Horoscop Gemeni 2016 Cariera

Horoscop Cariera Gemeni 2016 - Perspectivele Gemenilor in plan profesional

Cariera a devenit pentru tine, incă din 2012, unul din telurile tale cele mai importante si ai vise mari cu privire la viitor. In februarie 2012 a intrat aici, pentru multi ani de zile, planeta Neptun, o planetă care poartă amprenta protectoare divină, semn că toate evenimentele care vor urma de acum inainte in viata ta socio-profesională sunt dictate de sus. Bune sau rele, toate provocările anilor care vor urma au rolul de a te invăta ce e bine, ce ti-e dat, ce ti se potriveste, care iti sunt limitele, deci esti stimulat să-ti stabilesti idealuri dintre cele mai inalte, dar să faci tot ce-ti stă in putintă să le si materializezi. Nu ajunge doar să visezi frumos si să lasi imaginatia să te impingă inainte, ci să iti alegi teluri tangibile, compatibile cu puterile tale!

Multi Gemeni își vor găsi adevărata vocație, și ai la dispoziție vreo 10 ani de acum înainte să culegi roadele eforturilor tale! Cu Neptun în zona carierei, vei visa dintr-o dată mai mult ca oricând, dar tot Neptun va fi vinovat și de unele din cele mai severe decepții, pentru că vor exista suficiente lecții de viată în care vei fi tras înapoi cu picioarele pe pământ în cazul în care ai fugit după himere. Unii vor descoperi acum că altceva au visat toată viata, că alta e profesia care ii implineste sufleteste, si au toate sansele să schimbe macazul major ca să-si vadă visul cu ochii. Poate multi Gemeni au visat să imbrătiseze cariere artistice sau spirituale, dar societatea nu le-a permis. Poate altii au făcut o facultate sub presiunea familiei, dar fără nicio tragere de inimă. Ei bine, in 2016 si in anii ce vor urma va conta mai mult ce-ti spune sufletul si nu ce-ti dictează societatea in care trăiesti. Dacă ai abandonat cândva un vis ca să nu-i dezamăgești pe alții, acum e timpul să redescoperi ceea ce te încarcă sufletește pe tine și să încerci să-ți recâștigi visul! 

Din acest motiv, ar putea fi destul de dificil pentru tine să priveşti realitatea aşa cum este. Eşti mai tentat să-ţi faci vise, iluzii, idealuri inalte, sau să te amăgeşti. Nu este nimic rău în a visa departe, însă încearcă să fii atent la ce este posibil şi incearca să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă ca să le materializezi. Nu este suficient să visezi frumos, trebuie să-ţi şi fixezi ţeluri tangibile, care îţi sunt potrivite. Ai putea avea tendinta, de exemplu, sa te lasi purtat de imaginaţie pentru găsirea unui post nou, fără să iei deloc în calcul datele practice (pregătirea pe care o ai, experienţa, etc), să vezi şi să auzi doar ceea ce tu vrei, să-ţi faci mii de iluzii. Problema este că eşti destul de confuz, îţi vine greu să-ţi stabileşti o direcţie clară şi să te concentrezi asupra unui singur lucru. Natura ta duală te face ca în cariera astăzi să te axezi pe ceva, iar mâine pe cu totul altceva. Sau, s-ar putea ca toate opțiunile să ți se pară bune, când, în realitate, de fapt nu ai o perspectivă clară asupra lucrurilor.

Pe partea pozitivă, principalul aspect constă în faptul că ţi se oferă posibilitatea de a-ţi utiliza imaginaţia şi creativitatea la locul de muncă. De asemenea, compasiunea te-ar putea împinge spre opere de caritate, spre muncă voluntară, fără să aştepţi nimic în schimb. Însă ar fi înțelept să-ți dezvolți simțul discernământului, pentru ești mai ușor de înșelat (în special de către persoanele cu funcții, cum ar fi șeful tău) și te-ai putea trezi că ţi-ai investit energia, timpul, talentul sau banii, acolo unde nu trebuia, sau le-ai oferit cui nu merita.

Horoscop Gemeni Bani 2016

Trebuie să acorzi o mare grijă banilor, mai ales pe cei pe care ii obtii din alte surse decât salariul lunar. Speculatiile sunt riscante, investitiile ce au la bază imprumuturi sau finantări din alte directii trebuie tinute sub control sever, deci nu te aventura spre alte si alte credite de durată! Dacă te indatorezi si mai mult, desi ai deja un bagaj greu de datorii acumulate inainte, riscul de a fi coplesit de ele e mare. 

Finalul de an este chiar riscant pentru banii pe care ii obții cu mari eforturi, deci încearcă să fii extrem de prudent și să nu te întinzi mai mult decât ți-e plapuma. Un abuz sau o decizie pripită pot lăsa acum urme dintre cele mai severe. Si asa resimți de ceva vreme trecerea lui Pluton prin Capricorn destul de apăsător, ca pe o povară peste banii tăi, deci nu te băga singur în alte proiecte riscante! 

Situatia financiară se poate aseza pe un teren mai calm prin vară, dar nu uita că toate deciziile de ordin financiar al acestui an trebuie să aibă la bază aceste cuvinte-cheie: prudentă, limitare, economie, intelepciune, ratiune si răbdare. Banii se adună greu, dar într-un moment de impulsivitate ai putea da totul pe o carte și tot tu vei suporta după aceea consecințele!Horoscop 2016 Gemeni pentru toate domeniile

Gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
horoscop-dragoste
Horoscop Gemeni Dragoste 2016 
Horoscop Gemeni 2016 Sanatate
horoscop-cariera
Horoscop Gemeni Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti