Horoscop Leu August 2016

Pana pe 22 august beneficiati de conjunctia Soare-Venus in zodia voastra. Este o conjunctie aducatoare de sanse si oportunitati, de stare buna. Este o conjunctie ce confera farmec, ce confera dispozitie buna si molipsitoare astfel incat poate aduce un public mai numeros si multa admiratie, multa simpatie. 

Aceasta conjunctie ii poate inspira pe unii dintre voi sa isi indulceasca comportamentul, sa inteleaga si de ce e bine s-o faca, sa culeaga roade sau sa inteleaga avantajele, sa fie mai politicosi, mai diplomati, mai ingaduitori, mai toleranti. Asta s-ar putea sa insemne ca pe langa increderea in propriile forte, care este fermecatoare, ati putea sa va aratati atat de generosi incat sa-i sustineti si pe ceilalti. Aceasta este o mare calitate pe care conjunctia Soare-Venus o poate aduce in viata voastra. 

Dupa 22 august conjunctia benefica Soare-Venus, se va muta in zona castigurilor si a banilor. Marte in Rac face un tranzit foarte important. Cumva, coincide cu aceasta conjunctie Soare-Venus, a bunei dispozitii dar si a tolerantei si ingaduintei. Marte in Rac va recomanda sa fiti discreti, sa aveti o energie mult mai fina, o prezenta mult mai fina in viata celorlalti, sa nu-i abuzati cu nimic, poate chiar sa stati un pic deoparte sau sa-i lasati pe altii sa capteze farmecul vostru, atat cat o pot face. 

Pe de alta parte, Marte vorbeste de actiuni directe pe care le puteti intreprinde urmarind ce fac ceilalti. Urmarind cum se misca lucrurile in jurul vostru, puteti sa creati strategii benefice pentru voi, astfel incat cu efort minim, doar plasandu-va in contexe favorabile, sa culegeti beneficiile ce rezulta din aceasta inspirata plasare. Este ca atunci cand o informatie care va vine din viata sau din mediul in care traiti, va da de inteles ca un anumit context este favorabil si doar va mutati bagajele acolo. Nu trebuie sa dati prea mult din coate, in aceasta luna august. Mai importanta este discretia si lasati-i pe altii sa va remarce rezultatele. 

Este bine sa adunati rezultate foarte bune, pentru ca va veti servi de ele dupa 20 septembrie, cand Marte va intra in semnul vostru zodiacal. Deocamdata strangeti date, simpatie, dovezi bune, de ce nu? Mercur retrograde, intre 2 si 8 august, se afla in zona banilor, bani pe care trebuie sa-i ajustati. Poate ca pretentiile voastre financiare trebuie putin modelate pana pe 8 august iar intre 9 si 26 august Mercur retrograd se instaleaza in zodia voastra. Asa incat trebuie sa fiti atenti cu comportamentele voastre, cu pozitia voastra in acest moment, felul in care v-ati plasat in diverse circumstante de viata si chiar sa intelegeti ca a venit timpul sa fiti un pic mai ingaduitori, mai toleranti. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti