl ai pe norocosul Jupiter în zona banilor din septembrie 2015 si va mai fi cu tine până pe 19 septembrie 2016, moment în care probabil ai simtit si tu că mai prinzi cheag. Ai avut un salariu pe care te-ai putut baza, poate aui reusit să-ti mai achiti din datorii sau să mai pui un ban deoparte, deci Jupiter a avut un efect benefic pentru bugetul tău. Ai investit, ai mai cumpărat ceva pentru confortul tău de zi cu zi, iar această atmosferă prielnică se mentine încă jumătate din anul 2016. Chiar dacă Jupiter părăseste zodia Fecioarei, care corespunde finantelor tale, si intră în Balanta, acest pas poate fi benefic în continuare Leilor, oferindu-le idei dintre cele mai strălucite de a începe afaceri curajoase. Dacă nu ai făcut-o deja când Jupiter ti-a patronat finantele, poti încerca acum o activitate comercială, pentru că ar merge de minune!
Horoscop 2016 Leu toate domeniile

Leu
Zodiac Leu 2016
horoscop-dragoste
Horoscop Dragoste Leu 2016 
Horoscop Sanatate Leu 2016
horoscop-cariera
Horoscop Cariera Leu 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti