Horoscop Gemeni Februarie 2016

O luna destul de complicata cu doua planete retrograde: Marte in Fecioara, ce va vizeaza direct, si apoi Saturn retrograd in Sagetator. Marte in Fecioara retrogradeaza in zona caminului, dar si a sigurantei personale si a stabilitatii in viata personala. Aici este vorba de casa, de relatii, de confort, dar si de sanatate, de liniste si de multumire sufleteasca. Este un aspect pretentios pentru foarte multi dintre voi pentru ca va cere sa fiti extrem de constienti de resursele si de posibilitatile voastre fizice in primul rand, inainte de a va angaja intr-o actiune sau inainte de a stabili daca mai continuati unele activitati sau nu. Trebuie sa stiti exact pe cata energie va puteti baza, daca sunteti in stare sa duceti la bun sfarsit un proces in sensul de activitate sau nu si este foarte posibil ca multi dintre voi sa se retraga. 

De altfel Marte retrograd in Fecioara este o pozitie care slabeste fortele si vi se recomanda mai mutla liniste, mai mult calm, mai buna ingrijire corporala, mai multa atentie pentru sanatate, un somn mai bun, mai multe momente de repaos. Este indicat sa stiti sa vi le acordati unii dintre voi pentru ca aveti o problema de sanatate si vi se atrage atentia in acest sens. Altii, nu trebuie sa fiti bolnavi pentru a intelege ca este un moment in care trebuie sa va adunati fortele, sa va pregatiti pentru saltul urmator, sa va incarcati bateriile si sa fiti un pic mai atenti cu modul in care va ingrijiti in mod curent. Insa, pentru multi dintre voi, Marte retrograd poate rascoli niste probleme de sanatate cu scopul, desigur, ca macar de data aceasta sa le dati o atentie mult mai mare. 

Indiferent care sunt zonele sensibile in corpul vostru, nu prea puteti sa treceti peste ele, pentru ca Marte retrogradeaza pana pe 13 Aprilie, deci nu este vorba numai de luna Februarie, ci de o perioada mai lunga in care tot primiti aceste avertizari sau semnale din corpul vostru si nu puteti merge mai departe decat daca, de data aceasta, luati in serios masuri mai ample si mai profunde de corectare a sanatatii. Insa, pentru cei care au probleme cu persoanele din familie, care nu s-au inteles foarte bine cu membri ai familiei, care nu au discutat sincer despre problemele lor, Marte retrograd aduce un soi de tensiune, chiar daca nu isca discutii si certuri pentru ca se pare ca aceasta pozitie astrala nu apreciaza astfel de actiuni, dar care acumuleaza o incarcatura energetica negativa ce va izbucni probabil din 13 Aprilie incolo, cand Marte nu va mai fi retrograd si se va abtine mai putin. 

De aceea, e bine sa incercati sa urmariti in aceasta luna ce se intampla cu cei din casa si ce-i deranjeaza la voi, cand riscati sa-i sacaiti, sa-i plictisiti, sa-i obositi sau sa-i iritati si sa evitati pe cat posibil acele gesturi pe care le faceti sau cuvintele pe care le adresati. Pentru ca o solutie adevarata nu se bazeaza doar pe abtinere, deci pe intelegere, incercati sa reflectati la cauzele supararile celor din jur. Sigur ca nu sunt cuvintele voastre, ci felul in care ei le resimt pentru ca acele cuvinte le pot auzi si de la alte persoane si probabil ca au aceeasi reactie. Deci este vorba de o anumita sensibilitate pe care voi nu stiti sa o menajati poate pentru ca nu vreti sau n-ati sesizat-o sau poate considerati ca in felul acesta reusiti sa corectati si sa educati mai bine, dar poate nu functioneaza intotdeauna. 

Rostul lui Marte retrograd in zona caminului si a familiei este sa va faca mai sensibili in privinta oamenilor alaturi de care traiti pentru a evita acele gesturi care irita si din cauza acestora voi sa fiti nevoiti sa va ascundeti sau sa va reprimati cuvintele, pornirile, opiniile si nu ar avea nici un sens. Talcul unor aspecte tensionate este altul si nu acela de a ne complexa sau de a ne inchide sau de a renunta la comunicare, ci de a o face mai sensibila si mai inteligenta. 

Un alt aspect valoros este retrogradarea lui Saturn chiar in zona iubirii, o iubire mai inteleapta mai ales in relatia cu copiii vostri, o retrogradare pe luna Februarie extrem de inspirata si foarte bine sustinuta de Neptun ceea ce inseamna ca, mai ales in prima jumatate a lunii si in jurul mijlocului lunii, aveti sansa sa intelegeti in mod profund felul in care puteti sa contribuiti benefic la atmosfera de familie, echipa familiala si mai ales, parintii Gemeni pot intelege cum sa-si ghideze si sa-si sustina cel mai bine copiii. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti