Horoscop Gemeni Martie 2016

Dragoste

Ceva se intampla in inima ta, pentru ca ai trairi pe care nu le cunosteai, pentru ca nu ai mai trecut poate niciodata prin asa ceva. Priveste atent la toate avertismentele pe care le primesti pe diverse cai, pentru ca sunt semnale subtile ca ceva urmeaza sa se intample cu tine! Poate iei o decizie radicala impreuna cu partenerul de viata sau, daca inca nu e cineva drag langa, tine, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a-ti intalni jumatatea. Relatiile care incep acum poarta amprenta predestinarii si te vor influenta major tot anul, chiar daca se vor construi lent in timp. Trebuie sa ai rabdare, merita sa investesti energie si timp in iubirea care incepe acum, pentru ca nu e una oarecare. 

Profesie

Muncesti cu placere la serviciu, pentru ca rezultatele eforturilor tale se vad, sunt palpabile, ba au si o componenta materiala foarte clara. Cand esti motivat sa te implici intr-un proiect promitator pentru a primi la final o rasplata, e normal sa dai tot ce ai mai bun din tine, pentru ca esti constient ca rezultatele depind de energia investita. Esti mandr de ceea ce realizezi luna aceasta si simti nevoia sa arati lumii ceea ce iese din mainile tale. Posibil sa te ocupi de sarcini care necesita si un oarecare efort fizic, pe langa cel mental, cladind ceva palpabil, care se vede.

Bani

Banii sunt legati de institutii importante, ca si cum urmeaza sa-i primesti de la banci, de la posta, de la serviciu, de la asigurari, fiind un drept banesc ce ti se cuvine in urma unei munci prestate. Pe de alta parte, poate fi o luna buna sa inchei un contract profitabil, chiar daca urmarile sale se vor vedea peste cateva saptamani. Te bate gandul sa faci un credit bancar pentru a-ti rezolva unele probleme importante, dar nu te aventura spre prima oferta. Informeaza-te atent cu privire la conditii si clauze!

Sanatate

Nu e o luna prea buna din punctul de vedere al sanatatii. Treci prin cateva momente critice, fiind urmari ale unor tratamente mai vechi sau revenirea unei boli cu care te-ai mai confruntat si inainte, dar pe care ori ai neglijat-o, ori ai tratat-o incorect. Esti ingrijorat pentru sanatatea ta, dar parca nu ai curaj sa mergi la medic sau sa iei vreo decizie pentru binele tau. 

Special pentru mame - Te preocupa mult viitorul celui mic, de aceea poti lua acum niste decizii cu impact pe termen lung, pentru ca vrei sa fii sigura ca acest copil va avea o viata cu tot ce-i trebuie. Chiar daca alegerile tale de acum nu au nicio influenta asupra copilului la aceasta varsta, investesti multa pasiune in pregatirea terenului de acum incolo. Poate deja alegi scoala pe care s-o urmeze, cand el are abia cativa anisori! Nu exagera, conteaza mai mult ce-i oferi acum, decat ceea ce planifici pentru viitorul indepartat!

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti