Horoscop Gemeni 2016

 Horoscop Gemeni 2016 - Anul 2016 în ansamblu pentru zodia Gemenilor 

Pentru zodia Gemeni în 2016 influenta planetelor exterioare se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: familie, dragoste, căsătorie, carieră şi relaţiile cu prietenii.


Horoscop 2016 Gemeni - Gemenii au noroc în familie în prima jumătate a anului
Previziuni Gemeni 2016
Jupiter a intrat în zodia Fecioară în august 2015 şi în primele opt luni ale anului va rămâne în aceeaşi zodie. În horoscopul tău pentru acest an, Jupiter se va afla în continuare în Casa Familiei şi Casei. Această influenţă, probabil, te va ţine în continuare mai aproape de casă, de persoanele dragi şi de mediul tău familial. Jupiter te va încuraja să explorezi noi posibilități de dezvoltare şi îmbunătăţire. Pot să existe îmbunătăţiri în viaţa de familie, ai putea să te muţi într-o casă mai mare sau ai putea să începi un proiect de îmbunătățire a casei. În general, tranzitul lui Jupiter în Fecioară indică o fază din viaţa ta cu mai multă ordine în viaţa de familie. Este un tranzit excelent pe plan emoţional, pentru schimbul de sentimente cu ceilalți. Pe durata lui ai putea descoperi că atunci când acorzi mai multă atenţie sufletului şi nevoilor acestuia, te întâlneşti cu oportunităţi importante şi noroc. În primele opt luni ale anului norocul tău se va afla, în continuare, în preajma familiei tale, în apropierea casei. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Fecioară va fi între 7 ianuarie şi 9 mai 2016, când ar putea să-ţi fie de ajutor să consolidezi proiectele pe care le-ai început şi să faci ajustările necesare. 

Horoscop Gemeni 2016- Gemenii au noroc în dragoste în a doua parte a anului
În data de 9 septembrie 2016, Jupiter va începe să traverseze zodia Balanţei. Este o veste bună pentru zodia Gemeni, întrucât au trecut aproximativ douăsprezece ani de când Jupiter nu ţi-a mai ocupat segmentul din horoscop referitor la dragoste, creativitate, hobby-uri şi copii. În următoarele douăsprezece luni beneficiile vor veni prin copiii tăi, prin dragoste, sau atunci când îţi vei exprima creativitatea. Probabil vei observa şi o creştere a încrederii în tine. Pe perioada în care Jupiter a fost în Fecioară probabil te-ai simţit ca un peşte scos din apă, însă acum Jupiter fiind într-o zodie de aer, ca şi tine, te vei simţi în elementul tău şi vei putea să faci cu uşurinţă toate lucrurile care îţi sunt naturale şi îţi aduc fericirea. În a doua jumătate a anului un nou hobby sau o nouă distracţie ţi s-ar putea prezenta şi, în general, vei încerca să te bucuri de tot ceea ce viaţa îţi poate oferi mai bun. Este indicat să foloseşti aceste luni pentru proiecte creative şi, dacă este necesar, să înveţi noi modalităţi de a-ţi hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să-ţi consolidezi încrederea în sine şi să priveşti înainte cu optimism şi bucurie.

Horoscop 2016 Gemeni - Gemenii au dificultăţi în căsătorie şi relaţii în 2016
Saturn a intrat în zodia Săgetător pe data de 18 septembrie 2015 și va continua parcurgerea acestei zodii până în ziua de 19 decembrie 2017. În astrologie Săgetătorul guvernează zona din horoscopul tău care se referă la căsătorie, parteneriate şi relații, astfel încât, şi în 2016, te poţi aștepta ca în acest domeniu din viaţă să întâlneşti cu testele acestuia. Saturn completează un ciclu pe care l-a început la mijlocul anilor 1980 și cât timp se va afla pe tărâmul Săgetătorului va testa tot ceea ce ai învățat despre relaţii/căsătorie/parteneriate, în toţi aceşti ani. Saturn te va îndemna să te gândeşti serios la cum vrei să arate viitorul tău relaţional. Lecţiile pe care ţi le va aduce profesorul Saturn se vor aplica tuturor tipuri de relaţii, indiferent dacă este vorba de relaţii de muncă, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul de viaţă.

Şi în 2016 Saturn te va îndemna să-ţi concentrezi atenția asupra responsabilităților pe care le ai faţă de persoanele din viaţa ta cu care ai relaţii de unu - la - unu. De exemplu, unii Gemeni s-ar putea găsi în situaţia de a trebui să-şi asume responsabilităţi faţă de un părinte în vârstă, alţii poate faţă de un copil sau faţă de partenerul de viaţă. Ca şi nativ Gemeni ai calităţi care pot fi ca o "mană cerească" pentru ceilalţi, ştii instinctiv, din naştere, să comunici, să fii prietenos, să trăieşti viaţa din plin, să fii deschis la minte şi să profiţi de toate posibilităţile pe care viaţa ţi le oferă. Şi aceste trăsături de caracter ţi-ar putea uşura viaţa pe durata acestui tranzit dificil, conştient fiind, care sunt componentele vitale ale unei relaţii de succes pentru tine. Însă acum trebuie să devii conştient şi de nevoile tale fundamentale în relaţii. Relațiile construite pe un teren nesigur se pot nărui până la sfârşitul acestui an, iar relaţiile puternice, construite pe o bază solidă, pot deveni şi mai puternice. Chiar dacă va exista o presiune destul de mare ce va fi pusă de planeta realităţii, Saturn, vor exista, de asemenea, şi recompense pe măsură. În acest an Saturn va intra în mişcare retrogradă în perioada 25 martie-11 august 2016. În aceste luni este posibil să te confrunţi cu probleme relaţionale care au rămas nerezolvate din trecut şi să fii nevoit să le repari. Dacă în această perioadă vei simţi că trebuie să-ţi ceri scuze cuiva, aminteşte-ţi că iertarea începe, în primul rând, cu tine însuţi.

Horoscop Gemeni 2016 - Surprize din partea prietenilor
În 2016, Uranus îşi va continua tranzitul prin zodia Berbec, a unsprezecea casă solară din horoscopul Gemenilor, cea a relaţiilor de prietenie. Uranus va forma un aspect favorabil cu Soarele natal al Gemenilor, ceea ce înseamnă că te-ai putea întâlni cu nenumărate posibilităţi. Însă depinde de tine dacă vei reuşi să le sesizezi şi să profiţi de pe urma lor. Gemenii sunt îndemnaţi să socializeze cât mai mult, să se implice în grupuri, să meargă acolo unde îşi pot face noi cunoştinţe şi să devină cât mai activi în plan social. În 2016 ai putea avea multe surprize din partea prietenilor (plăcute dar şi mai puţin plăcute) şi vei fi răsplătit cu multe cunoştinţe şi prieteni noi. Unele dintre aceste persoane ţi-ar putea lămuri diferite chestiuni în mod surprinzător.

Horoscop 2016 Gemeni - Deziluzii în carieră
Neptun îşi va continua şi el călătoria prin zodia Peşti, şi va influenţa în continuare a zecea casă din horoscopul Gemenilor, cea a carierei. Efectul acestei planete se poate manifesta fie într-unul din două moduri, fie chiar în amândouă: deziluzie sau inspiraţie. Este posibil ca influenţa neptuniană să te stimuleze să porneşti în urmărirea nu a unui ideal realist, ci a unei mine de aur. S-ar putea să ţi se pară că eşti susţinut de colegi, şef, dar de fapt ei să nu facă altceva decât să te înşele sau să îţi submineze poziţia. Inspiraţia de a te ridica deasupra mulţimii este cel mai bun rezultat posibil pe care îl poate aduce acest tranzit. Gemenii sunt invitaţi să-şi urmeze intuiţia în carieră, dar să nu uite să-şi menţină activă şi latura realistă şi pragmatică. În felul acesta vor reuşi să se ferească de deziluzii în carieră.

Horoscop Gemeni 2016 - Schimbări profunde financiare
În 2016, va trebui să fii extrem de precaut în privinţa chestiunilor financiare şi să încerci să eviţi împrumuturile şi alte angajamente majore legate de contractarea unor credite. Pluton se va afla în continuare în Capricorn şi este nevoie să dai dovadă de mai multă precauţie. De exemplu, să-ţi verifici periodic contul şi să ai grijă, de asemenea, ca proprietăţile tale să fie asigurate. În ciuda laturii negative pe care o presupune această configuraţie planetară, anul 2016 poate fi un an propice pentru ca să-ţi stabileşti un buget şi să-ţi achiţi datoriile, sau să-ţi face planuri de pensionare, chiar dacă poate momentul acesta este încă departe în viitor.Horoscop 2016 Gemeni pentru toate domeniile

Gemeni
Horoscop Gemeni 2016
horoscop-dragoste
Horoscop Gemeni Dragoste 2016 
Horoscop Gemeni Sanatate 2016
horoscop-cariera
Horoscop Gemeni Bani 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti