Femeia Taur

Femeia Taur - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Femeia Taur pare drept "cea mai clară imagine a frigidităţii absolute". Ea nu poate fi nici convinsă, sedusă sau luată prin surprindere, fiindcă singurul rezultat pozitiv este obţinut numai atunci când ea este cea care alege. Este într-adevăr încăpăţânată şi insistentă, dar şi bună parteneră în desfăşurătorul sexual. 

Se pricepe să fie tandră şi are un mare avantaj faţă de multe alte femei: se aprinde rapid. Totodată caută pentru ea ce-i convine. Dacă bărbatul nu o mulţumeşte, nu va rămâne cu el, ci va căuta până va găsi partenerul potrivit. Din acest punct de vedere e limpede - nu se împiedică de sentimente şi nu are resentimente. E practică, iar cu partenerii care nu i s-au potrivit rămâne de obicei prietenă, dar atât şi nimic mai mult. Fireşte că îi place ca lucrurile să evolueze cu încetul, să nu fie bruscată, să nu fie agresată nici măcar de bărbatul care-i convine. 

Este capricioasă şi poate umbla cu mai mulţi bărbaţi, socotind că este fidelă fiecăruia în parte. Este geloasă adesea şi încă la modul excesiv. Uneori nu are o părere prea bună despre bărbaţii cu care face dragoste. Şi nici scrupule faţă de bărbaţi nu are, mai ales când e silită de împrejurări să facă dragoste. Amorul trebuie să se întâmple atunci când vrea ea şi cu cine vrea ea. Dacă nu e aşa, devine într-adevăr total rece şi necooperantă, o adevărată femeie impasibilă. Dar dacă totul e pe vrerea ei, atunci îşi poate duce partenerul în extaz şi poate ajunge ea însăşi pe tărâmul magic al plăcerilor supreme. 

Cu omul ales de ea şi potrivit ei poate face dragoste neînchipuit de mult, bine ambalată în tot ce presupune dragoste între doi oameni moderni, de la lenjerie până la afrodisiace şi adjuvante de profil. Bărbatul ei trebuie să-i dovedească dragostea în permanenţă, altfel sufletul i se usucă precum o plantă pe secetă. Femeia 

Taur este mândră, dăruită relaţiei în care se află, muncitoare. Are multă personalitate şi îşi poate face lesne prieteni, dar şi-i poate schimba la fel de uşor. Are multă energie şi ştie să lupte cu viaţa, încercând să ciugulească din viaţă tot ce e mai bun. 

Concluzia ultimă este că femeia Taur oferă dragoste pentru a primi dragoste, ea fiind mulţumită numai şi numai în asemenea condiţii de perfectă reciprocitate. Patru zodii îi sunt compatibile: la superlativ Fecioara şi Capricornul, acceptabil Scorpionul, Racii şi Peştii. Zone erogene: gâtul.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti