Femeia Scorpion

Femeia Scorpion - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Un om cu judecată mai puţină, cu mentalităţi învechite sau fără experienţă în relaţia cu femeile poate lesne considera pe femeia Scorpion drept "o nebună" în ceea ce priveşte apriga ei dorinţă sexuală. Adevărat însă, femeia Scorpion poate descumpăni chiar şi bărbaţi cu îndemânare în asemenea relaţii. Dezorientarea este însă numai pe moment, deoarece acel bărbat va putea descoperi, împreună cu femeia sa Scorpion, paradisul. Totuşi, femeia Scorpion nu trebuie să îngrijoreze pe nimeni, ea este perfect sănătoasă din punct de vedere sexual. 

Această zeiţă a iubirii surprinde prin capacitatea ei de a purta mereu-mereu, pe faţa şi pe sufletul ei, nu o mască, ci mai multe măşti. Femeia Scorpion este un monument de secrete. Misterul pare a fi felul ei de-a fi, dar acest nesfârşit mister are o explicaţie simplă. Femeia Scorpion e din neamul marilor cuceritori - nu neapărat în dragoste, ci în viaţă, în toată complexitatea şi asprimea vieţii. Femeia Scorpion nu va rătăci niciodată prin viaţă. Ea va şti întotdeauna ce vrea şi va izbândi negreşit. 

Femeii Scorpion îi place foarte mult să fie în preajma bărbatului. Unele femei Scorpion merg foarte departe cu devoţiunea faţă de bărbatul lor, găsindu-şi sensul în a-l îngriji, a-i fi amantă, prietenă şi confidentă. Nimic din ce are şi din ce face bărbatul nu o va speria pe femeia Scorpion. Asta deoarece ea îi este fidelă, i se dăruieşte şi face maximum posibil pentru el. 

Femeia Scorpion este mândră de corpul ei. Îl îngrijeşte şi-l pune în evidenţă. Şi nu numai din pornirile ei egoiste, de femeie, ci şi din prea marele ei drag de bărbatul pe care-l are aproape. Din aceste motive, li se recomandă bărbaţilor care au relaţii cu femeile Scorpion să facă tot posibilul şi să le ia foarte în serios în tot ce fac. Femeile Scorpion au nevoie de tandreţe, de multă tandreţe. Se spune că ele vor răsplăti cu vârf şi îndesat afectivitatea bărbatului. 

Mânată de spiritul ei de dreptate, femeia Scorpion poate fi geloasă, poate fi posesivă, considerând că bărbatul ei este bunul ei cel mai de preţ şi, deci, nimeni nu are dreptul să atenteze la acest bun. Simbol al dăruirii în iubire, femeia Scorpion îşi va putea găsi perechea printre bărbaţii din zodia Racului, a Peştilor, a Berbecului. 

Cu stăpânirea ei de sine, cu sângele ei rece, cu spiritul ei justiţiar, femeia Scorpion se poate apropia afectiv şi de cei care au deasupra lor constelaţiile Taurului, ale Fecioarei sau ale Capricornului. Zone erogene: îndeosebi organele genitale; coapsele.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti