Femeia Varsator

Femeia Vărsător - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Femeia Vărsător are în comportamentul ei ceva din felul de viaţă al călugăriţelor catolice. Exactitate, precizie, rigoare în viaţa de fiecare zi, dar şi în viaţa intimă. Este foarte posibil însă ca femeia Vărsător să dovedească reale aptitudini pentru o viaţă spirituală bogată şi pentru angajament social plenar. 

Din rândul acestor femei se recrutează cu succes asistentele sociale, voluntarele pentru misiuni umanitare, angajatele în domeniul medical. Adeptă a principiului "curăţenie şi sănătate", femeia Vărsător va aduce critici aspre celor care nu se conformează acestui principiu şi mai ales femeilor. A întemeia o relaţie de dragoste cu o femeie Vărsător nu este prea greu şi nici nu este greu de continuat această relaţie. Cu o singură condiţie - să nu predomine în relaţia aceasta dorinţa intensă pentru dragoste fizică. Atunci când e vorba despre așa ceva, femeia Vărsător se va pregăti foarte mult privind curăţenia, ambianţa şi mai ales în ceea ce priveşte îmbrăcămintea ei care va fi lejeră şi incitantă. 

E limpede însă că în dragoste nu imaginează prea mult şi nu dă dovadă de spontaneitate. Dar toate acestea nu înseamnă că este frigidă şi că nu ţine, chiar mult, la bărbatul iubit. În relaţia de dragoste, este ascultătoare, rareori va pune probleme partenerului. În viaţa sexuală, dar mai ales în viaţa de zi cu zi este foarte grijulie cu iubitul ei, aşa încât acesta nu va avea ce să-i reproşeze. 

Femeia Vărsător este uşor de mulţumit şi nu-i va reproşa bărbatului ei lipsa de vigoare. Cât este, atâta este şi nimic mai mult, iar dacă astăzi e puţin, mâine ar putea fi mai mult. Nu-i stă în fire să-şi trădeze iubitul sau soţul. Pentru ea vor exista întotdeauna lucruri care se fac şi lucruri care nu se fac. 

Nu are prejudecăţi în alegerea bărbatului iubit. N-o interesează religia bărbatului, culoarea pielii ori situaţia lui materială. Îi plac bărbaţii care o tratează cu delicateţe şi numai aşa poate surprinde, uneori, din punct de vedere sexual. 

Femeia Vărsător este cunoscută şi ca o bună tovarăşă de viaţă. Ea va avea ce discuta toată viaţa cu iubitul sau cu bărbatul ei. Vorbele unui asemenea cuplu nu se vor epuiza niciodată. Femeia Vărsător face în aşa fel încât întotdeauna va avea ce să-i spună partenerului ei. Sentimentele ei vor fi întotdeauna bine armonizate şi niciodată nu va intra în conflict cu ea însăşi, dar nici cu cei din jur. 

Foarte reuşită este o relaţie de viaţă dintre femeia Vărsător şi bărbatul Berbec. Bărbatul Taur nu i se va potrivi niciodată, iar dacă va încerca o asemenea relaţie, va risca foarte mult. I se mai potrivesc bărbaţii Gemeni, Balanţă, Leii, Săgetătorii, Berbecul mai ales. Femeia Vărsător este excelentă pentru un bărbat care vrea să se dedice carierei, dar vrea să aibă totodată şi o familie liniştită, armonioasă. Zone erogene: gambele îndeosebi; picioarele, în general.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti