Horoscop Gemeni August 2016

Planeta care va guverneaza retrogradeaza. Asta este unul din evenimentele cele mai importante ale acestei luni, cu care au de luptat toate zodiile. Intre 2 si 8 august retrogradarea se produce in Fecioara, in zona caminului, casei sau a sigurantei personale si a increderii in propriile forte. 

Este o retrogradare din care aveti multe de invatat. In primul rand, va priviti pe voi insiva, resursele voastre, pe ce va sprijiniti in aceasta viata si trebuie sa faceti o lista cu acele elemente de sprijin, care trebuie verificate daca mai exista, daca voi mai aveti nevoie de ele, daca sunt intr-adevar atat de solide pe cat se anunta. 

Mercur retrograd poate da, intre 2 si 8 august, o scurta perioada in care nevoia de spatiu si de libertate este mai mare. Poate sunteti agitati, nerabdatori, nu va gasiti locul. In tot cazul, este destul de multa agitatie in prima parte a lunii. Dupa 9 august si pana pe 26 august Mercur intra in zona comunicarii si multi dintre voi s-ar putea sa reia in discutie proiecte legate de un curs, o scoala la care merita sa participati. 

Este nevoie, cu Mercur retrograd, de o reconsiderare a cunostintelor voastre sau de o valorificare mai serioasa, mai pragmatica a informatiilor pe care le-ati acumulat prin educatie dar si a diplomelor pe care le-ati obtinut si care poate zac, acolo, intr-un sertar. 

Pe de alta parte, Leul in harta voastra vorbeste si de abilitati, de inzestrari, de capacitati si Mercur retrograd se intoarce in Leu pentru a va ajuta sa analizati abilitatile voastre si sa vedeti daca reusiti sa vi le puneti la treaba asa cum cer vremurile noastre. 

Pe de alta parte, intre 9 si 26 august calatoriile aduc tot felul de surprize. Calatoriile care au fost suspendate se pot relua iar contactele cu alte persoane au loc in alti termeni decat cei prognozati. Se pare ca acolo unde nu aveati sperante sa va intelegeti cu o anumita persoana sau sa stabiliti un parteneriat constructiv si coerent, iata ca Mercur retrograd aduce elemente de sprijin, lamuriri, clarificari, reinterpretarea unor date, a unui contract sau inlocuirea unei persoane la timp astfel incat treaba sa poata merge mai departe. 

Marte intra in Rac intre 3 august si 19 septembrie. Ocupa zona banilor, bani pentru care va luptati incepand din aceasta luna. Pentru a fi seriosi in aceasta lupta trebuie sa fiti siguri de cunostintele voastre, de ce aveti de dat, sa demonstrati abilitatile voastre iar dupa ce obtineti rezultate puteti sa cereti un onorariu mai mare, pentru ca Marte in Rac este zgarcit dar si lacom, in acelasi timp. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti