Horoscop Gemeni Ianuarie 201

Planeta care va guverneaza este instalata in zona castigurilor si a averii. Este normal, de aceea, sa va intereseze, inca din prima luna a anului, modalitati noi poate de a castiga mai multi bani, dar si de a avea colaborari mult mai constructive. De aceea, e bine sa va uitati foarte bine la partenerii sau asociatii si colaboratorii vostri pentru ca, pe de o parte, e bine sa preveniti eventuale scurgeri financiare, dar pe de alta parte, e bine sa va sustineti mai mult colaboratorii. 

Conjunctia Mercur-Pluto intre 10 si 20 Ianuarie vorbeste de spirit de convingere, o foarte buna observare a calitatilor, dar si defectelor celor din preajma voastra, un discurs motivational pe care-l puteti avea vis-a-vis de o persoana importanta pe care trebuie sa stimulati, sa dati tot ceea ce este mai bun sau sa atrageti atentia asupra unor castiguri comune. Este un pasaj 10-20 Ianuarie in care foarte important este sa stiti cum sa motivati pentru munca oamenii de care vreti sa va folositi in aceasta luna si asta inseamna sa-i cointeresati, sa atrageti atentia asupra unor castiguri comune, sa subliniati calitatile profesionale ale acestor persoane sau trasaturile lor morale pe care va sprijiniti pentru a colabora. 

Nu e vorba insa numai de zona profesionala, ci si de zona familiala pentru ca pentru anumite planuri si proiecte ale voastre este nevoie de consens familial, mai ales ca aceasta luna poate sa aduca o prosperitate patrimoniala prin achizitionarea unui bun foarte costisitor si aveti nevoie atunci de bugetul familiei si de participarea celorlalti membri sau pentru planuri legate de confortul habitual si, de asemenea, aveti nevoie de intelegerea cu toti membrii familiei. Pentru acest lucru trebuie sa stiti sa pledati, sa fiti convingatori si, de asemenea, sa prezentati micul castig pe care fiecare il poate avea din sustinerea planurilor voastre. 

Un aspect de asemenea foarte valoros este conjunctia Venus-Neptun, puternica mai ales in primele 20 de zile ale lunii Ianuarie ce vorbeste de relatii foarte bune sociale, publice, o imagine publica foarte buna ce inspira credibilitate, dar si gratie, frumusete poate cu ocazia unor evenimente la care participati sa faceti impresie. Si prin tinuta este extrem de importanta eticheta, dar si frumusetea sufleteasca. Cu cat sunteti mai ingaduitori, mai iertatori, mai toleranti, mai zambitori, mai senini, cu cat pareti sa fiti deasupra lucrurilor marunte si meschine ale vietii, cu atat impresionati mai mult, in special persoane in varsta, cu experienta de viata sau persoane care au o anumita noblete si raspund, de asemenea, la prestanta foarte bine.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti