Horoscop Chinezesc Iepure (Pisica) 2016

Horoscop Iepure 2016 - Perspectivele Iepurelui în Anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Iepurelui : 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Iepurele in Anul Maimutei 2016
Nu exista o compatibilitate prea ridicata intre vibratiile Iepurelui si cele ale Maimutei. Aceasta inseamna ca pentru Iepure acest an aduce cu sine dificultati de adaptare la ritmul evenimentelor; este nevoie de liniste si ambitie pentru a obtine rezultate multumitoare.

In acest an, pentru Iepure accentul cade pe cariera, viata profesionala. Nu ne putem astepta la mari salturi in ierarhie, insa cu siguranta este un an in care Dragonul poate invata mult, poate acumula experienta si poate face dovada pregatirii sale. Este un an in care ii este urmarita si chiar testata, evaluata capacitatea sa profesionala; isi poate face acum un nume, faima. Mai delicate par a fi relatiile de la locul de munca; exista discrepante intre nivelurile de pregatire si metodele folosite de cei din jurul sau, iar cei mai putin experimentati decat el par a nu-i intelege actiunile. Nu este perioada potrivita sa intre in polemici pe probleme profesionale; poate castiga mult mai mult dovedind viabilitatea si eficacitatea actiunilor sale.

Pentru cei care au ani buni de experienta in domeniul lor de activitate, poate fi intr-adevar un moment de recunoastere: diplome, premii etc., chiar daca nu se mai asteptau la acest lucru. Astfel li se pot deschide noi usi sau directii; sunt invitati sa se ocupe de noi proiecte, croite pe masura lor.

Activitatea in plan social este incarcata; este important felul in care se prezinta aici, deoarece se intampla prea des sa se gaseasca in mijlocul unor situatii tensionate, iar prin firea sa este prea putin inclinat spre diplomatie si tact.

Dorinta de a se afirma se manifesta si in plan familial. Poate intra in polemici si dispute diverse cu partenerul pe teme casnice, unele de mica importanta, chiar cand se gasesc intr-un cadru exterior, protocolar. Are multe sanse sa invete ca nu este atat de important sa ai sau sa ti se dea dreptate, cat partenerii sa ramana cu deplina incredere si admiratie reciproca. Ar putea primi un sprijin consistent din partea celor apropiati lui acum, daca ar fi deschis si si-ar impartasi planurile, temerile si sperantele.

Este un an plin destul de agitat, solicitant, in care cel mai mult i-ar fi apreciate naturaletea, precautia si bunul simt innascut.

  • Cei nascuti in anul Iepurelui de Lemn sunt chemati sa isi impartaseasca din experienta lor sau chiar au parte de recunoasterea meritelor pentru intreaga lor activitate. Multi dintre cei retrasi din activitate sunt solicitati sa revina, pentru a putea fi exemple pentru cei mai tineri. Apar probleme cu documente legate de activitatea lor de pana acum; nu sunt de nerezolvat, dar le consuma timp si le evoca amintiri. Continua sa duca o viata sociala activa, lucru ce le poate aduce oportunitati negandite. Multi dintre ei incep sa isi puna in aplicare planuri gandite de multa vreme, sa se implice in noi proiecte.
  • Cei nascuti in anul Iepurelui de Foc pot avea un varf in cariera. Acest lucru nu depinde doar de calitatile lor profesionale, ci si de capacitatea lor de a coopera cu ceilalti. Este o perioada mai putin favorabila schimbarii locului de munca, cel mai bine ar fi sa se adapteze noilor conditii. Solicitarile in plan social si profesional ar putea sa ii faca sa isi reduca timpul acordat activitatilor comune cu membrii familiei lor. Si totusi, ar trebui sa observe ca tocmai acele activitati le pot oferi multe satisfactii si le pot incarca bateriile.
  • Pentru cei nascuti in anul Iepurelui de Pamant anul Maimutei ofera provocari, dar si sanse multiple. Poate fi atras in diferenduri in plan profesional sau apar solicitari profesionale colaterale celor de pana acum. Este randul lor sa fie in atentia colectivului din care fac parte; de capacitatea de a face fata provocarilor depinde in mare masura evolutia lor ulterioara in cariera. Sunt apreciati dupa fapte, dar judecati dupa vorbe si atitudini. Viata profesionala agitata se rasfrange si asupra celei de familie. Ar fi bine sa se gandeasca inainte de a o sacrifica pe aceasta din urma. 
  • Cei nascuti in anul Iepurelui de Metal se pot confrunta cu adversitati ori concurenta acerba in plan profesional. Este insa momentul potrivit sa se distinga prin calitatile lor. Au multe oportunitati (cursuri, studii) sa isi sporeasca valoarea individuala. Totusi, stilul lor metodic si calculat are mai putine sanse sa fie apreciat acum, cand se pune accent pe capacitatea de adaptare la evenimente surpriza. Planul familial si personal este si el solicitant acum; nu prea exista liniste, iar problemele trebuie rezolvate din mers.
  • Cei nascuti in anul Iepurelui de Apa sunt in perioada in care au nevoie de indrumari si sprijin. Aceasta cu atat mai mult cu cat sunt atrasi de viata sociala, de gasca, in care modelele ce li se propun nu sunt intotdeauna cele mai potrivite.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti