Horoscop Leu 2016 Cariera

Horoscop Leu 2016 - Locul de munca si Cariera Leului în anul 2016

Zona serviciului este în continuare foarte instabilă. Prezenţa lui Pluton în zona profesională nu mai este o noutate pentru tine, întrucât ai auzit de ea şi în anii trecuţi. Nu putem nega că prezenţa lui Pluton în Casa muncii poate fi provocator şi-ţi poate aduce zile stresante şi multă tensiune la locul de muncă. Însă "războiul" pe care îl poartă cu Uranus, din zona străinătăţii, poate să-ţi aducă un plus de tensiune şi stres. O atenţie sporită trebuie să acorzi şi perioadei în care Pluton se va afla în mers retrograd, 15 aprilie - 23 septembrie 2016, când ai putea să simţi că eşti supus unor încercări severe, să ai senzaţia că şansa te-a părăsit cu totul, în cazuri extreme putând trece chiar şi printr-o criză majoră, în urma căreia să fii pus să faci o schimbare majoră.

Horoscop Leu 2016 serviciu cariera profesieEste un an în care pot exista transformări majore a situaţiei profesionale şi a modului de lucru. Cuvântul cheie va fi "schimbare", de voie sau de nevoie, indiferent cât vei încerca să te opui, sunt şanse mici ca să le poţi evita.

Prezenţa celor două planete, Pluton si Uranus, în aspect conflictual, arată că în viaţa ta este nevoie de o schimbare din temelie, de o schimbare de structură, de o schimbare pe care până acum ai tot amânat-o, din teamă de a face acest pas. Poate că de mult vroiai să-ţi schimbi locul de muncă sau funcţia, dar ai tot amânat decizia din cauza condiţiilor actuale. Sau poate că de mult eşti nemulţumit de ambientul şi metodele de lucru, însă ai sperat că lucrurile se vor îmbunătăţi, însă în 2016 este destul de probabil să ajungi într-un punct peste care să nu mai poţi trece, practic să fii nevoit să faci transformări de esenţă astfel încât să răspundă nevoilor tale autentice.

Atenţie la luptele pentru putere, cu colegii de muncă sau un şef, căci lucrurile ar putea scăpa total de sub control! Din când în când, vei simţi că e greu, dacă nu chiar imposibil, să mulţumeşti pe toată lumea, inclusiv pe tine însuţi. Nu de multe ori ceilalţi vor avea impresia că greu se mai pot înţelege cu tine, având o tendinţă crescută spre a o ţine pe a ta şi să crezi că numai ca tine este bine, mai ales în lunile aprilie si decembrie 2016..

Horoscop 2016 Leu toate domeniile

Leu
Horoscop Leu 2016
horoscop-dragoste
Horoscop Dragoste Leu 2016 
horoscop-bani
Horoscop Bani Leu 2016
horoscop-cariera
Horoscop Cariera Leu 2016