Horoscop Gemeni 2016 Cariera

Horoscop Cariera Gemeni 2016 - Perspectivele Gemenilor in plan profesional

Se anunţa un an încărcat cu evenimente în planul serviciului şi carierei. Din octombrie 2012 Saturn şi-a început călătoria prin Casa serviciului tău şi sunt şanse mari ca lucrurile să nu mai decurgă atât de uşor ca în anii precedenţi. Tranzitul ar putea fi însoţit de frământări, stres la locul de muncă, responsabilităţi suplimentare, senzaţie de blocaj şi plafonare într-un serviciu de care nu poţi să scapi (din lipsă de alte opţiuni), piedici în găsirea unui loc de muncă sau relaţionare greoaie cu colegii de muncă. În special în perioada 2 martie-20 iulie 2016, cand Saturn va fi retrograd, este posibil să te simţi nesatisfăcut de slujba ta, de condiţiile de muncă, să te bată chiar gândul să renunţi la tot, fără să-ţi mai pese de eforturile pe care le-ai făcut până acum sau de responsabilităţile pe care le ai.

Ceea ce ar trebui să reţii este ca si anul 2016 va fi un an al maturizării tale în plan profesional, iar reuşitele vor veni doar atunci când nu vei mai fugi de asumarea responsabilităţii şi vei da dovadă de seriozitate. In acest an este putin probabil să ai parte de prea multă înţelegere din partea şefului sau de prea mult sprijin din partea colegilor de serviciu. Anul acesta pur şi simplu ţi se arată realitatea aşa cum este, în ceea ce priveşte locul tău de muncă şi atitudinea pe care o ai faţă de muncă, cu lucrurile bune şi mai puţin bune. Saturn te va ajuta să conştientizezi cât de serios eşti în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, cât de productiv şi de eficient eşti sau cât de muncitor eşti. Şi, spre deosebire de alţi ani, nu vei mai putea scăpa fără să te pui serios pe treabă şi fără să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile şi cunoştinţele care îţi sunt necesare pentru progresul profesional.

Pe partea pozitivă, Saturn îţi poate întinde o mână de ajutor ca să consolidezi lucrurile, ca eforturile pe care le-ai depus anterior să se soldeze cu rezultate concrete, vizibile, stabile. Cresc şansele de a găsi un loc de muncă stabil, în care să simţi că ai prins rădăcini şi care să-ţi ofere o siguranţă pentru ziua de mâine. Chiar dacă este nevoie să faci mai multe eforturi, răbdarea îţi poate fi răsplătită cu un loc călduţ, care sa nu-ti ofere prea multe surprize neaşteptate.

Însă nu ar trebui să uităm că din februarie 2012 Neptun ţi-a intrat în zona carierei. Din acest motiv, ar putea fi destul de dificil pentru tine să priveşti realitatea aşa cum este. Eşti mai tentat să-ţi faci vise, iluzii, idealuri inalte, sau să te amăgeşti. Nu este nimic rău în a visa departe, însă încearcă să fii atent la ce este posibil şi incearca să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă ca să le materializezi. Nu este suficient să visezi frumos, trebuie să-ţi şi fixezi ţeluri tangibile, care îţi sunt potrivite. Ai putea avea tendinta, de exemplu, sa te lasi purtat de imaginaţie pentru găsirea unui post nou, fără să iei deloc în calcul datele practice (pregătirea pe care o ai, experienţa, etc), să vezi şi să auzi doar ceea ce tu vrei, să-ţi faci mii de iluzii. Problema este că eşti destul de confuz, îţi vine greu să-ţi stabileşti o direcţie clară şi să te concentrezi asupra unui singur lucru. Natura ta duală te face ca în cariera astazi să te axezi pe ceva, iar mâine pe cu totul altceva. Sau, s-ar putea ca toate opţiunile să ţi se pară bune, când, în realitate, de fapt nu ai o perspectivă clară asupra lucrurilor.

Pe partea pozitivă, principalul aspect constă în faptul că ţi se oferă posibilitatea de a-ţi utiliza imaginaţia şi creativitatea la locul de muncă. De asemenea, compasiunea te-ar putea împinge spre opere de caritate, spre muncă voluntară, fără să aştepţi nimic în schimb. Însă ar fi înţelept să-ţi dezvolţi simţul; discernământului, pentru eşti mai uşor de înşelat (în special de către persoanele cu funcţii, cum ar fi şeful tău) şi te-ai putea trezi că ţi-ai investit energia, timpul, talentul sau banii, acolo unde nu trebuia, sau le-ai oferit cui nu merita.

Horoscop 2016 Gemeni pentru toate domeniile

Gemeni
Horoscop Gemeni 2016
horoscop-dragoste
Horoscop Gemeni 2016 Dragoste 
horoscop-bani
Horoscop Gemeni 2016 Bani
horoscop-cariera
Horoscop Gemeni 2016 Cariera