Horoscop Gemeni azi - Horoscop Zilnic Gemeni - Horoscopul Zile

Caracteristici zodia Gemeni (22 mai-21 iunie)

Zodia Gemeni este prima zodie guvernată de un simbol uman, zodiile dinaintea acestuia (Berbec şi Taur) fiind simbolizate de către un animal. Gemenii fiind semnul care guvernează comunicarea şi procesul gândirii, simbolul este că raţiunea şi gândirea separă omul de fiară. Fiind guvernat de planeta Mercur, planeta gândirii, nativul Geamăn trăieşte în lumea ideilor şi are o multitudine de interese.

Gemenii pot fi destul de isteţi şi de jucăuşi iar ideile lor sunt de multe ori exprimate cu mult simţ al umorului. Din cauza activităţii mentale excesive sistemul lor nervos este foarte solicitat. Renumita pentru versatilitatea sa şi adaptabilitatea la noi idei, această zodie este mereu în mişcare şi pare întotdeauna pe picior de plecare. Gemenii par să cunoască pe toată lumea, fiind foarte sociabili şi deschişi spre a cunoaşte cât mai mulţi oameni.

Totuşi, stabilirea unor relaţii profunde nu este punctul lor forte şi drept urmare pot avea dificultăţi în menţinerea unui singur partener în relaţiile de dragoste. Îi este destul de greu de a rămâne fixat într-un loc, pentru el fiind cel mai important să aibă libertate de mişcare şi un stil de viaţă lejer, fără constrângeri şi prea multe responsabilităţi. De asemenea, se plictiseşte foarte repede. În schimb, este foarte adaptabil şi flexibil - o combinaţie ideală pentru a evolua pe scena socială, unde este bine văzut. Totuşi, în alte domenii, cum ar fi de pildă cariera, perseverenţa este de multe ori esenţială în drumul către succes. De aceea, este bine că Gemenii să înveţe să finalizeze proiectele importante înainte de a începe altele noi, ceea ce în final va reduce stresul şi va îmbunătăţi potenţialul de succes. "Eu gândesc", spune Geamănul, jonglând cu şase idei deodată.
 • Cuvinte cheie zodia Gemeni: comunicativ, flexibil, adaptabil, versatil, mobil, plin de viaţă, isteţ, neliniştit, agitat, nervos, sociabil, superficial, expresiv, distractiv, schimbător, curios, spirit tânăr, intelectual, dual, nerăbdător.
 • Zodia Gemeni guvernează: braţele, umerii
 • Verbul zodiei Gemeni: Eu gândesc, eu ştiu
 • Dualitate: semn masculin (Yang)
 • Element: aer
 • Semn mutabil
 • Planeta guvernatoare: Mercur
 • Zodia opusă: Săgetător
 • Casa astrologică: Casa a 3-a (Casa Comunicării)
 • Gemenii sunt cel mai compatibili cu zodiile: Berbec, Leu, Balanţă şi Vărsător.
 • Gemenii sunt incompatibili cu zodiile: Fecioară şi Peşti.
 • Persoane faimoase născute în zodia Gemeni: Bob Dylan, Clint Eastwood, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Johnny Depp, Prince, Donald Trump, Meryl Streep, Justin Long

Horoscop 2016 Gemeni pentru toate domeniile

Gemeni
Horoscop Gemeni 2016
dragoste
Horoscop Gemeni 2013 Dragoste 
bani
Horoscop Gemeni 2016 Bani
cariera
Horoscop Gemeni 2016 Cariera

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti